Petek temizliği sonrası kombi çalışmıyor
Merhaba arkadaşlar, dün akşam petekleri temizledim, bir de filtreyi temizledim. ne kadar hava alma işlemi yapsamda kombi sürekli arızaya geçiyor. Önce ateşliyor gibi yapıyor gaz yanma parlama sesi filan geliyor sonra arızaya geçiyor. Ne yapmalıyım acaba
Arkadaşlar kombi tam olarak suyu ısıtmıyor kombiye baktığımda alevler bir gelip bir gidiyor. Forumlarda araştırınca NTC sensör şeklinde yazan olmuş çok fazla, onu değiştirdim ama malesef sorun devam ediyor. Neden olabilir? Video da ekliyorum..
MSI B450 Tomahawk Max için işlemci tavsiyeleriniz
Merhaba arkadaşlar.
Hayatımda hiç AMD işlemci kullanmadım hali hazırda 1. nesil i7 işlemcili sisteminden çok memnundum 11 sene sorunsuz kullandım ancak anakartım arızalandı 1366 anakartlar çok pahalı ve bu saaten sonra o karta bin küsür lira vermek mantıklı gelmedi.
Zaten hayatım boyunca iphone kullanıp 2 seneden beri android kullanmaya da başladım buradan yola çıkarak kaliteli bir ürün için servet ödemeye gerek yokmuş kanısına vardım :D
Burayı kurcalarken MSI B450 Tomahawk Max ana kart önerisinden yola çıkarak bir sistem toplamaya karar verdim. 770TL bu kart için değer mi yoksa daha başta bu anakart yanlış mı olur. Anakart iyidir derseniz ben ağırlıklı olarak photoshop kullanıyorum hangi işlemciyi önerirsiniz.
Halihazırda MSI GeForce GTX 460 ekran kartım var şimdiye kadar işimi gördü oyunla filan işim olmaz sanırım bu kart işimi görmeye devam edecektir.
Velhasıl anakart, işlemci ve ram önerilerinize ihtiyacım var.
Selamlar
i7-950 için ana kart lazım ama hangisi?
Merhaba arkadaşlar i7-950 işlemcim var anakartım arızalandı lga 1366 soket bir asus kartım vardı. Bu kartlar pek yok artık piyasada. Mevcut işlemcim ve Ddr3 ramlarımı kullanabileceğim başka soketler var mı yoksa 1366 olmak zorunda mı?
Bu parçanın adı nedir?
Tekne için Solar seti
|
Lütfen siliniz.
|
Kombiden sürekli gelen ses?
|
PASSAT ve TIGUAN arasında seçim?...
|
MSZ-GE Deluxe hakkında fikirleriniz?
|
Son Giriş: 3 yıl önce
Son Mesaj Zamanı: 3 yıl
Gerçek Toplam Mesaj Sayısı: 35
İkinci El Bölümü Mesajları: 0
Konularının görüntülenme sayısı: 3.278 (Bu ay: 66)
Toplam aldığı artı oy sayısı: 4 (Bu hafta: 0)
En çok mesaj yazdığı forum bölümü: Ev Elektroniği ve Elektrikli Ev Aletleri