Şimdi Ara

???i8150 galaxy w , i9003 galaxy sl , xperia neo ??? (2. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
55
Cevap
0
Favori
11.038
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: osmanhalim

quote:

Orijinalden alıntı: CuSsTo

Galaxy w derim ben ekranın TFT LCD(yabancı kaynaklı sitelerin ısrarla slcd yazmasına anlam veremedim hatta sclcd olarak belirtenler var) olması benimde hoşuma gitmedi ama videolardan izlediğim kadarıyla fena değil neoyla karşılarştıtırsak mükemmel diyebilirim tabi benim görüşüm eksiği olamayan bir telefon gibi görünüyor galaxy w.

Zaten bu belirsizlikler yüzünden alamıyorum Galaxy w yi bir de en büyük korkum gps performansının düşük olması . Kağıt üzerinde mükemmel bir cihaz. biri ben şurada denedim tavsiye ederim dese hiç düşünmeden alacağım sanırım

Galaxy w orta/üst sınıf telefon pişman edecek bir eksiğinin olacağını sanmıyorum gps vs.

• http://www.youtube.com/watch?v=b2JwL4GMoqI

şu video yu izle ekranın 27. saniyede slcd olduğunu söylüyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: y n s c n

Xperia Neo ve Optimus Black arasında karşılaştırma yapmanı tavsiye ederim.. Bu iki telefon seni pişman etmez.

sağol, zaten bu iki telefon arasında baya bi araştırmadan sonra neo alacaktım ama Galaxy w yi görünce aklım karıştı
  • quote:

quote:

Xperia Neo ve Optimus Black arasında karşılaştırma yapmanı tavsiye ederim.. Bu iki telefon seni pişman etmez.

sağol, zaten bu iki telefon arasında baya bi araştırmadan sonra neo alacaktım ama Galaxy w yi görünce aklım karıştı

Bunuda Düşün

Samsung Galaxy S Plus i9001 (1.4 ghz scorpion işlemci , 512mb ram , 8bg depolama , andreno 205 gpu)
  • quote:

Orijinalden alıntı: _üveys_

quote:

quote:

Bunuda Düşün

Samsung Galaxy S Plus i9001 (1.4 ghz scorpion işlemci , 512mb ram , 8bg depolama , andreno 205 gpu)

SL ile w donanim olarak aynı
  • Arkadaşlar yorumlarınız için hepinize teşekkür ederim ama ben galaxy w nin biraz daha yaygınlaşmasını bekleyeceğim. Ondan sonra daha sağlıklı bi karşılaştırma yapıp telefon almak istiyorum . herkese iyi bayramlar
  • quote:

http://www.youtube.com/watch?v=b2JwL4GMoqI

evet super clear lcd diyor... Aslında ekran çok soluk durmuyor ama waveII deki gibi de parlak değil sanki...
  • quote:

Orijinalden alıntı: safaklarda

quote:

http://www.youtube.com/watch?v=b2JwL4GMoqI

evet super clear lcd diyor... Aslında ekran çok soluk durmuyor ama waveII deki gibi de parlak değil sanki...

Donanımhaber şu telefonu incelesede herşey açıklığa kavuşsa telefonu almaya niyetliyim telefon özellilerinin net olmaması yüzünden almıyorum tft mi lcd mi sclcd mi gps i iyi mi sesi boğuk mu bir sürü bilinmeyen var çok bilinmeyenli denkleme döndü bu iş..

