Şimdi Ara

i78700k İÇİN HAVA VEYA SIVI SOĞUTMA TAVSİYE (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
36
Cevap
1
Favori
1.404
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orijinalden alıntı: Alex5

Güzel yazmışsınız. Ben de dert sıkıntı biriktir derken 2/4 ten kurtulmak üzereyim. 1600 af aldım ama anakart gelmedi açmadım. iade edip 10400f bakacağım artık. 2/4 sonrası 6/12 mercedes etkisi yapar bende :D Sisteminiz çok güzel olacak bence. Serin serin kullanırsınız. Daha da iyileri nasip olsun
    sizde öyle daha iyilerini alırsınız inşallah :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: huso

Hocam Delid yapıp niye riske atacaksın islemcini oldu oldu ters gitti eline alma ihtimalin de var.
    Al iyi bir hava sogutma kullan.
    Scythe Fuma 2 demis arkadas canavar gibi sogutucu
    Xigmatek Windpower Pro Canavar gibi Sogutucu 200W TDP degeri var.12 cekirdek 24 izlek E5 2697V2 130W ile kullandım.Bosta 22-28C de calısıyordu İslemci
    Xigmatek 1266 is yapar.
    Cooler Master Hyper 212 Black Edition is yapar.
    hocam delid işinden vazgeçtim dediğiniz gibi şu anki soğutucuya ikinci fan vs düşünüyordum deneyecektim ancak SCYTHE REEVEN SCFM-2000 FUMA2 bu soğutucu heryerde karşıma çıktı simdi sizde yazdınız incelemelerine baktım 9900k ile filan kullanan var yabancı kullanıcılar hep baya performanslı şu an itibari ile satın aldım Noctua NT-H1 Termal Macun ile uygulayacağım muhtemelen salı günü ve ya çarsamba günü elimde olur montajını yapar yapmaz değerleri sizlerle paylasacağım hem de baska almak isteyen vs varsa bilgilenmiş olur 1000-1500 tl sıvı soğutmaya vermekten kurtuldum diye düşünüyorum bence

• unrealistic kullanıcısına yanıt
    Bence iyi karar. Sıvı soğutmalar gerçekten çok pahallı. Ben hayal bile edemiyorum. Kaça aldınız Scythe Fuma2'yi hocam
  • quote:

Bence iyi karar. Sıvı soğutmalar gerçekten çok pahallı. Ben hayal bile edemiyorum. Kaça aldınız Scythe Fuma2'yi hocam
    hocam 1-2 yerde 520 tl ye buldum ancak stok tükenmiş muhtemelen eski fiyat n11.com da son 1 adet stok kalmıstı 590 tl ye onu aldım baska da bulamadım zaten 1-2 yerde yine vardı 4-5 stok kalmıs orada da fiyatlar aynıydı hep pazartesi kargoda gözüküyor gelir gelmez kullanıp sonucunu paylaşacağım
    www.hepsiburada.com
    Mugen 5 Rev.b (SCMG-5100) Fiyatı - Taksit Seçenekleri
    https://www.hepsiburada.com/mugen-5-rev-b-scmg-5100-p-HBV00000O4YLU?magaza=shopeurasia

revizyon gormus versiyonu
  • sıcaklık değerleriniz kafaya takılcak değerler değil hocam , oc işin içine girince istediğiniz soğutucuyu kullanın o işlemciyi dizginlemek çok zor heleki 5ghzde
  • quote:

Orijinalden alıntı: CrossoverKing

Bu mesaj silindi.
    evet onu bende düşünüyorum :D
    bu arada soğutucum geldi scythe fuma 2 ancak kurdum taktım fakat cpu fan çoklayıcı kablo çıkısından birisi arızalı o yüzden tek fan calısıyor şu an diğer fanı aktif edemedim tekrar internetten fan çoklayıcı kablo almak durumunda kaldım tam anlamıyla testleri yapmam 2-3 günü bulacak testleri yaptıktan sonra sizle paylaşacağım
    aldığınız yerle görüşseydiniz keşke temin edebilirlerdi.fuma2 fanları 4 pin mi?yeni anakartlarda görüyorum her yerde 4pin girişi ya da çıkışı mı demeli var.4pin çoğaltıcı mı varmış mantığını anlamadım.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Edward Teach

aldığınız yerle görüşseydiniz keşke temin edebilirlerdi.fuma2 fanları 4 pin mi?yeni anakartlarda görüyorum her yerde 4pin girişi ya da çıkışı mı demeli var.4pin çoğaltıcı mı varmış mantığını anlamadım.
    Görüşecektim ancak ellerindeki son üründü zaten gecikmeli geldi malum yoğum kabloda pahalı bir şey olmadığı için vakit kaybetmek istemedim evet 4 pin

i78700k İÇİN HAVA VEYA SIVI SOĞUTMA TAVSİYE

Fotoğrafta gözüktüğü gibi soldaki iki çıkışa fanları takıyoruz sağdaki tek çıkışı anakarta takıyoruz bana gelen kabloda fanların takıldığı çıkışlardan bir tanesinde 4 pin yerine 3 pin var yani 1 pin kırılmıs yeri bos dediğim gibi vakit kaybetmek istemedim aldım kablo bakalım bekliyorum şu anda tek fan çalışmasına rağmen değerler iyi ama tam kullanımda testleri yapacağım

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >

• quote:

Orijinalden alıntı: unrealistic

hocam 1-2 yerde 520 tl ye buldum ancak stok tükenmiş muhtemelen eski fiyat n11.com da son 1 adet stok kalmıstı 590 tl ye onu aldım baska da bulamadım zaten 1-2 yerde yine vardı 4-5 stok kalmıs orada da fiyatlar aynıydı hep pazartesi kargoda gözüküyor gelir gelmez kullanıp sonucunu paylaşacağım

Alıntıları Göster
    Birinci elden test iyi olur gerçekten . 520 soğutucu için 1000 liradan çok iyidir. Bence iyi yaptınız. Güle güle kullanın

• quote:

Birinci elden test iyi olur gerçekten . 520 soğutucu için 1000 liradan çok iyidir. Bence iyi yaptınız. Güle güle kullanın

Alıntıları Göster
    aynen şu anda tek fan çalışmasına rağmen boşta 25-35 derece arası gidiyor bakalım diğer fanı da aktif edeyim bi stress test filan yaparım oyun kullanımı filan ekran görüntülerini paylaşacağım
    Bekliyoruz hocam. Eski değerlerle sesle karşılaştırırsan daha iyi olur
  • Öyle yapacağım eski değerlerle ilgili de bilgi vereceğim muhakkak bakalım ne kadar fark edecek bende merak ediyorum ayrıca kasayı detaylı hava makinası ile temizleyeceğim bu süreçte fanları vs detaylı temizlik yapıp öyle test yapacağım hepsini paylaşacağım 😂👍

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.