Şimdi Ara

i7 6700K için sıvı soğutma önerisi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
410
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar gerçekten iyi bir soğutma sağlayan overclock edilince zorluk çıkartmayan ve sessiz özellikle pompada cızırtı veya ses sorunu olmayan bir sıvı soğutma arıyorum.

Yardımcı olabilir misiniz?

• Corsair h110i gtx veya suan sistemde kullandığım silverstone tundra td02( montaj aparatları hepsi metal ve kaliteli ) corsair in ise anakart takma aparatı plastik bu konuda yanlış takarsaniz sorun yaşayabilirsiniz.plastik olduğu için.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Thermalthake Water 3.0 Nasıl peki?

• H115i olabilir.
  • Ben kendi 6700K'ma şunu almayı düşünüyorum, biraz araştırdım çok çok sağlam olduğu söyleniyor.

https://www.amazon.com/Liquid-Freezer-240-Radiator-Compound/dp/B013WAY9UQ/ref=sr_1_1?ie=UTF8&qid=1471683280&sr=8-1&keywords=arctic+liquid+freezer+240

70$'a kadar düşüyor fiyatı takip ederseniz. Gümrük yok + kargo var, toplamda en fazla 270 liraya geliyor Türkiye'ye

• BR9 kullanıcısına yanıt
    Thermaltake girmeyin silverstone tundra td02 alirsaniz sizin için daha iyi olur soğutma olarak ta çok iyi i7 6700k 5.1 Ghz I gördüm stres testlerinde makina reset attı bende 4.7 Ghz de en stabil calistirdim sistemi.corsair soğutma olarak gtx serileri çok iyi ama gel gelelim anakart montaj plakası plastik olduğu için sorun oluyor montaj vidalarını fazla sıkarsanız tabikide Yalama olabiliyor.ama silverstone da metal olduğu için herhangi bir sorun olmuyor bu yüzden silverstone yi tebrik ederim.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: ULTRASLAN_06

anakart montaj plakası plastik olduğu için sorun oluyor montaj vidalarını fazla sıkarsanız tabikide Yalama olabiliyor

6700k islemcılerın dis yuzeyi ınce olduğu icin montajda vidaları fazla sıkmamak gerek
    plastik arka plaka daha guvenli; kısa devre falan olmamasi ıçın

10 sene once pcmin montajını yapan gerzek
    anakartın ıslemcı arkasına gelen yerdeki yapiskan etiketi çıkarmamıs ve anakartımın yanmasına neden olmustu
    arka plaka demirdi bu arada
    merdiven altı yerlerden uzak durun
    garantiye de girmedi mecbur anakart aldık keseden
    ALLAH kötülerle karsılastırmasın
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.