Şimdi Ara

7.5k ya bu sistem alınır mı?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
11
Cevap
0
Favori
620
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

• Kasa içinde ki psu nedir onu sordunuz mu firmaya ? Bunun dışında iyi duruyor özellikle ekran kartı fiyatları uçtuğu için hazır sistem almak biraz daha avantajlı.

Benzer bütçede Sinerji'de de sistemler var ama onlar düz 1660 kullanmışlar, bu yüzden seçtiğiniz sistem iyi.

• https://www.sinerji.gen.tr/sinerji-seginus-intel-core-i5-11600k-16gb-500gb-nvme-m2-ssd-rtx3060-pc-hocasi-oyun-bilgisayari-p-36369

şu sistem daha mantıklı duruyor. en azından ıcındekı psu bellı. anakartı prime yapıp m2 ssd secılebılır. yada sadece ex yapılıp daha uyguna alınabılır.

• LEON-X kullanıcısına yanıt

İnstagramlarındaki bilgi bu. Performax helix 650W 80+. Kötü psu herhalde. Şüphelendim bak şimdi 7.5k ya bu sistem alınır mı? 

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Ahwehawe -- 26 Şubat 2021; 22:11:40 >
  • ideal bir sistem alınalabilir

• Alınabilir üzerinde ki psu ne olursa olsun sistemi rahatlıkla çeker içiniz rahat etmeyecekse markası belli ürünlere yönelebilirsiniz.

• Sepete ekleyince +1000 TL Kdv de çıkıyor. Sizde de öyle mi?
    Ayrıca performax kasasını ve PSU sunu kullandım gayet kaliteliler. Ne ısınma, ne ses ne de kapanma vs oldu.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    25 bine bu sistem alınır mı?
    2 hafta önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Bu tarz sistemlerde anakarta ve soğutma sistemlerine de dikkat etmek gerekiyor. Donanım olarak fiyat performans gözüküyor ama sistem stabil çalışır mı ısınma yapar mı bilemiyorum. Youtube'da önceden incelenmiş sistemleri almanızı tavsiye ederim.

• İşlemci ekran kartı seçmeyi biliyonuzda sıra güç kaynağına gelince neden eliniz cüzdana gitmiyor? Tüm sisteme elektrik verecek alet neden bukadar önemsizce seçiliyor performax helix nedir ya

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Kaos_3492

İşlemci ekran kartı seçmeyi biliyonuzda sıra güç kaynağına gelince neden eliniz cüzdana gitmiyor? Tüm sisteme elektrik verecek alet neden bukadar önemsizce seçiliyor performax helix nedir ya

Ürüne baktım 12v girişinden 564w veriyor buda 650w için çok iyi bir değer değil. Highpower gibi markaların 600w psularına denk güç veriyor. 80plus bronze de var. Ahım şahım bir psu değil ama koruma özelliklerinide eklemişler. Alınıp kullanılabilir kasayla ucuza geliyorsa.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.