Orjinalden alıntı: Titanium Hocam anakartın modelini tam olarak yazıyorum... GA-8IPE1000-E intel 865PE/ICH5/ATX P4 socket478 / Agp 8x 4 DDR 400 Dual - CH / 8 - CH Audio 2 SATA / GbE / 8 USB 2.0 tam olarak modeli bu...
Birader aynı kartları kullanıyoruz ve bende hiç bir sorun yok, sorun sadece SP-2 de oluşmuştu ve BIOS'u UPDATE ederek onuda giderdim.
1. yapacağın işlem BIOS'u update edecek ve BIOS'dan USB portlarının açık olup olmadığına bakacaksın.
2. yapaçağın işlem. Tüm USB sürücülerini çıkaracaksın, Aygıt yöneticisinden tüm USB dirverleri kaldıracaksın. Bilgisayarı yeniden başlatacak ve USB sürücülerini birer birer takarak Driverlerini yyükleyeceksin. Bu şekilde yaparsan, tahminim üzere ikl kurduğun veya kullandığın şekle dönüşecektir.
Kolay gelsin ve başarılar. KitapGibi
Hocam bi zahmet şu bios update kısmına biraz eğilsek. Söylediğiniz yolları takip ederek yapmak istiyorum. Yardımcı olursanız çok sevinirim...
Hocam unutmadan USB ye bi aygıt taktığımda Taktığım aygıtın ışığı sürekli olarak yanıyor örneğin WEBCAMin ışığı sürekli yanıyor.
Anakartımı değiştirdim arkadaşlar... 8000 mhz yerine 1000 mhz verdi adam bu da işime geldi valla...
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme