Şimdi Ara

i7 870 1156 pin işlemci

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
498
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Satışta: Bu ürün şu anda teklif verilmeye ve satın alınmaya uygun, satıcı ile iletişime geçebilirsiniz. Satın Al
    Merhabalar kendi anakartımda az kullandığım 1-2 sene önce aldığım temiz sıkıntısız işlemci. 1156 soketler ile uyumludur daha üst bir anakart modeline geçeceğimden satıyorum.Fiyat 300 tldir

Bu kullanıcının dükkanına eklenen son 4 ürün

• kabilkartal K kullanıcısına yanıt
    Güldürdün hocam çıkart bakalım i5 9600k'nın karşısına da daha yüksek performans versin

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Anakart bulana işlemci hediye olarak'da değiştirebilirsiniz
  • Handsomekont hocam bir nevi haklısınız anakartda bulması zor olabilir bende P7P55D anakart var ikisini birlikte satayım diyecektimde benim anakartın usb soketlerden 2si bozuk şimdi çok saçma olur diye koymadım sağlamı ucuza bulunur illaki.Bu arada mesaj atmışsınız hiç biri bildirim olarak gelmemiş o yüzden cevapda verememişim neyse.

Jacksmoke hocam valla o kadar ''250tlye satılıyor'' diye kesin söylemişsiniz de ben hiç 250tlye i5 2500k göremedim kaldıki söylediğiniz işlemci kolay bulunan ikinci nesil bir işlemci.Sahibindene i7 870 leri yazdım en ucuz 400 tl i5 2500k yazdım 320 tl yazıyor.250tl olacağını pek sanmıyorum belki önceden görmüş olabilirsiniz fiyat gayet normal bence kaldı ki gayette temiz ilk nesil olduğu halde.Donanımhaber bölümünede bakmıştım hiç bulamadım bu işlemciyi o fiyata satana en son 3-5 hafta önce biri i7 870 250 tl yazmış sonra satıldı yazmış i5 2500k nın nasıl işlemci olduğunu bilmiyorum pek zaten i7 ile arasındaki farkı.Dediğim gibi kesin bir fiyat bilgiside bulamadım sahibinde 400 tl yazıyor i5 2500kda 320 tl. 250 tl nadiren çıkar hocam öylesine koymuştur biri i7 7700k satanda var 1100tlye 2 gün önce o yönde bakarsak umrunda değilse adamın :))

Edit:Bu arada belirttiğim gibi işlemci gayet temiz ve sıkıntısızdır performansıda gayet iyidir bunun dışında i5 750 ve i5 661 işlemcilerde vardı sanırım onlarıda bulursam ilanını açarım almak isteyen arkadaşlar konuya değilde özel mesajla yazarsa sevinirim çünkü konuya yazınca bildirim gelmiyor ne yazık ki

Edit2:Jack smoke hocam bir bakayım foruma dedim söylediğin işlemciyide gene 250ye bulamadım o kadar kesin yazmışsın ki birde ''250 tlye satılıyor'' diye sanki herkes 250 ye satıyormuş gibi.2 kişi 300 e koymuş başkada bulamadım son 1 aya kadar gittim neredeyse.Konuyu baltamadan önce 2 kere düşünün kusura bakmayın biraz üslubumu bozacaktım ama sizde yorum yapmadan önce lütfen dediğim gibi 2 kere düşünün.Ayrıyeten dediğim gibi söylediğiniz işlemci hem i5 hemde ikinci nesil gayette kolay bulunabilen bir işlemci ayrıyetende dediğim gibi ayda yılda bir i7 7700k satan elemanlarada rastlıyorsun 1100tl diye o zaman her i7 7700k satan arkadaşa gidip ''yazdığınız fiyat ilginç i7 7700klar 900-1000tlye satılıyor'' diyelim madem biri 1000tl civarına i7 7700k satmış.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi shoot5 -- 23 Nisan 2019; 23:42:56 >

Bu kullanıcının dükkanına eklenen son 4 ürün

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.