Bildirim
toshiba usb tanımama sorunu
Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az 

2 Misafir - 2 Masaüstü

Giriş
-
Driverlerini tekrar kurmayı dene biostan Usb'lere bak kapalı olabilir.Kaplıysa aktif hale getir. -
biosa nasıl bakıcam arkadasım biraz acemiyim de kademe olarak yazarmısın lutfen.... -
sorunum hala devam ediyor , bios ta usb ayarları aktif
flash belleklerde bir sorun yok hemen tanıyor,ancak iki mousem var usbden , ikisinde de aynı sorunu yapıyor.
bir müddet calışıyor takınca sonra usb tanımadı diyor.
YOK mu bilgisi olan acil lutfen.. -
USB, Sorun ve Çözümleri konusunu inceleyin.
USB gerekli ve gereksiz programlar buyurun! konusunu inceleyin. -
konularda sorunuma çözüm olmadı,
yardım bekliyorum... -
ewet arkadaşım bende de hp compaq war aynı sorunla karşılaışıom.mouse u çok kullandığım için 1 ay sonra iptal oluyor mouse artık tanımıor.her ay mouse alamam ya usb de bi sorun war.yardım plss teşekkürler -
-
Bios update yapmak mantıklı gibi ilk iş olarak. -
laptopta farklı mauseleri takınca bazan sapıtıyorlar bir iki restart yaparsan düzelmesi lazım -
restart derken ne demek istedin acaba ?
ayrıca donanım olarak aygıt yöneticisinde görünüyor windows altında mouclass.sys ve mouhid.sys dosyaları görünüyor.
acaba virus olabilirmi dosyalarda ?
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X