< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi DgSinavi -- 11 Eylül 2023; 12:38:2 > |
650-700 bine otomatik ne alınır ?
-
-
Smart fourtwo
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
2016 micra
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
asla etmez gibi geliyor hocam bu arabaya bu para
-
O bütçeye 1.4 turbo otomatik cruze çok temizini bulabilirsin hem az yakar hem iyi kaçar hem otomatik hem km düşük olur
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
i20 veya clio bak
-
Biraz daha çıkılabilirse favorilerimde böyle bişey var. Benzerini geçen hafta 745 e verdim
İlk Sahibinden Servis Bakımlı Suzuki Swift (Son 2 Gün) İlan No: 1121377269
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Çok güzel ama bütçe 600 dedim 650 oldu hadi sağdan soldan dededen 700 dedim 55 daha bulamam ama araba iyiymiş :)
-
Şanzımanı beğenmesem de yürütmesi ekonomik şu tarz bir araç olabilir
2017 PEUGEOT İlanda SON GÜN ACİL!! İlan No: 1123583276
uıp
-
Peugeot 308 bulmaya çalış temiz citroen c4 de olur hatta c4 daha kaliteli bir araba
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
takip arabadan pek anlamıyorum bende otomatik almayı düşünüyorum
uup
-
Eğer bekarsanız veya evli 1 çocukluysanız, ağırlıklı şehir içi kullanacaksanız Mitsubishi Space Star tavsiye ederim.
İnanılmaz az yakıyor. Otomatiği sorunsuz. Motoru sorunsuz. 6 hava yastığı var. Far ve yağmur sensörü var. 4 camı elektrikli. Yan aynaları ısıtmalı elektrikli. Bir tek hız sabitleme yok.
-
Yeni istersen clio
Eski istersen 308
space star daha spesifik öneriniz var mı hocam motorudur yılıdır vb
-
Bir tane örnek ilan ekliyorum. Gerçi bu aracın kazası var ama özellikleri açısından fikir edinmen için incelemeni isterim.
Bütçen bu araç için güzel. İlanları takip edersen ve araştırırsan temiz bir tane bulman kolay olacaktır.
Öyle kağıt üzerindeki değerin, gerçekte 2-3 Litre üzerinde yakan araçlardan değil. Fabrika verisi neyse, gerçekte de onu yakan bir araç.
Tek eksisi bagajı biraz küçük. Tek çocuk varsa kesinlikle sorun olmuyor ama iki çocukla uzun yol için üzerine port bagaj aldırır.
Otomatik vitesi, tek kavrama gibi kararsız ve konforsuz, çift kavramalar gibi ne zaman patlayacağı belli olmayan saatli bomba bir şanzıman değil. Sorunsuz, ekonomik ve konforlu bir şanzımandır.
Bir de küçük bir şehirde yaşıyorsan servis veya usta bulma sorunu çıkabilir. Periyodik bakım sorunu yok. Facebook Mitsubishi Space Star grubunda bir üye orjinal filtre ve bakım seti satıyor. Ondan alıp iyi bir ustaya bakımını yaptırıyorum. Şanzıman yağ değişimi gibi kritik bakımda da İstanbul'a gidiyorum.
Edit : İlan linkleri
www.sahibinden.comJust a moment...https://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-mitsubishi-garanti-kapsaminda-2020-otomatik-1112409965/detay
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Mehmet Serdar K. -- 13 Eylül 2023; 13:6:27 >
-
accent blue, clio
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
Benzer içerikler
- dacia sandero 0.9 tce stepway yorum
- mercedes c180 alırken nelere dikkat edilmeli
- ford transit önden çekişli yorumları
- citroen c3 feel bold ve shine arasındaki fark
- audi a3 1.6 ambiente yorumlar
- uçan araba fiyatları
- renault logan
- renault arkana fiyat
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X