Şimdi Ara

???i8150 galaxy w , i9003 galaxy sl , xperia neo ???

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
55
Cevap
0
Favori
11.038
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Sayın DH üyeleri, en geç 4 kasım kadar acil tavsiyeleriniz lazım. 4 Kasım olmasının sebebi hepsiburada.com un kampanya bitiş tarihi olması.

hepsiburada , world e %10 puan ve 500 tl üzeri alışverişe 100 tl hediye çeki veriyor.

http://www.hepsiburada.com/Liste/samsung-i8150-galaxy-w-/productDetails.aspx?productId=telcepsami8150w&categoryId=371946

galaxy w

samsung un yeni telefonu galaxy w hakkında kullanıcı yorumu bulamadım
    ekranın tft olması ve fiyatının ilerde düşebilecek olması eksi yanları.

Artıları ise
    2.3.3 ile geliyomruş ve yabancı bir sitede 2.3.4 e kies güncellemesi olduğu yazıyor.
    1.4ghz işlemci
    bluetooth 3.0 teklonojisi
    14.4 Mbps veri hızı

Fiyatı 999,00 TL verilen hediyeler düşünce 799TL

http://www.hepsiburada.com/Liste/samsung-i9003-galaxy-sl-4-gb-8-gb-hafiza-karti-hediye/productDetails.aspx?productId=telcepsam9003gal&categoryId=371946&SKU=TELCEPSAM9003GAL

Galaxy sl
    sorunları:
    Gps (benim için gps ve wi-fi performansı çok önemli )
    ve kies 2.3.4 güncellemesi çıkmamış olması

Fiyatı 899,89 TL verilen hediyeler düşünce 710 TL

http://www.hepsiburada.com/Liste/sony-ericsson-xperia-neo-8-gb-hafiza-karti-hediye-/productDetails.aspx?productId=telceperickneo&categoryId=371946&SKU=TELCEPERICKNEO-K

xperia neo
    sanırım tek sorunu ekran ışığının yetersizliği

yaklaşık 10 saatten beri araştırıyorum bunun büyük bölümü Galaxy w için gitti ama galaxy w hakkında doğru düzgün yorum bulamadım :(
    Bu yazdıklarım içinde yanlışlar olabilir. Sorunlar, yeni güncellemelerle çözülmüş olabilir. telefonların, daha başka sorunları ya da iyi yönleri olabilir. Bunları da belirtirseniz çok sevinirim.

• up
  • Galaxy w işlemci hızıyla one çıkıyor xperia neo kamerasiyla galaxy sl digerlerinden üstün bir özelliğe sahip değil bunun için son tercihin o olsun bence. Galaxy w için xda'de bölüm göremedim tanitimida doğru düzgün yapılmadı rom sıkıntısı vs olabilir ama xperia neo forumda ve xda'de birçok kullanıcıya sahip rom sıkıntısı falan olacağını sanmıyorum. Ben xperia neoyu tercih ederdim
  • quote:

Orijinalden alıntı: osmanhalim

up
    benim bütçem max 1000 tl neo ve lg black arasında kalıyorum neo da ekranın soluk olması lg de de şarj süresi, yazılım desteği ve garanti şüphesi kafamda oluştuğu için emin olamıyorum bir taraftanda bu telefonlar acaba eski dimi bu para için diyorum 1 yıl nerdeyse olmuş 2 telefonunda piyasaya sürülme zamanları yeni bir şey çıksa keşke iki telefondaki zayıf yanları yok etse :D
  • quote:

Sayın DH üyeleri, en geç 4 kasım kadar acil tavsiyeleriniz lazım. 4 Kasım olmasının sebebi hepsiburada.com un kampanya bitiş tarihi olması.

hepsiburada , world e %10 puan ve 500 tl üzeri alışverişe 100 tl hediye çeki veriyor.

