Şimdi Ara

İ7 4790k

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
318
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Beyler 4790k alıcam fakat 6 çekirdekli işlemciler var i7 nin hangi modelini alıyım yüksek performans gaming pc için(F\P) ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Nationalsocial -- 13 Temmuz 2015; 15:32:44 >
    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

• Srn butceni soyle toplasinlar digeer parcalarda onemli

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 2-3k veririm TL
    Gpu 980 gtx
    Ramler ddr 4 takarım 2k küsür mhz

• 4790k tereddütsüz alınır.
  • 4790k her işe yeterli bir işlemci, ben hiçbir oc yapmadan kullanıyorum bu haliyle bile her işe yetiyor. Boşver 6 çekirdekli işlemcileri falan senin bütçeni zorlar.

Ya x79 sistem toplayacaksın i7 4930k gibi bir işlemci alacaksın, x79 anakartlar pahalı, 2 elide bulunmuyor kolay kolay, bütçeni aşacaktır. Yada x99 ddr4 sistem toplayacaksın onda bütçeyi dahada fazla aşarsın.
  • quote:

Orijinalden alıntı: donanımcı123

4790k her işe yeterli bir işlemci, ben hiçbir oc yapmadan kullanıyorum bu haliyle bile her işe yetiyor. Boşver 6 çekirdekli işlemcileri falan senin bütçeni zorlar.

Ya x79 sistem toplayacaksın i7 4930k gibi bir işlemci alacaksın, x79 anakartlar pahalı, 2 elide bulunmuyor kolay kolay, bütçeni aşacaktır. Yada x99 ddr4 sistem toplayacaksın onda bütçeyi dahada fazla aşarsın.

Hmm

• 3bin liraya 4790klı bilgisayar toplanmaz.4790k stok soğutucuyla olmaz bir de iyi kötü 150 liraya bir soğutucu almak gerekli.ddr4 ram de takamazsın çünkü ddr3 destekliyor ki zaten ddr4 ramler daha pahalı.

Bütçenize göre istekleriniz çok fazla.Oyun içinse i5 4590 alınabilir, ekran kartı da gtx 970 olabilir.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    i7 2600K İşlemci
    5 yıl önce açıldı
    i7 2600k işlemci ?
    14 yıl önce açıldı
    İ5 12600k işlemci
    9 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • İ7 4790K candır
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.