Şimdi Ara

i7 6700k 14 derece :) İşlemci dondu (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
25
Cevap
0
Favori
950
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
    İşlemcim i5 4590

İlk montajladigimda intelin sogutucusunda kendi macunuyla da bu kadar sıcaklık görüyorum ama içime kurt düşürdünüz 62 ile 65 arası uzun süreçte işlemciye zarar verirmi

Birde önerebileceğiniz kaliteli macun varmı çok ince sürmüştüm öylemi olması gerekiyor

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: OptimizedSettings

İşlemcim i5 4590

İlk montajladigimda intelin sogutucusunda kendi macunuyla da bu kadar sıcaklık görüyorum ama içime kurt düşürdünüz 62 ile 65 arası uzun süreçte işlemciye zarar verirmi

Birde önerebileceğiniz kaliteli macun varmı çok ince sürmüştüm öylemi olması gerekiyor
    Noctua Nt h1 veya artic mx4 bu ikisi overrateddir.
  • İmfreis İ kullanıcısına yanıt
    Tamamdır hocam teşekkür ederim bu arada bunlar beyazmı grimi cooler master beyaz olandan almıştım çok çabuk kuruyordu

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi OptimizedSettings -- 23 Kasım 2018; 19:48:23 >
    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: OptimizedSettings

Tamamdır hocam teşekkür ederim bu arada bunlar beyazmı grimi cooler master beyaz olandan almıştım çok çabuk kuruyordu
    Şimdi ben olsam pahalı ama mx4 alırım çünkü noctuaya göre vizkozitesi iyi yani akışkanlığı kafa kafaya 1 derece belki öndedir mx4 noctua cooler master kullanmadım birşey diyemem.
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.