• Galaxy W yu aldım kullanıyorum çok süper bir alet ekranı olsun işlem kabiliyeti olsun internet performansı olsun hepsi mükemmel.
  • Cussto galaxy w hakkında biraz daha bilgi verebilir misin?ekran kalitesi,internet deneyimi vs...özellikle xperia neo ile arasındaki ekran parlaklığını ve kalitesini merak ediyorum?
  • korkunuz olmadan alabileceginiz bir cihaz hatta ekranı cogu telefondan parlak. söyleki ben telefonu ekran parlaklıgı olarak %30da kullanıyorum ve bu haliyle eski omnia pro2 telefonumdan cok daha parlak bir ekranı var ki öbürü amoled idi =) ses kalitesi cok saglam hatta süper cogu tele göre . bende neo ve optimus black arasında kalipta karar veremeyenlerdendim bunu gördüm denedim bunu aldım memnunum tek sorun hoparlör alt taraflarda ama köselerdede degil uygun bir kılıfıda daha bulunmadıgından kılıf ile tasımak istenirse sesi duyulmaya bililiyor =)
  • quote:

Orijinalden alıntı: harunsahinn

Cussto galaxy w hakkında biraz daha bilgi verebilir misin?ekran kalitesi,internet deneyimi vs...özellikle xperia neo ile arasındaki ekran parlaklığını ve kalitesini merak ediyorum?

Ekran kalitesi parlaklığı çok iyi pişman etmeyecek kalitede internette gezmek çok zevkli donma kasma takılma yok xpeira neo ile ekran parlaklığını şöyle ifade edim dağlar kadar fark var galaxy w açık ara iyi ekran konusunda bizzat karşılaştırmasını yaptım öyle almaya karar verdim zaten.Gsp i internet bağlantısı olmadan yer bulmuyor bende, wifi veya internet paketiniz üzerinden çok hızlı bir şekilde konumunuzu bulabiliyor zaten agps de şebeke veya wifi üzerinden veri alışerişi yapması gerekiyormuş bildiğim kadarıyla yanlışım varsa düzeltin. Pil konusuna gelirsek(gün içi bolca kurcalamama rağmen) bir gün idare ediyor. Konuşma sesi tok tok geliyor insanların atık siz nasıl tabir ederseneniz anlaşılmaz değil ama sesi de düşük değil ideal yükseklikte.Resim kalitesi güzel gece çekimleri fena değil. Ekranını göbeğime yatay pozisyonda :D sürterek siliyorum parmak izlerini çizik yok.Arka kapağı açmada zorlanabilirsiniz sıkı sıkı tutunuyor gevşeklik oynama esneme yok.Telefonu düz zemine bıraktığınızda hoparlör kapanıyor maalesef ama aşırı ses kaybı yok hafif kısılıyor ses.Kulaklığı standart bi kulaklık fazla beklentiniz olmasın şu konuda beklentiniz olmasın bas duymak isteyenler bas yok denecek kadar az ama oldukça yüksek ses verdiğini de söylemek lazım zira son ses açtığınızda rahatsız edebiliyor, kulaklığın askısı yok serbest salınıyor kulaklığı çıkardığınızda boynunuzdan düşebilir.Telefonu alacak arkadaşlara önerim internet paketi olmayan arkadaşlar tel kapama tuşuna basılı tutun çıkan ekranda veri ağı modunu devere dışı bırakın zira standart internet paketinde günlük 5 tl yazıyo.Benim aklıma gelenler bunlar merak ettiğiniz başka şeyler varsa sorabilirsiniz bilgim çerçevesinde yanıtlamaya çalışırım.

• Neo ekran konusundada iyidir Bravia Engine ekran vardır en gerçekçi görüntüyü verir.

en hoşunuza giden en parlak görüntüyü değil dikkatiniz çekerim.

kamera olarak çok öndedir işlemci farkları yoktur (saat hızı farkı önemsizdir eşitlenebilir)

Samsung olarak Galaxy Z - Galaxy S2-Galaxy Note - Hd LTe gibi modeller alınabilir.

birde telefon özelliği olmayan Galaxy S'in 5'' hali var 500lira.
  • quote:

quote:

Cussto galaxy w hakkında biraz daha bilgi verebilir misin?ekran kalitesi,internet deneyimi vs...özellikle xperia neo ile arasındaki ekran parlaklığını ve kalitesini merak ediyorum?