http://www.hepsiburada.com/Liste/samsung-i8150-galaxy-w-/productDetails.aspx?productId=telcepsami8150w&categoryId=371946

galaxy w

Artıları ise
    2.3.3 ile geliyomruş ve yabancı bir sitede 2.3.4 e kies güncellemesi olduğu yazıyor.
    1.4ghz işlemci
    14.4 Mbps veri hızı

http://www.hepsiburada.com/Liste/samsung-i9003-galaxy-sl-4-gb-8-gb-hafiza-karti-hediye/productDetails.aspx?productId=telcepsam9003gal&categoryId=371946&SKU=TELCEPSAM9003GAL

Galaxy sl
    sorunları:

http://www.hepsiburada.com/Liste/sony-ericsson-xperia-neo-8-gb-hafiza-karti-hediye-/productDetails.aspx?productId=telceperickneo&categoryId=371946&SKU=TELCEPERICKNEO-K

xperia neo

yaklaşık 10 saatten beri araştırıyorum bunun büyük bölümü Galaxy w için gitti ama galaxy w hakkında doğru düzgün yorum bulamadım :(
    Bu yazdıklarım içinde yanlışlar olabilir. Sorunlar, yeni güncellemelerle çözülmüş olabilir. telefonların, daha başka sorunları ya da iyi yönleri olabilir. Bunları da belirtirseniz çok sevinirim.

samsung galaxy s2 ve nexus'a yoğunlaştığı için galaxy s serisinin pek üzerine düşmüyor gibi. bu yüzden tasarımı da diğerlerinden daha hoş olan xperia neo bir adım öne çıkıyor. galaxy'lerden ise galaxy w alınabilir. artı olarak optimus black listeye eklenebilir.

• quote:

Orijinalden alıntı: _blackmamba_

quote:

Sayın DH üyeleri, en geç 4 kasım kadar acil tavsiyeleriniz lazım. 4 Kasım olmasının sebebi hepsiburada.com un kampanya bitiş tarihi olması.

galaxy w

Artıları ise
    1.4ghz işlemci
    14.4 Mbps veri hızı

Galaxy sl
    sorunları:

xperia neo

samsung galaxy s2 ve nexus'a yoğunlaştığı için galaxy s serisinin pek üzerine düşmüyor gibi. bu yüzden tasarımı da diğerlerinden daha hoş olan xperia neo bir adım öne çıkıyor. galaxy'lerden ise galaxy w alınabilir. artı olarak optimus black listeye eklenebilir.
    Şöyle de bir sıkıntıyla karşılaşabilirsin. TFT LCD ekranlarda ölü piksel çıkma olasılığı çok yüksek. Galaxy w nin tek eksisi ekran zaten şu an.

• quote:

Orijinalden alıntı: parsan

Şöyle de bir sıkıntıyla karşılaşabilirsin. TFT LCD ekranlarda ölü piksel çıkma olasılığı çok yüksek. Galaxy w nin tek eksisi ekran zaten şu an.

7 gun icinde iade hakkın var sorun halinde iade edersin galaxy w nin tasarımı farklı ama ben begendim hspa ve islemciyle önde ama tecih meselesi ben neo derdim
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Galaxy S2 GT-i9100 Siyah
    10 yıl önce açıldı
    samsung galaxy ace
    10 yıl önce açıldı
    Samsung Galaxu Tab S7 FE
    6 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: Ho0k

quote:

Orijinalden alıntı: parsan

7 gun icinde iade hakkın var sorun halinde iade edersin galaxy w nin tasarımı farklı ama ben begendim hspa ve islemciyle önde ama tecih meselesi ben neo derdim

Alıntıları Göster
    mantığım galaxy w , kalbim neo diyor sanırım bu kampanya da almayacağım galaxy w yi bi görüp inceledikten sonra karar vermek istiyorum.Fakat i9003 de cazip fiyatıyla sürekli göz kırpıyor bana

• quote:

mantığım galaxy w , kalbim neo diyor sanırım bu kampanya da almayacağım galaxy w yi bi görüp inceledikten sonra karar vermek istiyorum.Fakat i9003 de cazip fiyatıyla sürekli göz kırpıyor bana

