Satıldı! Bu ürün DH Forum üzerinden satılmıştır. Bu başlık altında yer alan tüm ilanlar; 1 SATILDI - MSI Z97 Gaming 3 + i5 4690k + 16gb corsair vengeance pro 2400mhz ddr3 Satın Al 5 Ağustos 2019 10:39 1 1 SATILDI - MSI Z97 Gaming 3 + i5 4690k + 16gb corsair vengeance pro 2400mhz ddr3 Merhabalar, sistemimi güncellediğim için yıllardır sorunsuz şekilde kullandığım parçalar doğal olarak satışa çıktı. Google Drive'a detaylı resimler yükledim girip bakabilirsiniz. Buraya sadece ufak tefek resimleri ekliyorum, detaylı bakmak isteyen albümden baksın. Detaylı resimler:https://drive.google.com/drive/folders/1EYjHkMnOAN7iO1lkvYPSSXu0ll1ahlRz?usp=sharing- MSI Z97 Gaming 3 Vatan'dan alınma. Resimlerden de görebileceğiniz gibi neredeyse sıfır gibi. Kutusunda toz bile yok, zamanında streç filme sararak saklamıştım :D Bütün aksesuarları kutunun içerisinde. Kapıya asmalık "im busy gaming" zımbırtısı, kabloları isimlendirmek için kullanabileceğiniz kablo etiketleri, yapıştırmalı metal msi logosu, sata kabloları, 3pin to molex adaptörü, kullanma klavuzu cartı curtu hepsi duruyor. arka panel girişlerinde toz girmesin diye kapak bile var. İşlemci soketinin üzerinde pinleri yamulmasın diye kapak takılı halde.- Intel Core i5 4690k İşlemciyi forum üzerinden, kapalı kutu aldım. tarih hatırlamıyorum. İlk zamanlar OC yapmadan kullandım ama bir kaç ay sonra Hyper 212 EVO alıp 1.26V ile 4.5GHz'de yıllarca sorunsuz kullandım. İşlemci 75-80 derece arasında geziniyor full yükteyken. Daha başka ne söylenir bilmiyorum işlemciyi anlatmaya gerek yok zaten performansı bilinen bi işlemci ve internette oyun benchmarkları vs. bulabilirsiniz. Aklınıza takılan soru varsa cevaplarım. Kutusu, yapıştırma etiketi, kağıtları falan duruyor ama heatsink nerede bulamadım. Güncelleme: Stok soğutucusunu buldum ama bu aralar biraz rahatsızım resim çekip koyamıyorum. Stok soğutucusuyla beraber gönderilecektir.- Corsair Vengeance PRO 16 GB Ramleri Amazon'dan aldım. 2x8GB 2400MHz DDR3 C11 ramler. BIOS'dan XMP profilini seçip direk bu hızda kullanabiliyorsunuz ayarlarını hiç karıştırmadım, gerek duymadım. Kutusu duruyor.İstediğim fiyat SATILMIŞTIR. Pazarlık için mesaj atmayın lütfen. İstanbul Kartal'da oturuyorum, yakınsanız elden alışveriş yapabiliriz. Diğer türlü, önce havale sonra kargo.Sistem Notu : Bu ilan ikinci el kuralları dahilinde yoruma açıktır. Fiyat : 1300 TL Miktar : 1 Sıfır Ürün : Hayır Garantisi Var : Hayır Satıldığı Şehir : İstanbul Kargo Ücreti : Alıcı Öder Kargo Şirketi : MNG Kargo İlan Durum : Satışa Açık ______________________________ Bu kullanıcının dükkanına eklenen son 4 ürün SATILIK Corsair PCI Riser kablo 30 CM. PCI 3.0 x16 - KUTULU [SATILDI] SATILDI 3600X işlemci [SATILDI] SATILIK GAINWARD RTX 3060 SATILDI - MSI Z97 Gaming 3 + i5 4690k + 16gb corsair vengeance pro 2400mhz ddr3