arkadaslar merhaba sorunum son bır ayda ıkıdır bılgısayarım bu hale geldı format atmak ıstedıgımde ıse cogu zaman resetlenıyor fısten cekıp bırkac saat sonra denıyorum anca oluyor.boyle bır sorun yasayıp cozum bulan varmı acaba gercı formatlamıstım fakat yıne oldu. wındows 7 ultımet kurulu yorumlarınız ıcın tesekkurler
ekran kartı ağrızası gibi duruyor sanki
formatlıyorum drıver larını yukledım fakat bu sefer ekran boyle olmadı ama sureklı resetleyıp yedıden baslatıyor.sıkılıp fısı cektım:) bılgısı olan arkadas bır fıkır verebılırse sevınırım
denız_23
kullanıcısına yanıt
Lcd panel arızası da olabilir ancak reset vs durumu varsa ekran kartı arızası. Geçmiş olsun
bu arıza ekran kartı arızası LCD monitör arızası bilgisayarı resetlemez ve format atmanda sıkıntı yaşatmaz ve monitör tada kablosunda sorun olmuş olsaydı arka planda daha farklı renk katmanı olurdu
Hocam ekran kartınızın vadesi dolmuş gibi duruyor
büyük ihtimalle ekran kartınız arızalı ama siz yine de bir teknik servise götürün. ekrana giden data kablosunda da problem olabilir.
quote:
Orijinalden alıntı: serkan210878
bu arıza ekran kartı arızası LCD monitör arızası bilgisayarı resetlemez ve format atmanda sıkıntı yaşatmaz ve monitör tada kablosunda sorun olmuş olsaydı arka planda daha farklı renk katmanı olurdu
Konu açmadan önce Teknik Yardım Bölüm Kurallarını okuyunuz.
Konu başlığınız şu şekliyle, Bölüm Kurallarının 3. maddesine aykırıdır.
Bölüm kurallarını okuduktan sonra, kurallara uygun olarak, yeniden, bir konu açabilirsiniz.
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme