Şimdi Ara

(i7 930 CPU ) (X58A UD3R v.1 )(4.01 GHZ )- (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
46
Cevap
3
Favori
2.518
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orijinalden alıntı: Buzz Lightyear

i7 930 candır :)

Ben 2010 senesinde 300 ila 350 dolar gibi bir fiyata almıştım benim i7'yi hala kullanıyorum, gayet memnunum.

Aynı işlemciyi 2011 senesinden 2013'e kadar su soğutmayla ben de hayli uzun süre 4.2 GHzde kullanmıştım.
    Hatta forum linki:

http://forum.donanimhaber.com/m_46740244/tm.htm

Şu aralar hava soğutma takılı, 3.2 Ghzlerde sürünüyorum maalesef :)
    Sistemdeki değişiklikler ise şunlar:
    - 4 yerine şimdi toplamda 12GB RAM takılı
    - 500Gb Samsung 850EVO SSD var
    - Ekran Kartı artık ATI Radeon R7 265

Siz bu i7yi ne şekilde soğutuyorsunuz ?

Hava soğutma cooler master hyper 212 evo ile :) ram bende de 3x2 gb kingston var 6gb daha alayım diyorum ama lanet dolar ve euronun fazla olmasından dolayı ram fiyatları çok uçuk

• Bizde hava soğutma var sanırım macho hr 12 mi neydi tam hatırlamıyorum 4.01 de kullanıyoruz su soğutma alsam bile 4.20 yapmam diye düşünüyorum

Ama araç radyatörü işi çok dahice neden söktünüz peki problem mi çıkardı
    Aslında amd işlemciye yapmak lazım o soğutmayı 7 ghz de çalışanı bile vardı youtube de

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Sıkıldım çıkarttım :) Birde ekran kartı değişince sökmek zorunda kalmıştım, söküş o söküş tekrar takmaya erindim açıkcası. Bir sonraki büyük projeyi bekliyor radyatör evde.
  • Buzz Lightyear B kullanıcısına yanıt
    Hala 930 mu var bence değiştirme derim eğer öyleyse bu test programramlarında o.c ile yeni işlemcilere halen rahat kafa tutuyor

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • İ7 920 d0 revizyonu dusuk voltaj yuksek oc kabiliyeti var.

Maalesef aldigim c0/c1 revizyon cikti 4 ghz icin devasa voltaj istiyor. 3.5 a kadar voltaj istemiyor. 3.8 de 0.110v istiyor. 4 ghz de bu kadar 0.270 leri goruyor.

Acikcasi sogutucu ile 79 dereceyi gecmedigi icin 3.8 de gunluk kullaniyorum.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • ben aslında alırken hiç bilmiyordum d0 revizyon olayını şansıma öyle gelmişti primeira 95 te max 80 derece görüyoruz ama normal kullanımda daha hiç o değerlere geldiğini görmedim
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.