Şimdi Ara

i865 USB problemi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
24
Cevap
0
Favori
720
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Gigabyte marka i865 AGP 8x li bir anakart aldım. Çalışması çok güzel randımanı oldukça yüksek. Fakat bir problemle karşılaştım. Kartı alalı daha 1 ay oldu. İlk kullandığım günlerde USB çıkışı cihazları kullanabiliyordum. Şimdi ise bırakın kullanmayı hiç bir USB cihazı tanımıyor. Setup ayarlarına baktım açık yeniden sistem kurdum yine olmadı kafayı yemek üzereyim USB portları neden çalışmıyor. Sistem ayarlarında ise gayet doğal görünüyo. Güç kaynağından yada çakışmadan olabilir mi arkadaşlar lütfen yardımcı olun...

• usp portları yakmış olmayasın ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Kara_Halil

usp portları yakmış olmayasın ?
    Valla bilmiyorum. 8 tane USB port çıkışı var hiçbirndede ses yok ama driverleri çalışıyo. Sürücüsünü silsem aç kapa yaptıktan sonra sürücüyü buluyr ve yüklüyor. Şaşırdım kaldım...
  • quote:

Orijinalden alıntı: 2344

Valla bilmiyorum. 8 tane USB port çıkışı var hiçbirndede ses yok ama driverleri çalışıyo. Sürücüsünü silsem aç kapa yaptıktan sonra sürücüyü buluyr ve yüklüyor. Şaşırdım kaldım...

Alıntıları Göster
    Anakart cd sinde bulunan inf uzantılı driveri yükledin mi hiç yüklemediysen dene derim bende de aynı sorun oldu ancak bu şekilde çözebilmiştim denemekte fayda var arkadaşım

• quote:

Orijinalden alıntı: kmp16

Anakart cd sinde bulunan inf uzantılı driveri yükledin mi hiç yüklemediysen dene derim bende de aynı sorun oldu ancak bu şekilde çözebilmiştim denemekte fayda var arkadaşım

Alıntıları Göster
    Dostum teşekkürler bir de bunu denicem. Msn adresin varsa özelime gönder irtibata geçmek isterim. Teşekkürler bi deneyelim bakalım inşallh problem çözülür...

• quote:

Dostum teşekkürler bir de bunu denicem. Msn adresin varsa özelime gönder irtibata geçmek isterim. Teşekkürler bi deneyelim bakalım inşallh problem çözülür...

Alıntıları Göster
    Hocam yine olmadı kafayı yicem valla...
  • quote:

Orjinalden alıntı: Titanium

Gigabyte marka i865 AGP 8x li bir anakart aldım. Çalışması çok güzel randımanı oldukça yüksek. Fakat bir problemle karşılaştım. Kartı alalı daha 1 ay oldu. İlk kullandığım günlerde USB çıkışı cihazları kullanabiliyordum. Şimdi ise bırakın kullanmayı hiç bir USB cihazı tanımıyor. Setup ayarlarına baktım açık yeniden sistem kurdum yine olmadı kafayı yemek üzereyim USB portları neden çalışmıyor. Sistem ayarlarında ise gayet doğal görünüyo. Güç kaynağından yada çakışmadan olabilir mi arkadaşlar lütfen yardımcı olun...

bendede gigabyte i845 var şimdi bir baktım driver cd'sine usb yama dosyası var belki seninkindede ole birşey vardır.bir bak istersen.bir de tam ismini verirmisin modelin

• quote:

Orijinalden alıntı: SteeL

quote:

Gigabyte marka i865 AGP 8x li bir anakart aldım. Çalışması çok güzel randımanı oldukça yüksek. Fakat bir problemle karşılaştım. Kartı alalı daha 1 ay oldu. İlk kullandığım günlerde USB çıkışı cihazları kullanabiliyordum. Şimdi ise bırakın kullanmayı hiç bir USB cihazı tanımıyor. Setup ayarlarına baktım açık yeniden sistem kurdum yine olmadı kafayı yemek üzereyim USB portları neden çalışmıyor. Sistem ayarlarında ise gayet doğal görünüyo. Güç kaynağından yada çakışmadan olabilir mi arkadaşlar lütfen yardımcı olun...

