Şimdi Ara

i7 8700 | RTX 3060 Darboğaz Yapar mı?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
8
Cevap
0
Favori
670
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar konu başlığındaki gibi bu ikisi var bende uzun zamandır kullanıyorum. Bu ikisi çok aşırı dar boğaz yapar mı? 1080p 165 hz monitör var. Piyasa böyleyken işlemci değiştirmek istemiyorum işin içine bir de anakart girecek çünkü. Anakart msi z370 a-pro

• Bende 8600K vardı. 3080 ile 2k da sorunsuz kullandım.

• Darboğaz yapmıcaktır güzel ikili olurlar

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • cevaplarınız için çok teşekkürler bir sorum daha olacaktı pes 21 oynarken cpu sıcaklığı 75 80 lerde geziyor bu normal mi başka pcde oynarken aynı oyunu 65 lerde ama iki pc işlemcisi farklı diğer pc i3 9. nesil

Ortalama oyunlarda 65 70 75 civarı geziyor ama her oyunda değil.

Ayrıca oda sıcaklığıda çok etki yapar mı sobalı bir oda ve sabit bir sıcaklık olmuyor genelde

• Stok fan kullanıyorsanız sıcaklıklar notmal, iyi bir soğutma ile i7 8700'ü all core o.c'lu 4.3ghz'de doğru ayarlar ile kullanırsan çok daha fazla performans elde edersin.

• LEON-X kullanıcısına yanıt

kule tipi soğutma var fakat ucuz birşey almıştım 260 lira falandı çift fanı var daha 3 gün önce macunu yeniledim bu sıcaklıklar çok bir sorun yaratmaz heralde. Performansından şuan memnunum.

• Aşırı sıkıntı yaratmaz (hissedilecek bi’ kaybınız olmaz). Güncel CPU’lar tek çekirdek performanslarından dolayı özellikle multiplayer gaming senaryolarında bu GPU ile bile önde olurlar ama dediğim gibi aman aman sıkıntı yaşamazsınız. RTX 3070 ve üzeri performanstaki GPU’ya upgrade durumu oluşursa CPU da değişebilir tabii.

Ortam sıcaklığı/iklimlendirmesi 1 numaralı etkendir. Sonrasında diğer etkenler sıralanmaktadır.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.