Şimdi Ara

45 bine RTX 4080 alınır mı?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir (1 Mobil) - 3 Masaüstü1 Mobil
5 sn
9
Cevap
0
Favori
676
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Ülkedeki distribütörlerin super kartlardaki politikasını görünce soğudum cidden. 4070 Ti super veya 4080 Super almayı düşünüyordum. 4070 Ti super 4080'e yetişemeyince 4080'lere odaklandım. Şu an ITX kasama sığan tek model olan MSI Ventus 45 bin civarına satılıyor. KDV istisnam var onunla 37.5'a alabiliyorum. Sizce bu iyi bir fırsat mıdır yoksa 4080 Super'i bekleyip ona göre mi alım yapmalıyım? Performans farkının 5%'ten fazla olmayacağı öngörülüyor. Normalde 4080 Super ile fiyat 1200 dolardan 1000 dolara düşüyor yani aslında 36 bin civarına satılması gerekiyor (Yani KDV'siz olarak 30'a alabilmem gerekir normal şartlarda) ama Türkiye'deki satıcılara güvenim kalmadı hiç bu konuda. Ne önerirsiniz? (Monitörüm Samsung G9 OLED 5120x1440p çözünürlükte)

• Sıfırdan alınacaksa 4080 süper bekleyebilirsin. Fiyatına göre de tercihini yaparsın. İlk defa 4xxx serisi alacak olanlara sıkıntı değilde biz 4080 sahiplerini resmen ezdi Nvidia.
    Bu saatten sonra bizim yapacağımız 5 serisini beklemek olacak, upgrade yapacak olursak.

• Urinia kullanıcısına yanıt

Yeni çıkacak 4080 Super'lerdeki tüm MSI kartları ve Zotac kartları da sığıyor hocam.

• Lion_Army kullanıcısına yanıt

evet sıfır alıcam aslında f/p olarak 4070 Super çok iyi konumda şu an ama halihazırda kdv istisnam varken biraz daha çıtayı yükseltmek cazip gelmiyor da değil. Malum seçimlerden sonra fiyatların uçma ihtimali var.

• Ventus modelini hiçbir şekilde tavsiye etmem...
  • 35e 70ti super alsan üstüne kdv indirimi ile daha iyi olmaz mı,tabi kagıt ustundekı performanslarına baktım
  • n201 kullanıcısına yanıt

Monitörüm 2K olsa hiç düşünmezdim 4080'i pas geçerdim de monitör işi karıştırıyor. Birkaç hafta daha beklicem bakalım yüksek fiyattan satamayınca illaki düşürecekler. Seçimler yaklaşırken bi karar vercem fiyata göre

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.