Şimdi Ara

[SATILDI] İ7 6700k 4.8 Ghz + Gigabyte z170x Gaming 3 World of Tanks

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
7
Cevap
1
Favori
438
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Konunun Etiketleri
Intel #s1151 AMD / Intel #Intel Şehir #Amasya İlan Türü #Satılık Anakart/CPU #İşlemci Kondisyon #Kullanılmış
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Satıldı! Bu ürün DH Forum üzerinden satılmıştır.
    1
    1 İ7 6700k 4.8 Ghz + Gigabyte z170x Gaming 3 World of Tanks

İşlemci delidli 4.8 Ghz overclok ile gayet stabil çalışıyor.

Anakart tam modeli GA-Z170X-Gaming 3-EU (rev. 1.0)

Şuan kullandığım sistemden sökerek göndereceğim.

Soğutucu fiyata dahil değildir. K ibareli işlemci olduğu için stok soğutucu yoktur.

Ayrı ayrı satmayı düşünmüyorum. Anakartın kutusuyla beraber gönderilecektir.

Sistem Notu : Bu ilan her türlü yoruma açıktır.

Fiyat : 3500 TL Miktar : 1 Sıfır Ürün : Hayır Garantisi Var : Hayır Satıldığı Şehir : Amasya Kargo Ücreti : Alıcı Öder Kargo Şirketi : Yurtiçi Kargo İlan Durum : Satışa Açık

• Bunu anlamıyorum 3500 TL Ryzen sistem toplasam daha fazla performansı almaz miyim?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Enes Eyibil E kullanıcısına yanıt

i3 12100f ve h610 anakart yaklaşık 4200 civarı, anakartları sürekli indirime giriyor ve 12100f neredeyse 2 katı performansa sahip. 9700K'yı bile yiyen bir işlemci 2000 tl'ye bulunabiliyorken 6-7-8-9 nesil sahipleri işlemcilerine ısrarla 2000+ istiyorlar.

• GuitarMania kullanıcısına yanıt

Çünkü zannediyor ki bulunmaz Hint kumaşı , hala 6700-7700k iyi işlemci zannediyor

Neymiş efendim 4.8 de o.c oluyor

Neredeyse yarı yarıya TDP sahip işlemci içinden geçiyor daha uyguna ama beyefendiler altın veriyor zannederler

• @Enes Eyibil Hocam çok saldırgan ve saygısız bir üslupla yazmışsınız hoş değil.
    Elbetteki fiyatta indirim olabilir ama tüm işlemciler ucuzda ben pahalı satıyorum gibi bir durum yok. Benzer fiyata ryzen sistem toplamak isteyen toplayabilir. Ryzen 3600x bir sistem topladığını düşünürsek aman aman bir performans farkı olacağını düşünmüyorum.

• 2000 tl ye eskiden Tofaş kekonat arabası alıyordun, şimdi orta sınıf 100 binlik araba oldu, adam işlemcinin fiyatını beğenmiyor, kaldıkı 6-nesilin en güçlü işlemcisidir 6700k birde ilanını baltalayıp küstahca yorum yazıyorsunuz, bu yöneticiler ne yapıyorlar bu forumda anlamak mümkün değil, forum resmen ölücü gömücü mezarcılar ile dolu yemin ederim, rezillik resmen. 😡

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.