Şimdi Ara

i7 4790k için ekran kartı tavsiye (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
32
Cevap
0
Favori
883
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş

Overclock ile uğraşmak istemiyorum stok ayarlarda kullanıyorum.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • TurkeyStar kullanıcısına yanıt

Siz hurda kartlara kafaya takmışınız o zaman size başarilar.. Ben ne anlatsam tersini yapacaksınız 4790k zamanının iyi işlemcisi olabilir ama günümüzün hurdasi oluyor malesef. şuanda 12100f alsan 4790k yi dibine kadar oc lasan bile onun hızına yetişemezsin... size başarilar

• rtx295 R kullanıcısına yanıt

Merhaba sizin tavsiye ettiğiniz . 2060/rx6600/xt kartlarda darboğaz çok fazla olur bendeki işlemci ile . Dün akşam en iyisi yeni bir sistem toplayıyim dedim kendime zaten o kart bu kart diyene kadar . İntel işlemcili iyi bir sistem toplayacağım şuan tavsiye konusuna yazdım .

• Yeni nesil ekran kartı olarak RTX 3050'yi çok rahat besler. O.C yapsanız daha performans alırsınız aslında. Bendeki 2600K voltaj artırmadan direkt 4.3'de 3050'yi rahat besledi.

• Sempron 3200 kullanıcısına yanıt

Merhaba Asus rtx 3050 8gb dual oc modeli . İkinci el 5000 TL sizce uygunmudur. 1660ti modelleri 4000 4500 civarı fiyata satılıyor .

2. Elde 12gb Rtx 3060 modeli bulunmazmı o paralara?

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • OverClocKing kullanıcısına yanıt

Bilmem belki bulunur ama bu işlemciye fazla gelmezmi oda var

Bırak işlemciyi, 12 GB VRAM olan ekran kartı al derim.

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >

Hocam 3050, 1660ti, 1070 kaba taslak aynı performansı veriyor. Aynı performansa fazladan para ödemeyin 3050 alıp. Tavsiyem hala 1070 2.5-3k arasına. Etiketi açılmamış 1070i 3e vermiştim geçen aylarda. 1080p için bu kartlar sınır işlemciniz için.

Bütçeniz ne durumda bilmiyorum ancak elinizdeki işlemci anakart rami elden cıkarıp(4790k+z97 g55+16ram 3.5 a vermiştim.) 5600+b550m hdv+16ram yapabilirseniz günlük kullanım dahil çok şey değişecektir.

• FaLCoN^ kullanıcısına yanıt

Bende satıp yeni PC toplayayim dedim ama piyasa ganimet ikinci el.pc dolu ucuz . Okadar ucuzada vermek.istemiyorum açıkçası bu PC isimi fazlasi ile görüyor gtx1050ti 4 GB strix modeli var amacım.biraz canlandırmak bilgisayarı . Rx6600 falanda gördüm 5300 TL ye üç fanli gigabyte marka yada 5000 e Asus iki fanli modeli . Bu kartta çok gelir sanirim bu işlemciye . Gtx 1080ti 11g falan var 4k ya güzel kartlar aslında

• Arkadaşlar bilgi amaçlı paylaşıyorum z87 anakart i7 4790k işlemci 16 GB ramli PC de işlemci stok ayarlar ile Asus dual rx6600 8gb modelini kullandim çok az darboğaz oldu bazı oyunlarda . Ayrıca Asus dual rtx 2060 oc model ekran kartınida satın aldım belki çok daha uygun olur diye ama rx6600 de az darboğaz varken . Rtx 2060 da çok fazla darboğaz oldu . 2060 i sattım rx6600 ile devam ediyorum. Rx6600 daha az ısınıyor daha performanslı ayrıca görüntüler daha aydınlık . Rtx2060 çok fazla ısınıyor ekran kartı isindigi için işlemcide fazlaca ısınıyordu belki darboğaz fazla olduğu için . İşlemci turboda 4.4 GHz ye çıkıyor . Aslında biraz overclock bilsem islemciyi 4.5 yada 4.6 yapmayı düşünüyorum. Düzgün bir kaynak bulamadım gigabyte z87x i7 4790k için overclock nasıl yapılır

• 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.