Bildirim
samsung galaxy ace
Bu Konudaki Kullanıcılar:
1 Misafir - 1 Masaüstü
Giriş
-
Ace baya bir eski kalıyor ama şahsen tavsiye etmem.
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
hayatının hatasını yaparsın almakla 50tl daha koy asus zenfone 4 al -
lumia 525 in fiyatı 409 tl git bir zenfone 4 al bari illaki android olacaksa 450 tl -
quote:
Orijinalden alıntı: emre6146044
lumia 525 in fiyatı 409 tl git bir zenfone 4 al bari illaki android olacaksa 450 tl
+1
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Bende şu an Ace var. Bedava ver desen günaha girmemek için vermem. Kesinlikle alma. O fiyata alabileceğin en iyi telefon : Zenfone 4. -
bende ace vardı yeni zenfone 5 aldım,sanki başka çağa geçtim..fazla para vermek istemiyorsan zenfone 4 al kesinlikle.. -
quote:
Orijinalden alıntı: Aytamal
Bende şu an Ace var. Bedava ver desen günaha girmemek için vermem. Kesinlikle alma. O fiyata alabileceğin en iyi telefon : Zenfone 4.
Aynen böyle ama güldüm yoruma
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
quote:
Orijinalden alıntı: BurayaNerdenÜyeOluyoruz
quote:
Bende şu an Ace var. Bedava ver desen günaha girmemek için vermem. Kesinlikle alma. O fiyata alabileceğin en iyi telefon : Zenfone 4.
Şu an Summoners War yukluyorum Ace'e. Eğer çalışırsa telefonu kapatıp vitrine koyacam. Zirvede bıraksın. -
quote:
quote:
quote:
Şu an Summoners War yukluyorum Ace'e. Eğer çalışırsa telefonu kapatıp vitrine koyacam. Zirvede bıraksın.
Aynen zirvede biraksin
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
-
quote:
quote:
quote:
Şu an Summoners War yukluyorum Ace'e. Eğer çalışırsa telefonu kapatıp vitrine koyacam. Zirvede bıraksın.
-
Çalışmadı.Hem de 500 Mb data indirip öyle çalışmadı. Tam beklediğim gibi. -
SAOLUN ARKADAŞLAR ZENFONE 4 -
doğru tercih -
Samung Note serisi hariç çöp hocam bulaşma hiç.
Zenfone filan bakın.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Kardeş sakın alma halamda vardı facebooka giriyor çıkmıyor feci kötü asla alma bütçeyi arttır zenfone moto g falan al -
Git lumia 525 al Ne Acesi
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X