bendede gigabyte i845 var şimdi bir baktım driver cd'sine usb yama dosyası var belki seninkindede ole birşey vardır.bir bak istersen.bir de tam ismini verirmisin modelin
    Gigabyte intel 865 PE FSB800 DualDDR 400 AGP 8x 2004 GT Edition sürümlü bi anakart 8 kanal ses Marvell Lan girişi... 8 USB 2.0 Sata özellklerine sahip. Ama usb sorunu belimi kırdı gerçekten.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 2344 -- 15 Ocak 2005, 1:23:41 >

• quote:

Gigabyte intel 865 PE FSB800 DualDDR 400 AGP 8x 2004 GT Edition sürümlü bi anakart 8 kanal ses Marvell Lan girişi... 8 USB 2.0 Sata özellklerine sahip. Ama usb sorunu belimi kırdı gerçekten.

Alıntıları Göster
    usb winxp yaması var cdde onu dene...
  • quote:

Alıntıları Göster
    quote:

dostum daha spesifik bir ismi olmalı mesela "8IR 2003" falan gibi.ben sitesine baktım dediğin durumda 8 tane kart var.sende bir bak istersen.daha özel yazarsan bende bakarım.belki driverla alakalıdır ve guncellemesi falan vardır.ondan sitesine bakmakta fayda var birde çakışma olaylarına aygıt yoneticisinden bakabilirsin.orda görünümü "bağlantıya göre kaynaklar" yap ve incele.kolay gelsin

http://www.giga-byte.com/Motherboard/Support/Driver/Driver_GA-8I865P-G.htm

bak bu kartın usb yaması var bu sayfada ama seninkimi tam emin ol....

hallettin mi kardeş ne oldu sonuç

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi SteeL -- 15 Ocak 2005, 2:10:32 >

• quote:

quote:

dostum daha spesifik bir ismi olmalı mesela "8IR 2003" falan gibi.ben sitesine baktım dediğin durumda 8 tane kart var.sende bir bak istersen.daha özel yazarsan bende bakarım.belki driverla alakalıdır ve guncellemesi falan vardır.ondan sitesine bakmakta fayda var birde çakışma olaylarına aygıt yoneticisinden bakabilirsin.orda görünümü "bağlantıya göre kaynaklar" yap ve incele.kolay gelsin

http://www.giga-byte.com/Motherboard/Support/Driver/Driver_GA-8I865P-G.htm

bak bu kartın usb yaması var bu sayfada ama seninkimi tam emin ol....

hallettin mi kardeş ne oldu sonuç

Alıntıları Göster
    Hocam anakartın modelini tam olarak yazıyorum...

GA-8IPE1000-E

intel 865PE/ICH5/ATX
    P4 socket478 / Agp 8x
    4 DDR 400 Dual - CH / 8 - CH Audio
    2 SATA / GbE / 8 USB 2.0

tam olarak modeli bu...

• quote:

GA-8IPE1000-E

intel 865PE/ICH5/ATX
    P4 socket478 / Agp 8x
    2 SATA / GbE / 8 USB 2.0

tam olarak modeli bu...

Alıntıları Göster
    quote:

GA-8IPE1000-E

intel 865PE/ICH5/ATX
    P4 socket478 / Agp 8x
    2 SATA / GbE / 8 USB 2.0

tam olarak modeli bu...

GA-8IPE1000-L var GA-8IPE1000-G var GA-8IPE1000-pro G varda senin model yok be hocam.en azından ben bulamadım...bide google dan aratalım?

pardon varmış

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi SteeL -- 15 Ocak 2005, 21:17:12 >

• quote:

quote:

GA-8IPE1000-E

intel 865PE/ICH5/ATX
    P4 socket478 / Agp 8x
    2 SATA / GbE / 8 USB 2.0

tam olarak modeli bu...

GA-8IPE1000-L var GA-8IPE1000-G var GA-8IPE1000-pro G varda senin model yok be hocam.en azından ben bulamadım...bide google dan aratalım?

pardon varmış

Alıntıları Göster
    GA-8IPE1000-G hocam tam modeli bu olması gerek. Diğerinde yanlış bir yazım yapmışım kusura bakma...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 2344 -- 15 Ocak 2005, 21:18:22 >

• quote:

GA-8IPE1000-G hocam tam modeli bu olması gerek. Diğerinde yanlış bir yazım yapmışım kusura bakma...

