Şimdi Ara

i7-4790K / Msi Z97 Gaming 3/ Corsair Force LE120GB SSD / Cooler Master Hyper 212 LED Soğutucu

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
15
Cevap
2
Favori
1.199
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Konunun Etiketleri
İlan Türü #Satılık Anakart/CPU #İşlemci
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Satışta: Bu ürün şu anda teklif verilmeye ve satın alınmaya uygun, satıcı ile iletişime geçebilirsiniz. Satın Al
    İşlemci satıldı.Anakart durmakta
    -4790K İşlemci ;
    Kutusu , Faturası yoktur ve işlemciyi 2 gün önce delidledim (-25C)
    Fiyat : 750TL

İşlemci satıldı.

- Msi Z97 Gaming 3 Anakart ; // SATILDI //https://tr.msi.com/Motherboard/Z97-GAMING-3
    Kutusu , faturası yoktur sadece anakart mevcuttur .
    Fiyat : 325TL// SATILDI //

Ürünlere ek olarak SSD ve Cpu Soğutucusu Eklendi :

--Corsiar Force Series LE 120Gb SSD (1 Aylık )https://www.itopya.com/corsair-force-120gb-le200-serisi-sata-30-ssd-okuma-550mb-yazma-500mb/
    İtopya Faturalı
    Kutusu Mevcut Fatura var.
    Sadece windows kuruldu sistem denendi , arzu edene windows kurulu haliyle yollanır.
    Fiyat: 150Tl

-- Cooler Master Hyper 212 Ledli ( 1 Aylık )https://www.itopya.com/cooler-master-hyper-212-led-islemci-sogutucusu/
    1 aylıktır montaj sonrası sistem denendikten sonra kullanılmadı
    İtopya Faturalıdır .
    Kutu , Fatura ve içerik Tamdır. Kutusunu kontrol edeceğim tam emin olamadım kutudan eğer bulamazsam kutusuz Fiyat: 130TL (Kutusuz)
    Fiyat : 150TL(Kutulu) /// Hediye olarak KanekiTenzen kardeşimize verildi .

Yoğun Çalıştığım için PMlere geç cevap verirsem kusura bakmayın .

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-CA3AA6F80 -- 30 Mayıs 2018; 13:17:17 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Hocam i7 4790k efsane işlemcidir evet bunu biliyoruz bence parasını sonuna kadar da hak eder fakat 1150soket ddr3 sistem almak yerine aynı paraya 6700k + gaming anakart veyahut 7600k + gaming anakart alınabilir ve sistem ddr4 ve daha yeni nesil olur.

Bu açıdan fiyatta biraz revize aradaki farkı ortadan kaldıracaktır ki bana kalırsa daha uygun olsun diye 16gb ddr3 ram tercih eder 4790k'yı alırım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi yagmurteam -- 20 Nisan 2018; 0:40:14 >
  • yagmurteam Y kullanıcısına yanıt
    Hocam fiyat konusunda bir bilgim yok açıkcası sadece diğer ilanlardan referans aldım ama fazlaysa fiyatlar hemen revize yapılır .
    Bilerek işlemciyide delidledim şuan için canavar ama ihtiyaç fazlası hali hazırda 8700K mevcut elimde
  • Satılır mı evet satılır bence bu fiyata. Sadece karşılaştırma yaptığımız zaman ddr4 ve yeni nesil sistem alacaklar açısından mantıklı gelmeyebilir. Bence pazarlık payı eklemeniz yeterli ilana
  • yagmurteam Y kullanıcısına yanıt
    pazarlık her zaman sünnettir

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-CA3AA6F80 -- 20 Nisan 2018; 0:59:39 >
  • iletişim no verir misiniz işlemci için
  • iletişim no
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Pmler cevaplandı

• Pm

• THE OK. T kullanıcısına yanıt
    Cevaplandı hocam

• işlemci @MbozZz isimli kullanıcıya satıldı kargosu bgn yapıldı
    anakart satısı devam fiyat revize edildi .
  • Anakart icin fiyat takip

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • elvinyilmaz kullanıcısına yanıt
  • Msi Z97 Gaming 3 Anakart tarafimdan alinmistir odemesi gerceklestirilmistir ve arkadaş hemen kargoya verdi artık pazarteside elimde olur teşekkürler :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Lawhiet -- 26 Mayıs 2018; 13:30:51 >
    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Hocam ne demek güzel günlerde kullanın mesajınıza hemen dönemedim , koreden geliyordum geç cevap verdiğim için kusura bakmayın ,

Hayırlı olsun tekrar

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.