Bildirim
i7 6700k 14 derece :) İşlemci dondu
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
-
Bu işlemcinin boşta ki sıcaklıkları diğer modellere(4790, 8400, 8700k) göre oldukça düşük, delidsiz boştayken izmirde 18 dereceye filan düşüyordu. -
delid yok termal macunda yok akasa k32 direk macunuyla birlikte cpu daquote:
Orijinalden alıntı: No Way Out
Bu işlemcinin boşta ki sıcaklıkları diğer modellere(4790, 8400, 8700k) göre oldukça düşük, delidsiz boştayken izmirde 18 dereceye filan düşüyordu.
delid uygulayıp termal macun artic mx4 ve iyi bir sıvı soğutucuyla tahmin bile edemiyorum oyunda 30 derece 35 derece maksimum
corsair h115i falan olsa eksilere inerdi heralde ^^ -
Ortam; oda sıcaklığından daha az seviyelere inemezsiniz. -
Dışarı -3 dereceydi zaten testi bitene kadar cam pencere balkon sonuna kadar açtım durum bu :)quote:
Orijinalden alıntı: SaLVaToRe_V
dışarı mı koydun kasayı -
İstanbuldayım.Bende de 67k var.240mm radyatörlü sıvı sogutmayla 20 derece görüyorum -
Xigmatek bir fan ile yeni yine Xigmatek macun ile 30C-32C idle 6700k@4.6ghz
x264 testi sabaha kadar yaptı sabit 76-77c :D
Yer Antalya. Buraya kış daha tam gelmedi. Gelsede kış kış değildir Antalya'da :D
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi KYTECHNGAMING -- 19 Kasım 2018; 15:42:2 > -
yok ama balkonun ve pencerelerin hemen dibinde açınca dışarıdan gelen soğuk hava ve değerlerquote:
Orijinalden alıntı: B-2 Spirit
dışarı mı koydun kasayı
en son düşük gördüğüm değerler
Core1:8 Derece
Core2:8 Derece
Core3:7 Derece
Core4:6 Derece
6 dereceye kadar indi :) -
Ben 6 dereceyi gördüm en düşük anakart desteklemiyor yoksa basacam overclocku 5.1 Ghz e ama imkan yok.1 Saat prime95 testi tamamladım 69 derece max.quote:
Orijinalden alıntı: RustyCohle
İstanbuldayım.Bende de 67k var.240mm radyatörlü sıvı sogutmayla 20 derece görüyorum -
Oda sıcaklığı varsayılandan daha düşük normal oda sıcaklığı 20 derece oda 12 derece şu andaquote:
Orijinalden alıntı: SaLVaToRe_V
bu mesaj silindi
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-0EF48BDE1 -- 18 Temmuz 2020; 15:12:12 > -
Nem yok ya kuru soğuk bu :)quote:
Orijinalden alıntı: Guest-0EF48BDE1
bu mesaj silindi -
Hocam kasa kutuplardami :)) -
-
Kutuplara 2 3 tik yakın bir koordinatta :) ardahanda kutuptan hallice :Pquote:
Orijinalden alıntı: JaReD22
Hocam kasa kutuplardami :)) -
Hocam bende prime 95 testi yapmak istiyorum ama olur ki pc ye birşey olur diye endişeleniyorum
Anakart yeni servisten geldi montajladım n11den 15 tlye satılan gri macundan ince bir tabaka sürdüm
Prime95 yapsam işlemci yanarmı oyunlarda en fazla 62 derece gördüm -
Prime95 matematiksel algoritma sistemi ile cpu ya yük bindirir.quote:
Orijinalden alıntı: JaReD22
Hocam bende prime 95 testi yapmak istiyorum ama olur ki pc ye birşey olur diye endişeleniyorum
Anakart yeni servisten geldi montajladım n11den 15 tlye satılan gri macundan ince bir tabaka sürdüm
Prime95 yapsam işlemci yanarmı oyunlarda en fazla 62 derece gördüm
n11 den 15 tl lik macun hiç bir işe yaramaz işlemciniz nedir?
oyunlarda 62 derece cok yüksek bana göre ben bu konuyu açtğımda 14 derece boşta oyunlarda en fazla 39 gördüm ^^
Benzer içerikler
- pbo enhancement nedir
- intel speed shift technology nedir
- intel speedstep nedir
- matlab sistem gereksinimleri
- 4060 ti için işlemci
- termal macun önerisi
- intel işlemci sorunu
- exynos 2400
- mediatek dimensity 9300+
- işlemci sıcaklığı ölçme
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X