Ekran kalitesi parlaklığı çok iyi pişman etmeyecek kalitede internette gezmek çok zevkli donma kasma takılma yok xpeira neo ile ekran parlaklığını şöyle ifade edim dağlar kadar fark var galaxy w açık ara iyi ekran konusunda bizzat karşılaştırmasını yaptım öyle almaya karar verdim zaten.Gsp i internet bağlantısı olmadan yer bulmuyor bende, wifi veya internet paketiniz üzerinden çok hızlı bir şekilde konumunuzu bulabiliyor zaten agps de şebeke veya wifi üzerinden veri alışerişi yapması gerekiyormuş bildiğim kadarıyla yanlışım varsa düzeltin. Pil konusuna gelirsek(gün içi bolca kurcalamama rağmen) bir gün idare ediyor. Konuşma sesi tok tok geliyor insanların atık siz nasıl tabir ederseneniz anlaşılmaz değil ama sesi de düşük değil ideal yükseklikte.Resim kalitesi güzel gece çekimleri fena değil. Ekranını göbeğime yatay pozisyonda :D sürterek siliyorum parmak izlerini çizik yok.Arka kapağı açmada zorlanabilirsiniz sıkı sıkı tutunuyor gevşeklik oynama esneme yok.Telefonu düz zemine bıraktığınızda hoparlör kapanıyor maalesef ama aşırı ses kaybı yok hafif kısılıyor ses.Kulaklığı standart bi kulaklık fazla beklentiniz olmasın şu konuda beklentiniz olmasın bas duymak isteyenler bas yok denecek kadar az ama oldukça yüksek ses verdiğini de söylemek lazım zira son ses açtığınızda rahatsız edebiliyor, kulaklığın askısı yok serbest salınıyor kulaklığı çıkardığınızda boynunuzdan düşebilir.Telefonu alacak arkadaşlara önerim internet paketi olmayan arkadaşlar tel kapama tuşuna basılı tutun çıkan ekranda veri ağı modunu devere dışı bırakın zira standart internet paketinde günlük 5 tl yazıyo.Benim aklıma gelenler bunlar merak ettiğiniz başka şeyler varsa sorabilirsiniz bilgim çerçevesinde yanıtlamaya çalışırım.

teşekkürler verdiğin bilgiler için.bende xperia neo ile bu telefon arasında karar veremediğim için biraz kullanan arkadaşlardan bilgi almak istedim.çok faydalı oldu.benim için de önemli olan ekranın parlaklığı ve kalitesi,internet hızıydı.ayrıca touchwiz 4.0 olması da çok güzel bi özellik.ekran kalitesi olarak xperia neo belki bravia engine ile biraz önde ama parlaklık daha cazip geliyor bana nedense :) o yüzden neo dan daha iyi bi ekrana sahip gibi galaxy w (hiç değilse kullanıcı açısından).internet hızı da ztn işlemcisinin daha güçlü olması nedeniyle daha iyidir.bende büyük ihtimal galaxy w alacam gibi görünüyor

• yıllardır symbian ve arada bir win mobile kullanıcısı olarak en son nokia C7 sahibiydim,ama artık adroid!e geçmenin vakti geldiğini düşünerek internetten sadece telefonun özelliklerine bakarak sipariş ettim ve cihaz bugun elime gecti.Bir iki saat pil bitene kadar kurcalayıp cihaı sarjza taktım şu an. Evet ekran belirsizliği vardı ama oyle olmadıgı açık. ekran gayet parlak ve net,arkadasın dediği gibi %30 parlaklıkta dahi kullanılabilir,sadece gün ışıgında arttırmak gerekebilir.benim gordugum sadece ram de 512 sıkıntı olabılır.oyun denemedim.. ama cihaz gayet hızlı,özellikle internet çok keyifli.Fotograf konusunada şunu soyleyebilirim bir kere nokia C7 yanında rakip olamaz,xpedia yı bilmiyorum ama kendim dslr kullanıcıyım resimleri gayet keskin makro özelliği yok ama gayet güzel makro çekiyor.Ben beğendim arkadaşlar alana da hayırlı olsun.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi nitrocen -- 14 Kasım 2011; 21:25:29 >
  • Neo alabilirsin.
  • dün akşam saatlerinde abime xperia neo almak için mediamarkt e gittik abime gel bir de amsunglara bakalım galaxy aceyi görmüş olursun dedim o sırada satış temsilcisi geldi galaxy w gösterdi ve o anda aklımızı çeldi. 1039 tl ye neo almak vardı bir de 999 tl ye galaxy w. telefon bir hafta önce 20 tane getirilmiş ve şansımıza son kalan galaxy w yı alabildik. tek kelime ile alet kendini belli ediyor diyebilirim. şunu da söyleyeyim ekranın görüntüsü inanılmaz derecede şaşırtıcı

