Şimdi Ara

i7 6700K XİGMATEK TALON İÇİN PSU

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
5
Cevap
0
Favori
228
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
    xigmatek talon sahibiyim ve i7 6700k işlemci msi z170a mpower titanium model anakart siparişi verdim
    ekran kartı olarak şuan 750ti var elimde idareten kullanmalık ileride 1070 gibi bir ekran kartı almayı düşünüyorum.
    Şuan geçici olarak amd sistemimde fps nin 550w lık 80+ sertifikalı güç kaynağını kullanıyorum fakat güç kaynağının cpu güç kablosu kısa geldi ve kasanın arkasından dolaştıramadım.
    CPU güç kablosu uzun olan ve sistemime uyabilicek 80+ sertifikalı güç kaynağı aramaktayım. Önerileriniz varsa sevinirim

• Normalde black talon içimden vector 80+ silver psu çıkıyor. Atx ana kartla sıkıntı yok ama kendisi 4 kanal olduğu için önermiyorum. Onun uzunluklarına bakarak alım yapabilir yada ara kablo takıp uzatabilirsiniz belki. Yada modüler alıp uygun boyda kabloları tedarik etmeyi denersiniz. ( kablo uzadıkça saklaması dert olacaktır, ara kabloyu araştırın bence. )

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Corsair Vegeance 650W siparişi geçtim şimdi amazondan modüler. Bendeki güç kaynağı eski olduğundan böyle bir sorunla karşılaşmış olabilir miyim diye düşünüyorum
  • kajmer16 kullanıcısına yanıt
    Eskiden kablo saklama olayı pek olmadıgı için ondan dolayı kısa yapılmış olabilir bilerek sizin psudaki kablolar kasanın içinde daha az yer kaplaması için olabilir neden olmasın.Aldıgınız psu güzel bir psu hayırlı olsun tam modüler degil yanlız o psu yarı modüler bilginize
  • quote:

Orijinalden alıntı: OTTOMANRUPE

Eskiden kablo saklama olayı pek olmadıgı için ondan dolayı kısa yapılmış olabilir bilerek sizin psudaki kablolar kasanın içinde daha az yer kaplaması için olabilir neden olmasın.Aldıgınız psu güzel bir psu hayırlı olsun tam modüler degil yanlız o psu yarı modüler bilginize

Şimdi kontrol ettim doğru. Corsair genelde 60 cm yapıyormuş kablo uzunluklarını artık kafam daha rahat bu konuda yardımınız için teşekkür ederim
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.