Arkadaşlar Merhaba, Almak istediğim laptopda daha çok photoshop, 3 boyutlu modelleme programları kullanacağım. Nadirende olsa oyun oynayacağım. Oynayacağım oyunlar yeni çıkan oyunla olmuyor genelde, Witcher 3 oynamayacağım mesela. Ancak bir türlü karar veremedim zira bütçe kısıtlı.
i7 ile beraber düşük bir ekran kartımı almalıyım, şunun gibi mesela:
Ya da başka ne önerirsiniz, yardımcı olursanız memnun olurum.
Koray
Buna tek önerim pc depodan kaç adami dolandiriyorlar. -baba sirket yok şirket batmış
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
quote:
Orijinalden alıntı: fkaraburc
Buna tek önerim pc depodan kaç adami dolandiriyorlar. -baba sirket yok şirket batmış
Pc depoya değil ürünlere odaklanalım, oradan almayacağım zaten :)
Bence daha yüksek ve güncel bir ekran kartı modellemede işinizi daha iyi bir şekilde görebilir.
oyun içinse ekran kartı .
Dostum model olarak söylemek istemiyorum ama kısaca şöyle bilgi vereyim ;
Photoshop , 3 boyutlu modelleme gibi programlar işlemciyi yoran programlardır. O yüzden U serisi işlemci tercih etmeni tavsiye etmem. (H,M,MQ,HQ serileri uygundur.)
Onun haricinde bu işlemcilerin bulunduğu uygun fiyatlı olup , bu işlemcileri barındıran bilgisayarlar otomatik olarak ekran kartında kısıyorlar... Ekran kartından en düşük GeForce 840M olsun... Bu doğrultuda bir bilgisayar bak.
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme