DeepCool AK620 kullanıyorum ama performansı pek yeterli gelmedi. Antec DF700 flux kasam var. Sıvı soğutma alsam çözüm olur mu? Sessiz çalışan ürün önerir misiniz? Oyunlarda throttle yiyorum, takılıyor resmen Eğer bulabilirsem AK620'yi iade edeceğim sorun şu Amazon Germany'den aldım ve 29 Nisan iade son. |
AMD Ryzen 7600X için En İyi 360mm Sıvı Soğutma Önerileri
AMD Ryzen 7600X, güçlü bir işlemcidir ancak en iyi performansı almak için uygun bir soğutma sistemine ihtiyaç duyar. Eğer 360mm sıvı soğutma çözümü arıyorsanız, işte dikkate almanız gereken birkaç öneri:
- Corsair iCUE H150i Elite Capellix: Bu üst düzey sıvı soğutucu, üstün soğutma performansı ve düşük gürültü seviyeleri sunar. RGB aydınlatmasıyla estetik olarak da hoş görünür.
- NZXT Kraken X73: NZXT'nin bu popüler seçeneği, yüksek performanslı pompa ve geniş radyatörüyle tanınır. LCD ekranı, sıcaklıkları ve diğer sistem bilgilerini izlemenize olanak tanır.
- ASUS ROG Strix LC II 360 ARGB: ASUS'un bu seçeneği, mükemmel soğutma kapasitesi ve canlı ARGB aydınlatmasıyla öne çıkar. Sessiz çalışma ve uzun ömürlülük sunar.
- EK-AIO 360 D-RGB: EK'nin bu AIO sıvı soğutucusu, bakır radyatör ve güçlü pompa ile en üst düzey performans sağlar. Özel D-RGB aydınlatması, sisteminize şık bir dokunuş katar.
- Lian Li Galahad 360 ARGB: Lian Li'nin bu sıvı soğutucusu, optimize edilmiş fan eğrileri ve düşük gürültü seviyeleriyle öne çıkar. Aydınlatması, sisteminizle senkronize edilebilir.
Bu öneriler, AMD Ryzen 7600X'inizin serin ve kararlı çalışmasını sağlayarak en üst düzey performans almanızı sağlayacaktır. Bütçenize ve ihtiyaçlarınıza en uygun seçeneği seçmeyi unutmayın.