Şimdi Ara

İ7 6700-GTX 750 Ti mi İ5 ve başka bir ekran kartı mı?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
209
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba arkadaşlar bir oyun bilgisayarı için i7 6700-GTX 750Ti iyi bir ekran kartı-işlemci ikilisi midir? Ben yanlış olduğunu ve i5 6500 alıp kalan 400-450 liralık farkı da ekran kartına yatırmayı düşünüyorum. Hangisi doğrudur bir tavsiye verebilir misiniz?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Oruc kafaya vurmus i7 ye 750 ti demissin git bir i5 ve adam gibi bir ekran kartı seç.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: kırmızı8

Merhaba arkadaşlar bir oyun bilgisayarı için i7 6700-GTX 750Ti iyi bir ekran kartı-işlemci ikilisi midir? Ben yanlış olduğunu ve i5 6500 alıp kalan 400-450 liralık farkı da ekran kartına yatırmayı düşünüyorum. Hangisi doğrudur bir tavsiye verebilir misiniz?

İşlemci: İntel i5 6500 3.2 GHz Soket 1151 (Ücretsiz Kargo)http://www.incehesap.com/intel-skylake-i5-6500-islemci-fiyati-28875/

Ekran Kartı: Sapphire R9 380 Nitro OC 4 GB GDDR5 256 Bit (Ücretsiz Kargo)http://www.incehesap.com/sapphire-r9-380-4gb-ddr5-256-bit-nitro-fiyati-28255/

• quote:

Orijinalden alıntı: kırmızı8

Merhaba arkadaşlar bir oyun bilgisayarı için i7 6700-GTX 750Ti iyi bir ekran kartı-işlemci ikilisi midir? Ben yanlış olduğunu ve i5 6500 alıp kalan 400-450 liralık farkı da ekran kartına yatırmayı düşünüyorum. Hangisi doğrudur bir tavsiye verebilir misiniz?

I7 li islemciye gtx 750 almak ferrari ye cocuk bindirmektten farksizdir

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Teşekkürler bana da saçma geldi de fazla donanım bilgim yok sadece oyun için bilgisayar kullanan biriyim. Hazır sistem almak istemedim fakat bu sefer tanıdık olsun vs. Diye uğraşıldı iş bilmeyen insanlarla uğraştım i5 6500 ve GTX 960 oldu umarım 3-4 sene Üzmez beni bu sistem
    Ekleme: Ben zaten başından beri i5 ve en azından r9 380 veya gtx 960 için yola çıkmıştım ama dediğim gibi tanıdık olsun yardımcı olurlar vs. oldu ben de fazla donanım bilgisine sahip olmadığımdam sormak istedim bana da saçma gelmişti adam ilk söylediğinde

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kırmızı8 -- 4 Temmuz 2016; 15:02:08 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Arkadaşlar haklı :) ,

Tabiki ikinci seçeneğin, sadece oyun için i5 yeterli olacaktır. Üzerine ekleyip güzel bir ekran kartı alabilirsiniz. Forumda satılan Amazondan alınma sıfır GTX970'de değerlendirebilirsiniz.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.