Şimdi Ara

25 bine bu sistem alınır mı?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
132
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Amd sistem istiyodum ama çogu ddr4'tü, bunu buldum,SSD yükseltmesi yaptim. Bu fiyata bu alınır mı? Alternatifi veya önerdiğiniz var mıdır?
    https://www.incehesap.com/vok-chance-2-hazir-sistem-fiyati-63015/
    25 bine bu sistem alınır mı?

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >

• Bence alınmaz neden tamam ddr5 demişsiniz ancak anakarttan dolayı önü kapalı lga1700 serisi önü açık değil yani ddr5 olması inanılmaz bir değişim yapmayacak onun dışında ekran kartıyla hazır olmasıyla ve fiyatıyla bu deazvantajları karşılayabilir ancak yerine r5 7500fli bir hazır sistem almanız avantajınıza olacaktır hatta ikinci elden anlarsanız bir şekilde anakart cpu ram psu kasa yani ekran kartsız bir r5 7500f li sistemi ucuza bulursanız rtx 4070 e kadar taktığınız kartlara yetebilecektir rtx5000 serisi iyi güzel ancak fiyatları gerçekten pahalı daha kartlar tam olarak çıkmadı.Eğer aradaki fiyat farkı çok olmazsa rtx 4070ti ve rtx 5070 arasında f p tercihi zor olabilir.ama 25k bütçede gpusuz sistem minimum 8 12 civarı olacaktır yani gpuya 12 17 cıvarı ayırabileceksiniz bu ise yaklaşık 400 500 dolardan hedefiniz rtx4060 ti veya rtx 4070 zorlanabilir yurtdışı veya ikinci el sıfır tr ise indirm bakılabilir

• rayli82 kullanıcısına yanıt
    2.ele ugrasmak istemiyorum acikcasi pek su an kendi sehrimde satan uygun bulamadim zaten. Siz bunu yazarken r5 7500fli ve r5 8400f li iki hazir sistem buldum.Butceyi 27ye cikardim daha çıkamıyorum. 7500f olan sistem diger sistemden 1k pahali(ssd yukselttim).
    8400f i almayi düşünüyorum fakat 7500f ile olan aradaki o 1k ilerde üzer mi?

https://www.incehesap.com/clutch-bronze-hazir-sistem-fiyati-47267/

https://www.incehesap.com/procyon-hazir-sistem-fiyati-35558/

• ay1berk A kullanıcısına yanıt

7500f l olan sistemi alın 8400f li olan sistemi pas geçin. Başlıkta sorduğunuz 1700 sokette ilerde işlemci çıkamayacak soket, bnce onu da eleyin. 7500f 8400f ten oyunlarda daha başarılıdır.

8400f in rakamının büyük olduğuna bakmayın.

• Erhan1982DZC kullanıcısına yanıt
    evet internetten baktim karsilastirmalarina,fakat 1k ekleyemedim ustune mecburi olarak 8400f olan sistemi satın aldim o da digerine nazaran cok da kötü degil gordugum kadarıyla ama 1k farka deger.

yanıtınız icin teşekkürler. 🙂

İyi bir iş yapmışınız herkes ikinci el fln uğraşamaz uğraşmaması lazım zaten ama malum ekonomi. 8400f 7500f ten geri kalır yanı yok en azından lga1700 yerine güncel bir am5 ddr5 pc aldınız ileride upgrade yapacağınız veya satacağınız zaman doğru karar verdiğiniz anlayacaksınız. 25 bine bu sistem alınır mı? 

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Bu araç bu fiyata alınır mı?
    8 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Rica ederim, asıl fark şu aralarında 7500f ön bellek olarak iki katı oyunlarda ister istemez fark oluşturur. Ama 8400f te iş görür. Tabiki bütçe hiç çıkmadıysa yapacak bir şey yok ölüm yok sonunda.

Hayırlı olsun... 1700 soket almadınız yararınıza oldu.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.