Alıntıları Göster
    quote:

GA-8IPE1000-G hocam tam modeli bu olması gerek.

GA-8IPE1000-E diil yani GA-8IPE1000-G olemi?

G içinhttp://www.giga-byte.com/Motherboard/Support/Driver/Driver_GA-8IPE1000-G%20(Rev%203.0).htm

bu (rev4) için bir pdf bir bak istersen belki işine yarar.http://www.giga-byte.com/Download/Download.asp?DownloadPath=/MotherBoard/FileList/Manual/manual_8ipe1000-g_40_e.pdf

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi SteeL -- 15 Ocak 2005, 21:28:40 >

• quote:

quote:

GA-8IPE1000-G hocam tam modeli bu olması gerek.

GA-8IPE1000-E diil yani GA-8IPE1000-G olemi?

G içinhttp://www.giga-byte.com/Motherboard/Support/Driver/Driver_GA-8IPE1000-G%20(Rev%203.0).htm

bu (rev4) için bir pdf bir bak istersen belki işine yarar.http://www.giga-byte.com/Download/Download.asp?DownloadPath=/MotherBoard/FileList/Manual/manual_8ipe1000-g_40_e.pdf

Alıntıları Göster
    Usb girişler yanmış olabilirmi. Ama aygız yöneticisinde bir progblem görükmüyo ama taktığm cihazların hiç birinden ses çıkmıyo...

• quote:

Usb girişler yanmış olabilirmi. Ama aygız yöneticisinde bir progblem görükmüyo ama taktığm cihazların hiç birinden ses çıkmıyo...

Alıntıları Göster
    elektrik azızası konusunda fikrim yok.olabilir belki.ama durduk yere usb çıkışı yanarmı.bu konuda çok fikrim yok valla.bu arada sen aleti takınca o xp hiç bişey görmüyo dimi?

bende aygıt yöneticisinde evrensel seri yolu denetleyicisi var tıklayınca usb kök hub var ona bir bak düzgün çalışıyormu?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi SteeL -- 15 Ocak 2005, 21:54:16 >
  • quote:

elektrik azızası konusunda fikrim yok.olabilir belki.ama durduk yere usb çıkışı yanarmı.bu konuda çok fikrim yok valla.bu arada sen aleti takınca o xp hiç bişey görmüyo dimi?

bende aygıt yöneticisinde evrensel seri yolu denetleyicisi var tıklayınca usb kök hub var ona bir bak düzgün çalışıyormu?

Alıntıları Göster
    Evet hocam hiç bir şeyi tanımıyo XP çıkmıyo valla bugn birz daha uğrşcam olmazsa garantice gönderirim...
  • quote:

Evet hocam hiç bir şeyi tanımıyo XP çıkmıyo valla bugn birz daha uğrşcam olmazsa garantice gönderirim...

Alıntıları Göster
    quote:

ha doğru ya garantide var, kasma istersen ver yapsınlar aslında yenisini verirlerse yenisini al

bir önceki post u değiştirdim bir bakarmısın onada

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi SteeL -- 15 Ocak 2005, 21:56:29 >

• quote:

quote:

ha doğru ya garantide var, kasma istersen ver yapsınlar aslında yenisini verirlerse yenisini al

bir önceki post u değiştirdim bir bakarmısın onada

Alıntıları Göster
    usb kök hub larda çalışma gayet düzgn görünüyo. Sanırım bu kartı göndercz. Herşey için çok teşekkrler sağol...

• quote:

usb kök hub larda çalışma gayet düzgn görünüyo. Sanırım bu kartı göndercz. Herşey için çok teşekkrler sağol...

Alıntıları Göster
    anakartın son surucusunu kur orada senden usb ler için dosya ister servicepack1 in içinde usbheci.sys dosyasını goster aynı sorun bende oldu sp1 yuklu olmasına ramen mausun usb fitil oluyor insan sadece klavyeyle bırakın bilgisayar kullanmasını sorun cozmek eziyet insanın camdan atası geliyor bir sure sonra dediğimi bi dene sonra olmassa garantiye gidiver bizahmet

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.