merhaba arkadaslar baslıkta belırttıgım gıbı overclockta hic sorun yasamak istemiyorum o yuzden sorunsuz anakart almak istiyorum we kafam cok karsıtı gigabayt mı asus mu suan Hİ-LEVEL 2000 mhz ddr3 cl9 ram larım var bu ramlerle sorun yasamak istemedıgım bir anakart ıstıyorum
sımdıden yardımlarınız ıcın tessekeru ederım
üst düzey performans istiyorsan gigabyte x58a-ud7 bütçeni sadece anakarta harcayacaksan
üst düzey performans istiyorsan gigabyte x58a-ud7 bütçeni sadece anakarta harcayacaksan
ASUS P6T Deluxe V2, X58&GIGABYTE GA-X58A-UD7 .Asus Rampage II Extreme X58 NOT:asus exterme alanlara baktım en az 30 kısıye yakın kulanıcıdan porblemlerın bitmedıgını sureklı problem yasadıklarını solıyorlar banada UD7 alamanın daha mantıklı oldugunu dusunuyorum ud7 almak mantıklımı elımdekı Hİ-LEVEL 2000mhz ddr3 ramlerım var ramlarımı deyıstırmek we sorun yasamak ıstemıyorum UD7 bu ramlerle sorun yasarmıyım? bu ramlerle sıkıntı yasıyacagım anakart almak ıstemıyorum butcemı cork sarsar.
ılgın ıcın tessekur ederım
quote:
Orijinalden alıntı: 4yashiro
quote:
Orijinalden alıntı: Tornado42
ASUS P6T Deluxe V2, X58&GIGABYTE GA-X58A-UD7 .Asus Rampage II Extreme X58 NOT:asus exterme alanlara baktım en az 30 kısıye yakın kulanıcıdan porblemlerın bitmedıgını sureklı problem yasadıklarını solıyorlar banada UD7 alamanın daha mantıklı oldugunu dusunuyorum ud7 almak mantıklımı elımdekı Hİ-LEVEL 2000mhz ddr3 ramlerım var ramlarımı deyıstırmek we sorun yasamak ıstemıyorum UD7 bu ramlerle sorun yasarmıyım? bu ramlerle sıkıntı yasıyacagım anakart almak ıstemıyorum butcemı cork sarsar.
Arkadaşım o kartları alıp napacaksın elinde LN2 mi var, 300 TL'lik ve 700 TL'lik kart arasında performans farkı olacağını sanıyorsan yanılıyorsun. İkiside aynı köprü olduğu için testlerde aynı sonuç olar verir.
Eğer illa alacam diyorsan paranı sokağa atarsın...
quote:
Orijinalden alıntı: No Way Out
quote:
Orijinalden alıntı: 4yashiro
quote:
Orijinalden alıntı: Tornado42
Arkadaşım o kartları alıp napacaksın elinde LN2 mi var, 300 TL'lik ve 700 TL'lik kart arasında performans farkı olacağını sanıyorsan yanılıyorsun. İkiside aynı köprü olduğu için testlerde aynı sonuç olar verir.
Eğer illa alacam diyorsan paranı sokağa atarsın...
Eğer +5ghz hız aşırtma yapılmayacak ise üst modellere para verilmez. ASUS anakartlarında rem yelpazesi GIGABYTE'lardan daha geniştir.
Eğer elindeki remlerde çift kanal ise X58'den tam performans almak için üç kanal rem almalısın.
arkadaslar ılgınız ıcın cok soalun
belki ilerde alarım ama ramler le suan bı sorun yasarmısyım ? UD7 alak ıstememın sebebi 120tl gibi bi ındırım soz konusu ama sorun yasıycaksam almam senın fıkrın nedır UD7 hakkında
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme