Şimdi Ara

i7 4790k v i54690k

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
0
Favori
514
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

Aklıma takılan soru şudur

İleride toplayacağım sistem için ikisi arasında kaldım sistemi sadece oyun için topluyorum ve artı olarak yayın yapacağım twitch üzerinden sizce i5 4690k mı i7 4790 k mı almalıyım oyun oynarken yayında yapacağım için ikisi arasında kaldım butceyi i7 ye zorlamalımıyım yoksa rahat bir şekilde i5 almalımıyım

Not : Msi gtx 970 ekran kartı kullanacağım

İyi günler.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

•  i7 4790k v i54690k
  • Butçede sıkıntı yoksa 4790k alınır ama oyunlarda aralarında nerdeyse fark yok aradaki fiyat farkını sadece oyun için vermeye de gerek yok fiyatlar bu seviyedeyken.4690k işini görur izlekler oyunlarda işe yaramıyor şuan
  • imkanin varsa 4790k al geç sonra kafanda soru işareti kalmasin hem daha uzun ömürlü olur
  • quote:

Orijinalden alıntı: eek03

imkanin varsa 4790k al geç sonra kafanda soru işareti kalmasin hem daha uzun ömürlü olur

Peki i7 4790 çarpan kilidi kapalı alsam nasıl olur çunki ben oc fazla yapmam yani o yeterli olur diye düşünüyorum

• gayet yeter fakat o.c yapmasan bile 4790k al derim neden dersen biri maksimum 4.0 hıza cıkyıor biri turbo ile 4.4 e cıkıyor o .c ye gerek kalmiyor zaten :)
  • Araya yayın işi giriyorsa i7 ancak i5 ile de tam performans alırsın.
    1080p 60 FPS yayında i7 kullan ancak bitrate kasmayacaksan i5 de oldukça yeterli olur.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    ASUS H110M-K , İntel I5-6402P
    geçen yıl açıldı
    i7 2600K İşlemci
    5 yıl önce açıldı
    intel core i5-2500K @ 3,30GHZ
    2 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: Devilmaybad

Araya yayın işi giriyorsa i7 ancak i5 ile de tam performans alırsın.
    1080p 60 FPS yayında i7 kullan ancak bitrate kasmayacaksan i5 de oldukça yeterli olur.

Cevaplarınız için teşekkür ederim
  • Bütçeni hiç sıkıntıya sokma 4690k senin işini görecektir.
  • Aynı soru benim kafamda da var şu an. i5 4690K yeterli olur diye düşünüyorum ama 4790K daha rahat oynatır gibime geliyor. Oynanacak oyuna göre de değişir tabii ama bütçe sıkıntısı yok ise 4790K alın.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.