Şimdi Ara

i7 4790 SICAKLIK DEĞERLERİ NORMAL Mİ ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
518
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaşlar imzamdaki sisteme sahibim stok fanla oyunlarda(bf 4 gibi multi oyunlar) 70 dereceyı goruyordu xigmatek gaia sogutucu aldım daha oncede fx 8320 ıle kullanmıstım fakat sadece 10 derece farkettı sımdı max 61 derece oluyor fakat daha once fx 8320 ıle kullandıgımda oyunlarda 41-42 yı gecmıyordu stoka oranla 20-30 dereceye yakın dusus olmustu ama sımdı nıye boyle oldu anlamadım montajda da bır hata yaptıgımı dusunmuyorum daha oncede aynı montajı yapmıstım

• Peki sistem boştayken ısısı kaç? Ayrıca oda ısısı? Kasa fanlarınızın yerleşimi nasıl?
  • quote:

Orijinalden alıntı: dmxerkan

Peki sistem boştayken ısısı kaç? Ayrıca oda ısısı? Kasa fanlarınızın yerleşimi nasıl?

hocam kasanın yan kapagı acık kullanıyorum arkada bır tane egzoz fan var sadece sıstem bosta 35-40 arası genel olarak 35-37 gıdıp gelıyor ama oda baya sıcak 30 derece vardır rahat
  • 3-5 derece daha serin çalışabilir. Fakat korkulacak bir durum yok. Macunu düzgün sürdüğünüze emin olun. Ayrıca kasa kapağı açık çalıştırmanız daha serin değil, daha sıcak çalışmasına neden olacaktır. Kasa kapağını kapatıp hem içeri hemde dışarı atacak şekilde kasada hava sirkülasyonu oluşturmanız lazım. Kasa uygunsa 14 cm lik fanları tercih edin.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.