Şimdi Ara

i7 7700K / 16GB RAM / GTX1070 / 500GB DİSK / 750W PSU / 144 HZ 1MS ASUS MON / İZMİR /

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
204
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Konunun Etiketleri
Şehir #İzmir İlan Türü #Satılık Kondisyon #Kullanılmış
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Satışta: Bu ürün şu anda teklif verilmeye ve satın alınmaya uygun, satıcı ile iletişime geçebilirsiniz. Satın Al
    1
    1 i7 7700K / 16GB RAM / GTX1070 / 500GB DİSK / 750W PSU / 144 HZ 1MS ASUS MON / İZMİR /

Merhabalar. 4-5 yıl önce topladığım bilgisayarımı satıyorum. 5-6 aydır yurt dışında olduğum için fotoğraflarını yükleyemedim ancak Türkiye’ye ulaştığımda yüklerim. Cihaz son 2 senedir neredeyse hiç kullanılmadı. Yurt dışına taşındığım için satıyorum. Özellikleri aşağıda bulabilirsiniz.

İ7 7700k işlemci

Nvidia GTX 1070 8gb EVGA Ekran Kartı

Msi z270 gaming m6 AC anakart

Hyper x 8gbx2=16 ddr4 3200mhz ram

Thermaltake soğutma (tam marka hatırlamıyorum)

Cooler Master Pro Case 5 Kasa (Şu an muadilleri en az 3-4k)

Evga 700w PSU (tam özellikle hatırlamıyorum ama en az bronz)

Asus v248QE 24" 144hz 1ms Hdmı+analog+display (monitör fiyatı sadece 3-4k)

Ürünlerinin hepsinin yurtiçi/yurtdışı faturası mevcut ancak ne yazık ki 2 yılı geçtiği için garantileri olduğunu sanmıyorum.

Not: Üründe takılı ssd ve harddiskler vardır ancak ürün test edildikten sonra bunlar sökülüp alınacaktır. Kendi SSD ve harddisklerinizin olması gerekir. Yurt dışında olduğum için ürünü şu an test imkanı yoktur. Ürün 12 Kasımdan itibaren test edilip, teslim edilecektir. Güncel fotoğrafları da o gün gönderebilirim ama bilgisayar 2 yıldır ara sıra açmak dışında neredeyse hiç kullanılmadı. Son 7 aydır aktif olarak açılmadı bile.

Takas düşünmüyorum.

Alana şimdiden hayırlı olsun.

i7 7700K / 16GB RAM / GTX1070 / 500GB DİSK / 750W PSU / 144 HZ 1MS ASUS MON / İZMİR /

Sistem Notu : Bu ilan her türlü yoruma açıktır.

Fiyat : 15000 TL Miktar : 1 Sıfır Ürün : Hayır Garantisi Var : Hayır Satıldığı Şehir : İzmir Kargo Ücreti : Gönderici Öder Kargo Şirketi : PTT İlan Durum : Satışa Açık

Bu kullanıcının dükkanına eklenen son 4 ürün

• Hocam burda kimsenin sizinle kişisel bir problemi yok. bilgilendirme amaçlı fiyatı absürt satıcılara piyasayı araştırmaları için revize yazılmakta. Zaten ürün elinizde uzunca bir süre bekleyip satılmayınca sizlerde anlayacaksınız .aynı şekilde forumdaki absürt fiyatlı ürün satan arkadaşlar içinde geçerli bu durum.. iyi forumlar dilerim
  • shario S kullanıcısına yanıt
    Ciddi revize şart fiyat çok fazla piyasayı araştırmanızı tavsiye ederim

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Diğer ilan fiyatlarına baktınız mı? Teklifi olan varsa yazar ve biz de üzerinde konuşuruz. Revize şartsa bütün bölüm için şart.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

Hocam öndeki 1 yanlışlıkla mı yazıldı 7.nesil i7 arti 1070 li 24inc monitörlü sisteme kimse sarı sitede bile 15k vermez arkadaş uyardığı halde itiraz edip direlttiginize gore siz oltayı atmış bekliyorsunuz ama boşuna

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sizkimsinizdiniz -- 8 Kasım 2022; 17:55:7 >
    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • sizkimsinizdiniz kullanıcısına yanıt

Hocam size 3500 TL'ye vereyim size adres gönderin. Bu sorun da problemsiz çözülsün :)

Bu malzemeler 500 tl'lik kasanın içerisinde ve dandiri bir monitör ile satılsa haklısınız 9-10 yazılır. Fakat ne yazık ki onlar çok çok pahalı alındı ve fiyat böyle. İstemeyen almaz. İlgilenen de fiyat önerir böyle gider.

• Anladım çok pahalıya alındıysa bence siz 25k isteyin yazık günah hocam

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
    Hocam burda kimsenin sizinle kişisel bir problemi yok. bilgilendirme amaçlı fiyatı absürt satıcılara piyasayı araştırmaları için revize yazılmakta. Zaten ürün elinizde uzunca bir süre bekleyip satılmayınca sizlerde anlayacaksınız .aynı şekilde forumdaki absürt fiyatlı ürün satan arkadaşlar içinde geçerli bu durum.. iyi forumlar dilerim

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.