Alıntıları Göster
    neo al kamerası iyi baya götürür bu model

• İdeos x5 ve desire zyede bakmalisin

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: napolyon94

İdeos x5 ve desire zyede bakmalisin
    Galaxy w derim ben ekranın TFT LCD(yabancı kaynaklı sitelerin ısrarla slcd yazmasına anlam veremedim hatta sclcd olarak belirtenler var) olması benimde hoşuma gitmedi ama videolardan izlediğim kadarıyla fena değil neoyla karşılarştıtırsak mükemmel diyebilirim tabi benim görüşüm eksiği olamayan bir telefon gibi görünüyor galaxy w.
  • quote:

Orijinalden alıntı: napolyon94

İdeos x5 ve desire zyede bakmalisin

teşekkür ederim ama zaten sadece flash desteği olmadığı için iphone u bıraktım. o yüzden 1Ghz ve üzeri son sürüm flash destekleyen ürünleri tercih edeceğim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: CuSsTo

Galaxy w derim ben ekranın TFT LCD(yabancı kaynaklı sitelerin ısrarla slcd yazmasına anlam veremedim hatta sclcd olarak belirtenler var) olması benimde hoşuma gitmedi ama videolardan izlediğim kadarıyla fena değil neoyla karşılarştıtırsak mükemmel diyebilirim tabi benim görüşüm eksiği olamayan bir telefon gibi görünüyor galaxy w.

Zaten bu belirsizlikler yüzünden alamıyorum Galaxy w yi bir de en büyük korkum gps performansının düşük olması . Kağıt üzerinde mükemmel bir cihaz. biri ben şurada denedim tavsiye ederim dese hiç düşünmeden alacağım sanırım

• neo ya ics guncellemesi gelecek.8mp kamera mukemmel arayuz bence neo demelisin.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: SammaR

neo ya ics guncellemesi gelecek.8mp kamera mukemmel arayuz bence neo demelisin.

yorumunuz için teşekkür ederim.
    bildiğim kadarıyla samsung i8150 ye ics getirmek zorunda yasal olarak.
    Neo okuduğum yorumlara göre bir çok yönüyle dört dörtlük bir alet fakat ekranından ve sonyericsson un garanti servisinden baya bi şikayet var
  • quote:

quote:

neo ya ics guncellemesi gelecek.8mp kamera mukemmel arayuz bence neo demelisin.

yorumunuz için teşekkür ederim.
    bildiğim kadarıyla samsung i8150 ye ics getirmek zorunda yasal olarak.
    Neo okuduğum yorumlara göre bir çok yönüyle dört dörtlük bir alet fakat ekranından ve sonyericsson un garanti servisinden baya bi şikayet var

Alıntıları Göster
    düşünmeden neo al samsung un ana modelleri dışında böle modellere uzun süre destek verceğini zannetmiorum

• quote:

Orijinalden alıntı: bcans

düşünmeden neo al samsung un ana modelleri dışında böle modellere uzun süre destek verceğini zannetmiorum

Alıntıları Göster
    Sanırım bu iş böyle düşün düşün bi yere gitmeyecek şimdi de xperia ray mi alsam diye düşünüyorum ne zor iş bu telefon seçmek oof of

• w ya da neodan hangisini alirsan al, gozun digerinde kalmayacak, emin ol. Bence Neonun HDMI cikisi, ses kalitesini falan da hesaba katmalisin.
    Bu arada, w de gorusme kalitesi kotu deniyor incelemelerde.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Ismail Vilehand -- 4 Kasım 2011; 8:23:45 >
  • neo al pisman olmazsin ama biraz daha biriktirebilirsen temiz bi 2.el galaxy s2 alabilirsin. o daha iyi olur :-D
  • quote:

neo al pisman olmazsin ama biraz daha biriktirebilirsen temiz bi 2.el galaxy s2 alabilirsin. o daha iyi olur :-D
    Xperia Neo ve Optimus Black arasında karşılaştırma yapmanı tavsiye ederim.. Bu iki telefon seni pişman etmez.
  • 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.