Şimdi Ara

I7 5820K ve Gtx 980 Sli'ı serin tutacak custom sıvı soğutma ve sorunsuz Parça Değişimi için önlem

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
614
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba arkadaşlar, sıvı soğutmada yeniyim ve birkaç sorum var;
    Alacağım parçalar:
    -Intel I7 5820K Cpu (4.6 Ghz OC yapmak istiyorum)
    -Asus Rampage V Extreme Motherboard
    - 2x Asus ROG GTX 980 Poseidon GPU (1700-1800Mhz'e OC yapmak istiyorum custom bios ile)
    (Kasam Corsair Obsidian 750D )
    Ve sıvı soğutma olarak da şu parçaları almayı düşünüyorum:
    CPU Blok: XSPC Raystorm
    Rezervuar-Pompa: XSPC Photon 170 D5 Vario Set
    Radyatör:
    1x EK Coolstream PE 360 (üst için)
    1x Koolance Hx-360xc (ön için ve sığması için 5.2 inçlik disk yuvalarını keseceğim)
    Bu sistemi akrilik boru ile kuracağım. Yani esnemeyen sert olan borudan.

1)Bu parçalar sistemimi serin tutmaya yeter mi? Önerileriniz nelerdir?
    2) Parça ve su değişimi sırasında sıkıntı çekmemek için sistemi kurarken ne gibi önlemler almalıyım? Hangi parçaları almalıyım? Bildiğim Parça olarak vana var sadece. Vanayı nereye ve nasıl koymalıyım?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• alcatraz_tr A kullanıcısına yanıt
    Merhaba ;
    Eger sli sistem kuracaksanız o işlemcinin bir ust modeli olan 5930k yı almanızı tavsiye ederim. Cok farketmiyor diyor olsalarda içinizde acaba kalmasın (28 lane olayından bahsediyorum)
    5930k da her iki kartınız da 16X16 calısacagı için bir miktar daha performans artısı olabilir. Digerleri sizin seçiminize kalmış birseydir. Benim dikkat ettiğim husus kasanız ne idi.

750D ye yapılmış en son çalışma Vedat hoca nın (VDTKC) çalışması oldu forumda. Oraya bakarak ve kendisine danışarak fikir edinebilirsinizi İyi forumlar...

http://forum.donanimhaber.com/m_71770193/mpage_92/tm.htm
  • quote:

Orijinalden alıntı: xdeliruzgar

Merhaba ;
    Eger sli sistem kuracaksanız o işlemcinin bir ust modeli olan 5930k yı almanızı tavsiye ederim. Cok farketmiyor diyor olsalarda içinizde acaba kalmasın (28 lane olayından bahsediyorum)
    5930k da her iki kartınız da 16X16 calısacagı için bir miktar daha performans artısı olabilir. Digerleri sizin seçiminize kalmış birseydir. Benim dikkat ettiğim husus kasanız ne idi.

750D ye yapılmış en son çalışma Vedat hoca nın (VDTKC) çalışması oldu forumda. Oraya bakarak ve kendisine danışarak fikir edinebilirsinizi İyi forumlar...

http://forum.donanimhaber.com/m_71770193/mpage_92/tm.htm

• 750d üzerine bahsettiğiniz şekilde bir çalışma ortalama ne kadara mal olur?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.