Arkadaşlar merhaba, İntel'in i7 4790k modelini kullanıyorum. İşlemci soğutucum sıvı soğutma idi ama borusu çatladığı için sıvısı akıyordu bende stok soğutmayı taktım. CSGO'da ve Fortnite'da işlemci 90-95 derecelere geliyor hemen. Bu değerler çok yüksek, sorun nedir acaba? Önceden stok soğutucuda bu kadar ısınma olmuyordu.
Hocam termal macunu yenileyin yada fan tam oturmamış olabilir. Fanı kontrol edin. Hatırlatmakta fayda var stok soğutucu o işlemciyi soğutmada yetersiz kalır.
"Önceden stok soğutucuda bu kadar ısınma olmuyordu" ama şimdi çok ısınıyor...
Muhtemelen DELİD istiyor işlemciniz İntel'in İ serisi 3.nesil işlemcilerinden itibaren kullanıcılara attığı bir kazıktır bu olay.
ehhalil
kullanıcısına yanıt
delid olayı dediğiniz işlemcinin içini açıp macun gibi bişey sürme olayı galiba. Onu nasıl yaparım nasıl yaptırırım hiç bir bilgim yok.
forumda bu arkadaş bu işle uğraşiyor isterseniz kendisyle bir görüşün bendede ayni ilemci var stok fanla 100derece görüyordu şuan 4.7ghzde kullanıyorum
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme