Telefonla ilgili bir sorunum var, çözümü hakkında yardımınızı bekliyorum. Teşekkür ederim.
Telefonsamsung i8150 galaxy wonder > Sürüm 2.3.6 Sorunlar : Telefon > Günlükler kısmından Son arayanın kim olduğunu göstermiyor. Örneğin 3 cevapsız arama var bakıyorum telefona kim bulamıyorum. Ben birisini aradığımda tekrar son aradığım kim diye baktığımda yine aradığım numara gözükmüyor. Mesaj geldiğinde en son gelen mesaj normalde en üstte olurya bana gelen mesajlar karışık. Aşağılara kaydıra kaydıra gelen mesajı arıyorum.
NOT: Telefonun tarihiyle ilgili bir sorun olabilirmi bilmiyorum candy crush oynarken, yeni oynama hakkı kazanmak için telefonun tarihini ileriye alıyordum, sonra oynamayı bıraktım ve oyunuda sildim. Günlükler kısmındaki son tarih 13.02.2014 gözüküyor. Şuanda tarih ayarı otomatik ve yeni bir cevapsız çağrıyı kimin yaptığını göremiyorum. Arayanı sadece arama anında görebiliyorum.
evet o yüzdendir telefonunuzun gününü ileri alın bi bakın belki görürsünüz eğer silinmemişse sonuçta ileri tarihte biri arıyor silinmiş olabilir
Tamam buldum. Telefonumun tarihi 13.02.2014 e gitmişya en son kullanılan o tarih olduğu için hep o sayfayı gösteriyor son günlükler'de Aşağı kaydıra kaydıra 12.01.2014 e geldiğimde Bugün yazıyor. Yeni aramalarda hep bugünde gözüküyor. Düzgün gözükmesi için Sil'e girip Bugünden 13.02.2014 e kadar ki arama kaydını seçip silmem gerekiyor. (Mesajlardada benzeri) Teşekkürler.
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme