Merhabalar, bir arkadaşımla beraber 2 yıldır üzerinde çalıştığımız Co-op hayatta kalma korku oyununu nihayet Steam'de Early Access olarak 23 Ekim'de satışa çıkarıyoruz.
Oyunun ismi Cursed Deal. İstek listenize ekleyerek veya satın alarak desteğinizi bekliyoruz. İstek listesine eklemeniz bizim için çok önemli şayet Steam bu sayıya göre oyunu öne çıkarıyor.
Buraya böyle bir konu açmak istedim çünkü haftalardır uğraşmamıza rağmen hiçbir Türk yayıncıdan, youtuberdan, ve oyun medyasından bir geri dönüş alamadık. 20'den fazla kişiye ulaşmaya çalıştık fakat hiçbirine ulaşamadık. Oyunu duyurma ve yayıncıların önüne çıkarma gibi konularda bize yardımcı olabilecekseniz veya yardımı dokunabilecek bir tanıdığınız varsa ve bize bu konuda destek olursanız çok seviniriz.
Hiçbir milli ve dini değeri sömürmeye çalışmadan uluslararası standartta, türüne yenilikler ve derinlik katan bir oyun ortaya çıkarmaya çalıştık. Geliştirmelere de son hız devam edeceğiz.
Cursed Deal’a gelirsek, multiplayer ve co-op odaklı, hayatta kalma-gerilim türünde bir oyun. Ancak benzer oyunlardan (örneğin Dead by Daylight) ciddi farklarla ayrıştığımızı ve daha fazla derinlik sunduğumuzu düşünüyoruz.
Oyunumuz, gerçekçi grafiklerle karanlık ve kaotik bir atmosferde geçen, oyuncular arasında ihanet ve yardımlaşma unsurlarıyla şekillenen yeni bir boss’a karşı hayatta kalma deneyimi sunuyor.
En dikkat çekici özelliklerimizden biri ise, takım dengelerinin dinamik olarak değişmesi. Oyunda hayatını kaybeden bir oyuncu beklemek zorunda kalmadan, boss’un tarafına geçip yeni bir hedefle oyuna devam ediyor. Kurban olarak başlayan diğer oyuncular ise başarılı olurlarsa vampire dönüşerek avcı rolüne geçiyorlar ve her iki takım için de yeni bir deneyim başlıyor.
Bu mekanikler sayesinde oyunumuz, her iki takımda da oyuncuların maksimum keyif almasını hedefleyen bir yapıya sahip.
Oyunumuzun Steam sayfasında detaylı bilgilere, gameplay videosuna ve oyun içi resimlere ulaşabilirsiniz. İstek listesine eklerseniz veya satın alırsanız bize çok destek olursunuz. Ayrıca Discord sunucumuza katılarak da aktifliğin artmasını sağlarsanız çok mutlu oluruz: Discord Davet Linki
GELİŞME 1: Webtekno'da heberimiz yapıldı arkadaşlar. İstek listesinde geri dönüşlere çok yansımadı ama başlangıç için iyi bir haber. Yeni Yerli Oyun Cursed Deal 23 Ekim'de Çıkıyor
İncehesap ve Gaming.gen'in vergi kaçırması
Güvenilir iyi çalışan bir firmalardır buna lafım yoktur ama en son başıma gelen olaylardan sonra vergi kaçırdıklarını anladım. Temsilcisi varsa konuyu aydınlatırsa sevinirim. Muğla Teknopark'ta bir oyun geliştirme firmam var. (Hiç bilgisi olmayanlar için kısaca: Kabul almanın çok zor olduğu ve kabul alındığında da çeşitli vergisel avantajlar sağlayan bir devlet kuruluşu.) Bu yüzden anayasada belirttiği üzere alım yapacağım her türlü makine ve teçhizatı kdv'siz olarak alabiliyorum. (Birkaç ay süren uzun başvuru ve uğraşlar sonunda tabi ki)
Şimdiye kadar teknobiyotik, vatan, sinerji, amazon, hepsiburada gibi firmalardan bu kdv'siz donanım alımlarını sorunsuz şekilde gerçekleştirdim. Ama ince hesap, gaming.gen.tr, magic teknoloji (eksen bilgisayarın yan firması) firmaları ilgili kanuna uymayarak bana bu tarz bir işlem yapamayacaklarını söyledi. Müşteri temsilcisinin bilgisizliğidir diyip muhasebe departmanlarıyla da görüşmeme rağmen sonuç değişmedi. Kendi karlarına herhangi bir zararı olmayacak olan bu kdv istisnasına uymayınca ben de otomatikman kdv üzerinden de bir oyun çevirdiklerini düşünmeye başladım. Satıcı firmaların çok yüksek kar paylarıyla fiyatlar bu kadar artmışken, siz o kadar vergi ödüyorken bu firmalar vergiden bile kar etmeye çalışıyorlar sadece bilmenizi istedim.
45 bine RTX 4080 alınır mı?
Ülkedeki distribütörlerin super kartlardaki politikasını görünce soğudum cidden. 4070 Ti super veya 4080 Super almayı düşünüyordum. 4070 Ti super 4080'e yetişemeyince 4080'lere odaklandım. Şu an ITX kasama sığan tek model olan MSI Ventus 45 bin civarına satılıyor. KDV istisnam var onunla 37.5'a alabiliyorum. Sizce bu iyi bir fırsat mıdır yoksa 4080 Super'i bekleyip ona göre mi alım yapmalıyım? Performans farkının 5%'ten fazla olmayacağı öngörülüyor. Normalde 4080 Super ile fiyat 1200 dolardan 1000 dolara düşüyor yani aslında 36 bin civarına satılması gerekiyor (Yani KDV'siz olarak 30'a alabilmem gerekir normal şartlarda) ama Türkiye'deki satıcılara güvenim kalmadı hiç bu konuda. Ne önerirsiniz? (Monitörüm Samsung G9 OLED 5120x1440p çözünürlükte)
Honor Pad 8 vs Samsung Galaxy Tab S7Fe
Merhabalar, web kullanımı, multimedya tüketimi ve daha önemlisi uzaktan pc'me bağlanıp konterol etmek için uçuk olmayan bir tablet arayışındayken 12 inç ve üzerinde bu iki modele denk geldim. Samsung'un donanımı, ekran çözünürlüğünün daha yüksek olması ve s pen'i aradaki 2 bin lira farka değer mi? Honor 1 Milyar renk veren IPS panele sahipken Samsung'un ekranı TFT olması eksi mi? Bildiğim kadarıyla TFT bir panel çeşidi değil. Samsung TN bir panel mi kullanıyor yoksa? Bu fiyat bandında büyük ekranlı başka bir tablet varsa fikre de açığım. Redmi Pad ve Huawei MatePad11 de fiyatı itibariyle güzel ve daha donanımlı cihazlar ama 11 inç. 1 inçlik büyüklük farkı kullanım amaçlarım doğrultusunda daha iyi olacaktır diye düşünüyorum.
Ayrıca iphone kulanıcısıyım o yüzden Android arayüzleri hakkında bilgi sahibi değilim. Samsung'un One UI'ı mı daha iyidir Honor'ın Magic UI'ı mı? Bu tercihte fark yaratacak bir detay mıdır?
Samsung 55Q70T nasıl?
|
6000 TL civarı 55 inç Tv önerisi
|
Corsair Obsidian 750D ne kadara satılır?
|
C Coupe W205 gereksiz yüksek yakıt tüketimi
|
C Coupe 7G-Tronic Plus vs 9G-Tronic
|
2018 Sonu kalkacak olan AKK Hakkında
|
AMD Ryzen 9 7950X3D - ASUS B650E-I Strix - ASUS GTX 980Ti Strix - G.SKİLL 64Gb DDR5 - Samsung 990 Pro 4TB SSD - CORSAIR H100i RGB PRO XT - Seasonic Platinum 1000W PSU - Lian Li A4-H2O - Samsung Odyssey G9 OLED |
Son Giriş: 4 hafta önce
Son Mesaj Zamanı: 4 hafta
Gerçek Toplam Mesaj Sayısı: 1.122
İkinci El Bölümü Mesajları: 28
Konularının görüntülenme sayısı: 18.060 (Bu ay: 419)
Toplam aldığı artı oy sayısı: 387 (Bu hafta: 0)
En çok mesaj yazdığı forum bölümü: Donanım / Hardware