Şimdi Ara

i7 6700k 14 derece :) İşlemci dondu

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
25
Cevap
0
Favori
939
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Yaşadığım yer ARDAHAN buz gibi havada prime95 %100 yük 1 saat sadece 69 derece gördü :) soğutucu akasa k32 fan :)

[image]
    [/image]

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi İmfreis -- 19 Kasım 2018; 14:9:32 >

• 9 derece :) 0 olacak :) Fan akasa k32 3000 devirde.Şu an boşta...

[image]
    [/image]

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi İmfreis -- 19 Kasım 2018; 14:12:40 >
  • Bu işlemcinin boşta ki sıcaklıkları diğer modellere(4790, 8400, 8700k) göre oldukça düşük, delidsiz boştayken izmirde 18 dereceye filan düşüyordu.
  • quote:

Orijinalden alıntı: No Way Out

Bu işlemcinin boşta ki sıcaklıkları diğer modellere(4790, 8400, 8700k) göre oldukça düşük, delidsiz boştayken izmirde 18 dereceye filan düşüyordu.
    delid yok termal macunda yok akasa k32 direk macunuyla birlikte cpu da

delid uygulayıp termal macun artic mx4 ve iyi bir sıvı soğutucuyla tahmin bile edemiyorum oyunda 30 derece 35 derece maksimum

corsair h115i falan olsa eksilere inerdi heralde ^^
  • Ortam; oda sıcaklığından daha az seviyelere inemezsiniz.
  • quote:

Orijinalden alıntı: SaLVaToRe_V

Ortam; oda sıcaklığından daha az seviyelere inemezsiniz.
    Dışarı -3 dereceydi zaten testi bitene kadar cam pencere balkon sonuna kadar açtım durum bu :)
  • dışarı mı koydun kasayı
  • İstanbuldayım.Bende de 67k var.240mm radyatörlü sıvı sogutmayla 20 derece görüyorum
  • Xigmatek bir fan ile yeni yine Xigmatek macun ile 30C-32C idle 6700k@4.6ghz

x264 testi sabaha kadar yaptı sabit 76-77c :D

Yer Antalya. Buraya kış daha tam gelmedi. Gelsede kış kış değildir Antalya'da :D

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi KYTECHNGAMING -- 19 Kasım 2018; 15:42:2 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: B-2 Spirit

dışarı mı koydun kasayı
    yok ama balkonun ve pencerelerin hemen dibinde açınca dışarıdan gelen soğuk hava ve değerler

en son düşük gördüğüm değerler
    Core1:8 Derece
    Core2:8 Derece
    Core3:7 Derece
    Core4:6 Derece

6 dereceye kadar indi :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: RustyCohle

İstanbuldayım.Bende de 67k var.240mm radyatörlü sıvı sogutmayla 20 derece görüyorum
    Ben 6 dereceyi gördüm en düşük anakart desteklemiyor yoksa basacam overclocku 5.1 Ghz e ama imkan yok.1 Saat prime95 testi tamamladım 69 derece max.
  • quote:

Orijinalden alıntı: SaLVaToRe_V

Ortam; oda sıcaklığından daha az seviyelere inemezsiniz.
    Oda sıcaklığı varsayılandan daha düşük normal oda sıcaklığı 20 derece oda 12 derece şu anda
  • bu mesaj silindi

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-0EF48BDE1 -- 18 Temmuz 2020; 15:12:12 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Guest-0EF48BDE1

bu mesaj silindi
    Nem yok ya kuru soğuk bu :)
  • Hocam kasa kutuplardami :))
  • Güzelmiş. Benim emektarın sanırım artık fanın değişmesi lazım. Isısı fazla düşmüyor. + resimde fan devri yanlış.i7 6700k 14 derece :) İşlemci dondu

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi TITAN291 -- 19 Kasım 2018; 17:1:34 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: JaReD22

Hocam kasa kutuplardami :))
    Kutuplara 2 3 tik yakın bir koordinatta :) ardahanda kutuptan hallice :P
  • İmfreis İ kullanıcısına yanıt
    Hocam bende prime 95 testi yapmak istiyorum ama olur ki pc ye birşey olur diye endişeleniyorum

Anakart yeni servisten geldi montajladım n11den 15 tlye satılan gri macundan ince bir tabaka sürdüm

Prime95 yapsam işlemci yanarmı oyunlarda en fazla 62 derece gördüm
  • quote:

Orijinalden alıntı: JaReD22

Hocam bende prime 95 testi yapmak istiyorum ama olur ki pc ye birşey olur diye endişeleniyorum

Anakart yeni servisten geldi montajladım n11den 15 tlye satılan gri macundan ince bir tabaka sürdüm

Prime95 yapsam işlemci yanarmı oyunlarda en fazla 62 derece gördüm
    Prime95 matematiksel algoritma sistemi ile cpu ya yük bindirir.

n11 den 15 tl lik macun hiç bir işe yaramaz işlemciniz nedir?

oyunlarda 62 derece cok yüksek bana göre ben bu konuyu açtğımda 14 derece boşta oyunlarda en fazla 39 gördüm ^^
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.