< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
650-700 bine otomatik ne alınır ? (2. sayfa)
-
-
Düşük yakıt tüketimi isteniyorsa LPG dışında başka bir seçeneğiniz yok. Ben turbosuz araç kullanmam önermem de. LPG’li 1.4T Astra J Cosmo manuel kullanıyorum. Astra J nin otomatiği tam otomatik tork konvertörlü. Taş gibi sağlam kolay kolay arıza çıkarmaz ama yakıtı affetmez. Tam otomatiklerin 8-9 ileri olanları hariç hepsi böyle hele 4 ileri olanlar var yakıtı içer. Astra özelinde muadillerine göre ağır kasada eklenince LPG’li muadili araçtan her türlü daha fazla yakar. Bu yüzden ben otomatik tercih etmedim full olsun manuel olsun dedim. Turbosuz bir araç klimada çalıştıracaksa gitmez. Turbo şart mı değil mi onu söyleyin ona göre araç önerisinde bulunabilirim. Boya değişen sorun değilse güncel kasa 1.0 TCe Clio ve Sanderoların 2020 modelleri bakılabilir. Alternatif olarak 0.9 TCe Easy-R bir önceki kasa Sandero Stepway olabilir. Easy-R şanzıman tek kavrama şanzıman hiç konforlu değil ama arıza çıkarmaz. Çıkarsa bile diğer otomatik şanzıman türlerine göre çok çok ucuza halledilir.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
-
+1000
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Geçen sene 200 e w204 almıştım, şu anda araba alacaklara Allah sabır versin, ben de 500 civarı 2. bir otomatik bir araç bakıyorum ama sonuçlar zerre içime sinmiyor.
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X