Şimdi Ara

i7 7700k anakart önerisi (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
25
Cevap
0
Favori
1.018
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
    merhaba, yazıda da belirttiğim üzere henüz deneme fırsatım olmadı. Eski parçaları elimden çıkarıp işlemci aldıktan sonra deneyebileceğim. Vatan'dan aldım. Link'te vatana ait. Mark 1'i kaçırmış sayılmazsınız, deneme imkanınız varsa alın olmadı iade edersiniz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi zildjiann -- 6 Mart 2017; 22:25:55 >
  • zildjiann kullanıcısına yanıt
    Yok ben almayacağım. i5 4590lı bir sistemim var zaten bayağıdır. Ben sadece neden uygun diye sordum. Bu arada linki yanlış atmışsınız. Attığınız Link Mark 1'e ait. Gerçi Mark 1'in de fiyatı uygun aynı şekilde.
    Bu da ASUS SABERTOOTH Z170 S - 505 TL. :http://www.vatanbilgisayar.com/asus-sabertooth-z170-s-intel-z170-soket-1151-ddr4-2400mhz-usb3-1-anakart.html

Vatan nasıl oluyor da bunu bu fiyata satıyor anlam veremedim. Ellerinde kaldı herhâlde. Amazon.de'den alınca bile 850 TL. küsur yapıyor fiyatı. Sistem kurduğunuzda kart ile ilgili birkaç deneyim yazabilirseniz unutmadan sevinirim :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi techniquest35 -- 6 Mart 2017; 22:36:36 >
    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

• techniquest35 kullanıcısına yanıt
    yok ben Mark 1'i bilerek attım arkadaşa tavsiye niteliğinde.Stokta var gözüküyor o yüzden. Sistemi kurmam dediğim gibi elimdeki parçaları satmama bağlı, keza işlemciyi ancak o zaman alacağım , dolayısıyla vakit alabilir. Herşey tamam, anakartta sağlam çıkarsa o zaman deneyimlerimi paylaşırım.

Bunlar da anakartın fotoğrafları, evde olmadığım için sadece fotoğraflara göre yorum yapabiliyorum.

i7 7700k anakart önerisi  i7 7700k anakart önerisi i7 7700k anakart önerisi

• Mark 1 alıncaksa alınmalı birdaha bulunmaz stokta sadece 1 tane var
  • quote:

Orijinalden alıntı: Saldour

Msi z270 m7 almayi dusunuyorum i7 7700k ile kullanicam goruslerinizi alabirmiyim? Yakin bir arkadasim almis fakat maddi durumu yuzunden pc toplamayi birakti satmaya karar verdi 3 gunluk anakart. 4.8-4.9 ghz arasi stabil kullanabilirmiyim sivi sogutma ile?

Su soğutmayla 5Ghz hıza rahat çıkarsın o anakartla. Aynısını kullanıyorum, daha kendim OC yapmadan 4.7 Ghz de açtı sistemi.
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.