forumdan takip ettğim kadarıyla bi sistem topladım 1 ay içerisinde almayı planlıyorum. Ürün uyuşmazlığı, düzeltilicek yerleri yada eksikleri varmı? şimdiden yardım edenlere tşk ederim.
Sistem güzel de, nedir bu GTX295 çılgınlığı / tutkunluğu, onu anlamıyorum ben. O karta o kadar para vereceğinize, iki tane GTX275 alırsınız daha iyi diyorum günaşırı. Test sonuçlarına da bakabilirsiniz yani..
Ekran kartını Dx 11 ler cıkana kadar idarelik bir tane al yada dx 11 destekli kartların cıkmasını bekle.İlla alcaksanda Zotac marka al.
Gtx295çok gereksiz bir kart heleki 1 ay içinde alıcam diyorsunuz. Zaten dx11 kartlar çıkıcak. Şimdiki gtx295 fiyatına 1ay sonra abartıp 3tane hd4890 alabilrisin ki şuan 2 tane hd4890 bile gtx295ten daha ucuz ve daha performanslı...
dx11 lerin çıkması yakınsa şuan elimde msi8800GT var onla idare edebilirim. ztn sistemi almak için 1 ay beklicem. tam olarak ne zmn çıkıcakları bellli mi dx11lerin?
dx 11 kartlar yarın duyurulacak.Sadece atinin kartları ancak. 1-2 ay icinde de Nvidianın duyurulur.