Satışta: Bu ürün şu anda teklif verilmeye ve satın alınmaya uygun, satıcı ile iletişime geçebilirsiniz. Satın Al Bu başlık altında yer alan tüm ilanlar; 1 i7 Monster Tulpar T5 GTX1070 + Mekanik Klavye + Notebook Soğutucu Satın Al 29 Aralık 2022 10:30 1 1 i7 Monster Tulpar T5 GTX1070 + Mekanik Klavye + Notebook Soğutucu İhtiaçtan dolayı satıyorum.İnsanların işi görülsün diye fiyatı çok uygun yazdım.lütfen PAZARLIK TEKLİF ETMEYİNİZ- i7 7700HQ işlemci -GTX 1070 8G Ekran kartı (YENİ NESİL LAPTOP RTX 3050 MOBİL ÇİPTEN DAHA PERFORMANSLIDIR.YouTube üzerinden teknik performans kıyaslama videolarına bakabilirsiniz)-256 GB. M2 SSD - ÇİFT FAN SOĞUTMA GPU VE CPU çipleri için bağımsız fanlar-Orjinal Windows 11 işletim sistemi-16GB DDR4 RAM -1TB HDD***EKSTRA VERİLECEKLER*** Resimlerde olan GamePower Blue switch Mekanik klavye ve Notebook soğutucu verilecektirARIZASI YOK DÜZENLİ OLARAK 6 AYDA BİR MONSTER KADIKÖY TEKNİK SERVİSTE BAKIMLARI YAPILDI. KUTUSU MEVCUTSistem Notu : Bu ilan her türlü yoruma açıktır. Fiyat : 12000 TL Miktar : 1 Sıfır Ürün : Hayır Garantisi Var : Hayır Satıldığı Şehir : İstanbul Kargo Ücreti : Alıcı Öder Kargo Şirketi : Diğer İlan Durum : Satışa Açık ______________________________ Bu kullanıcının dükkanına eklenen son 4 ürün i7 Monster Tulpar T5 GTX1070 + Mekanik Klavye + Notebook Soğutucu
SKYLOUNGETR S kullanıcısına yanıt 15.6 incmi numara verin görüşelim dostum < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >