Merhaba arkadaşlar i7-950 işlemcim var anakartım arızalandı lga 1366 soket bir asus kartım vardı. Bu kartlar pek yok artık piyasada. Mevcut işlemcim ve Ddr3 ramlarımı kullanabileceğim başka soketler var mı yoksa 1366 olmak zorunda mı? |
i7-950 için ana kart lazım ama hangisi?
-
-
X58 yonga seti olan anakart bulacaksın
-
Öyle olmak zorunda
eğer bütçen varsa yatırım yapılacak seviyede işlemcide değil adı i7 kalmış güncellemende fayda var.
-
quote:
Orijinalden alıntı: Nerd MinerÖyle olmak zorunda
eğer bütçen varsa yatırım yapılacak seviyede işlemcide değil adı i7 kalmış güncellemende fayda var.
Şu an bütçem elvermiyor pc de oyun oynamıyorum sadece anakart icin yeni bir bilgisayar mantikli gelmiyor.
-
2 ci el veyahut çinde üretilen yeni x58 lerden (huanan mı neydi) alacaksın o vakit.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Nerd Miner -- 13 Kasım 2020; 0:13:9 > -
sorunu nedir? tamire yollayın belki kolay yapılacak birşeydir
-
quote:
Orijinalden alıntı: Guest-EA6F8F78Bsorunu nedir? tamire yollayın belki kolay yapılacak birşeydir
Son 6 aydan beri açma düğmesine basınca bazen bip sinyali gelmiyor açılmıyordu, bir kaç deneme sonrasında bip sinyali verip açılıyordu. Artık elektrik geliyor fanlar vs çalışıyor ama bip sinyali tamamen gelmez oldu yani açılmıyor ekrana görüntü gelmiyor.
Uygun fiyata tamir edebilecek birisi var mı bildiğiniz?
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X