Şimdi Ara

i7 7820x

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
24
Cevap
0
Favori
466
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • ikini el bu işlemciden buldum alınırmı alınırsa maks ne kadar verilmeli
    not:800 TL istiyor işlemciye mantıklı mı ?

• Fiyatı ucuzmuş aslında. Ama anakartı en aşağı 3000 liradır
  • L.J kullanıcısına yanıt
    1259 liraya sıfır gigabyte marka buldum aslında ama cok kararsız kaldım
  • davutgokce1 D kullanıcısına yanıt
    2000 liraya x299 ve bu işlemci alınabiliyorsa kaçırmayın bence. Quad channel olması lazım bu anakartlar bir de. Intel olacaksa böyle olmalı
    aynen öyle diyorsun ki kacırma sabaha kadar düşünücem olmadı alıcam teşekkür ederim cevapların için :D
    En dandik amd b450 kart ve ryzen 2600 şu an 1600 tl civarına geliyor. 2000 tl verip 9900K ayarında bir işlemci ve enthusiast segment bir anakart almak gibi bir imkan varsa ve ihtiyaç da varsa kaçırılmamalı.

anakart olarak bunu düşünüyorum daha önceki baktıgımdan biraz daha üst segment bu anakart

• Hocam 0 800tlyi nereden buldunuz aman bir sorunu olmasın yoksa kaçmaz
  • 7700k'ya 2.000 lira fiyat çekiyorlar o işlemci nasıl 800 lira?
  • o ürünü kimse 2.el olsa dahi, 2k'dan aşağısına vermez.

x299 anakartları epey pahalı. sorunsuz kart bulması da ayrı bir mesele.
  • Quad channel ram olacak ise alinir. Onerim hb den 1228e almaniz biz aldik 1 adet 7740x e sistem dizecegiz bizdeki cpu dual channel tabi. Dikkat edin dolandirilmayin ama
  • aldım suanda aktif kullanıyorum cok saolun cevaplar için hepiniz sistem olarakda topladım ama sadece ekrankartı eksik bi ekran kartı önerisi alırım
  • arslanbenzer kullanıcısına yanıt
    acil sıkımıs letgo üzerinde buldum faturasıyla beraber aldım ve hiç bir sorun yok işlemcide
    Hayirli olsun
  • routemaster kullanıcısına yanıt
    o 1259 liraya dedigim degilde 1600 tl ye daha üst seviye 4400mhz ram destekli anakart buld gigabyte n11 üzerinden aldım
  • saolasın kral ekran kartı konusunda kararsızım bi yardımcı olursan güzel olur
  • Ekran kartı için bütçen nedir? Bir de güç kaynağın ne var sistemde
    2.el garantili 1080ti alabilirsiniz. Butceye gore sifir olarak 2k ya vega var. Yada 2060-2.70-2080 Butceye gore
  • Bizim milletimiz kadar kendini zeki sanan ama bir o kadar da dolandırılmayı seven başka bir millet yoktur

Edit: Aldım falan demişsin de babanın hayrına 2500'den aşağı satmaz kimse o işlemciyi çok sıkışsa bile. Sıfırı 5 bine yakın bir işlemciden bahsediyoruz. Neyse konu csb.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Lana-Del-Rey -- 20 Haziran 2019; 14:5:30 >
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.