Şimdi Ara

i7 4790k ve msi gtx 970 sistem toplama

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
894
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba arkadaşlar yaklaşık 3 hafta oldu konular açtım görüşler aldım paramı ayarladım dolar düştü vatan fiyatları hala tam iyi değil ama genede az çok istediğimiz seviyelere geldi araştırmalarım sonucunda bir sistem topladım az çok bir görüş bildirirseniz bende gönül rahatlığı ile sistemi alayım
    Yarın sipariş vermeyi düşünüyorum yani 10 ekim cuma bi ekran kartı gecikir ama parçaları almış olurum .
    HDD var bu arada evet arkadaşlar tamamsa artık alim şu pcyi :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ccckontccc -- 10 Ekim 2014; 0:17:03 >

• Psu'yu 650w yapabilirsin, güç tüketimleri düşüktür yeni kartların, o.c yapsan bile fazlasıyla yeterli gelir.

Kasa olarak C.Master Silenco 650 Pure modeline bak, daha geniş ve iyi bir kasadır, psu'dan kalan farkı kasaya verirsin.

Gaming 7 anakarta gerek yok, gerçi 5 olanında da sata ekspres ve optik çıkış yok, Asus Z97-AR modeline bak derim f/p olarak güzel üründür, ya da Gigabyte'ın Z97X Gaming 5 modelini incele, eksiği yok bu anakartında, Gaming 7 seviyesindedir, yine de tercih senin tabi.

Seidon 120 için de sesli çalışıyor diyenler var, araştırmadan alma.
  • Anakartı işe yarar ucuz birşey al bence bu işlemci 3 sene oc görmeden yürür sonra güzel Extreme bir anakartla tokatlarsın. Dx12 lerle beraber 5-6 sene yürürsün.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • LEON-X kullanıcısına yanıt
    msi gaming 7 seviyorum ya en sevidğim de üstündeki o.c tuşu :) kasaya baktım şimdi kablo saklama yerleri kavuçuk güzel beğendim fan kontrol de yazıo yarın bakayım vatana gidince
    tabiki bence 550 w bile her türlü yeter ama şöyle bir şansım var parçaları sli yapabilmek için de seçtim yani bir düşüncem bir sene sonra bir gtx 970 daha almak
  • 0netw0 0 kullanıcısına yanıt
    Yorum için teşekkürler o kdr para verip gaming pc yapıyoruz hiç gerek yok zaten oc yapmıcam şu an ne zaman ki oyunlar zorladı ultura ayar fazla fps alamazsam o zaman yaparım ki ozamana kadar da bi gtx 970 daha alırım yani ucuz anakart alıp bekliyeceğime sağlam anakart alıp bir gtx 970 daha almaya çalışırım
  • LEON-X kullanıcısına yanıt
    OOLER MASTER SILENCIO 650 PURE ye güzel bi sıvı soğutma önerin varmı hocam
  • Ben hiçbirşeyi değiştirmezdm harika görünüyor yalnızca kasada farklı alternatifler bakılabilir ben corsair 400r severim başkası cm haf sever :) silencio da çok güzel kasa :) yani işin kozmetiği dışında bir problem yok o donanımlar oldukca iyi :) seidon yerine hava soğutma tercih edebilirsin daha sessiz olur:

http://www.vatanbilgisayar.com/cnps9900-max-intel-lga775_1156_1366--amd-am2_am2-_am3-islemci-sogutucu-1717.html
    yada
    http://www.vatanbilgisayar.com/tpc-812-v2-lga-775_1156_1155_1366_2011-am3_fm1_fm2-islemci-sogutucusu.html

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    SATILIK i5 2500K ve MSI Z68
    10 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: ccckontccc

Merhaba arkadaşlar yaklaşık 3 hafta oldu konular açtım görüşler aldım paramı ayarladım dolar düştü vatan fiyatları hala tam iyi değil ama genede az çok istediğimiz seviyelere geldi araştırmalarım sonucunda bir sistem topladım az çok bir görüş bildirirseniz bende gönül rahatlığı ile sistemi alayım
    Yarın sipariş vermeyi düşünüyorum yani 10 ekim cuma bi ekran kartı gecikir ama parçaları almış olurum .
    HDD var bu arada evet arkadaşlar tamamsa artık alim şu pcyi :)

Gaming 7'de aynen devam et. Sağlamlık ve stabilite konusunda en ufak bir sorun yaşamazsın.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.