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi isimsiz34 -- 16 Kasım 2011; 9:33:07 >
  • quote:

quote:

Gsp i internet bağlantısı olmadan yer bulmuyor bende, wifi veya internet paketiniz üzerinden çok hızlı bir şekilde konumunuzu bulabiliyor zaten agps de şebeke veya wifi üzerinden veri alışerişi yapması gerekiyormuş bildiğim kadarıyla yanlışım varsa düzeltin.

Merhaba, eşime galaxy mini aldım ben de geçenlerde. şimdi ikinci bir telefon almam gerekiyor. Galaxy S plus düşünüyorum ama fiyatı pahalı. GPS için ayrıca bir program yüklemek gerekiyor. Bende İgo'yu kullanıyorum ve çok başarılı. wifi olmadan GPS üzerinden yer buluyor. hatta rota hesaplamaları ve yönlendirmeleri de gayet iyi. Siz bu şekilde denediniz mi?

• Bende bi kaç tel arasında kaldım şu an inceleme safhasındayım..Kimse bahsetmemiş ama Neo nun en önemli eksisi o kadar para verdikten sonra görüntülü görüşme yapamıyorsunuz..gtalk yüklüceksinizde karı tarafında g talkı olcakta falanda filanda..Galaksy w de görüntülü görüşme var..wifi var mobl tv var..kağıt üzerinde iyi gibi..Almayı düşünüyorum..
  • Belki ne alaka diyeceksiniz ama, iPhone 4 ile Galaxy W arasında kaldım. Yurt dışından 1000-1200 lira civarına iPhone 4 getirtme imkanım var. Ben şuan Galaxy S kullanıyorum. Telefonumu satıp iPhone 4 veya Galaxy W almayı düşünüyorum. Neden derseniz Galaxy S'deki 1 ghz işlemci beni çileden çıkarıyor ve 4.0inç ekranın büyüklüğü beni rahatsız ediyor. Bana göre ideal telefon boyutu 3.5 inç civarı olmalı. 4 ve üzeri aşırı kaba ve pratik değil.

Diğer bir mesele, Galaxy S'i aldığım günlerde gayet hızlı olduğunu düşünüyordum ama şuan facebook/twitter/viber/whatsapp gibi uygulamaları aktif kullanıyorum, telefon rahatsız edecek ölçüde kasıyor. ANDROID kullanacak olan arkadaşlara kesinlikle 1 ghz işlemcili telefon tavsiye etmiyorum. Ya daha güçlü işlemcili bir cihaz alın, yada iPhone.

Galaxy W ile iPhone kararsızlığıma gelince, 1.4 ghz işlemci Galaxy W modelini bir adım öne çıkarıyor. Donanımsal olarak hiçbir eksiği yok gerçekten. Böyle bir alternatif varken iPhone'a o kadar para vermek değer mi değmez mi bunu düşünüyorum. Şuan itibariyle Galaxy W'ya daha yakınım. Bugün doğubankta elime aldım, ele çok iyi oturan bi telefon. Boyutları da çok ideal. Baya bi ısındım, hayırlısı olsun diyelim (:

• 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.