Şimdi Ara

i7 9700 işlemcim YANÜÜÜÜRRR Yardım

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
6
Cevap
0
Favori
363
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
    www.vatanbilgisayar.com
    INTEL I7 9700-MSI RTX2060 SUPER GAMINGX-B360-A PRO-SAMSUNG 500GB-KINGSTON 16 GB - Vatan Bilgisayar
    https://www.vatanbilgisayar.com/intel-i7-9700f-msi-rtx2060-super-gamingx-b360-a-pro-samsung-500gb-crucial-16-gb.html

bu sisteme sahibim işlemcimi stok fanıyla kullanıyorum ve pubg far cry gibi oyunlarda resmen yanıyor 100 derece gördüm anlık uzun süre bu sıcaklıklarda kullanmanın zararları sistemime zarar gelir mi gerçi sormam hata :) ne yapmalıyım bana yardım edin şimdiden teşekkürler :)

• Bütçenize göre uygun bir soğutma işinizi görür gibime geliyor. İsterseniz sıvı soğutma da kullanabilirsiniz

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • O işlemciyi stok soğutucuyla kullanırsanız tabi öyle olur. Intel'in yolladığı şeye soğutucu bile denemez, acilen iyi bir kule tipi ya da sıvı soğutma yakışır o işlemciye.
  • Stok soğutucuyu kesinlikle değiştirin bütçenize uygun kule tipi yada sıvı soğutma almanızı tavsiye ederim.
  • Herkese teşekkür ediyorum hocalarım xiagmatek kasaya illa xiagmatek bir sıvı soğutucumu almam gerekiyor yoksa başka markalar da tercih edebilirmiyim kasaya uymama durumu olur mu
    bir de sıvı soğutma kullanan varsa ve memnunsa öneride bulunabilir mi teşekkürler..
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Ryzen 5 5600X overclock yardım.
    2 yıl önce açıldı
    4690k Overclock Yardım
    6 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.