Bildirim
i9 7900X Düşük Benchmark Skorları? (2. sayfa)
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
4x4gb da kullanabilirsiniz ama upgrade imkani olsun illa derseniz dual alin birkac ay sonra 1 kit daha alin. Yani benim denedigim ramler Corsair Vengence low profile 2133mhz CL14 ramler quad channel 22500 verdi dual channel 20500.. dual skoru da beklemek icin yerterli gibi ama tercih sizin. -
Hocam size cok tesekkur ediyorum.Sayenizde buyuk bir hatadan döndüm 4x4 3000 mhz cl15 corsair ramlerini almaya karar verdim sadece rgbsi yok
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
quote:
Orijinalden alıntı: AlihannAtas
Hocam size cok tesekkur ediyorum.Sayenizde buyuk bir hatadan döndüm 4x4 3000 mhz cl15 corsair ramlerini almaya karar verdim sadece rgbsi yok
2133 MHz den 3000 MHz e geçince passmark cpu physics skoru 1271 den 2000 e çıkar artık :) -
İhtiyacın olan kit bu
1.40 V ile 3600 MHz çalışır :
https://www.sahibinden.com/ilan/ikinci-el-ve-sifir-alisveris-bilgisayar-masaustu-corsair-dominator-platinum-16gb-4x4gb-ddr4-dram-3000-mhz-cl15-527317919/detay -
Hocam sistemi kurunca atarim buraya skoru
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Rica ederim tabi benim verdigim bilgiler Corsair 4 x 4gb ve 2 x 4gb Vengeance 2133mhz CL14 ram icindi. Farkli ramlerle test imkanim olmadi. RGB fanatigi degilseniz isiniz garanti olsun o sekilde alin. islemci i9 mu kullanacaksiniz? -
-
Gule gule kullanin. Anakart konusunda fikrim yok ama Gaming 7 serisi sanirim en ustten bir onceki anakarti Gigabyte'in degilmi? Gaming 9 olmasi lazim bir de. Anakartta 8 + 8 pin islemci cikisi mevcut sanirim 4.5 ghz+ OC ye imkan verir fakat beni de herkes uyardi sizi de ben uyarayim yuksek saat hizlarinda OC yapacaksaniz su sogutma sart ve en az ya bu:
https://www.incehesap.com/corsair-hydro-h150i-cw-9060031-ww-sogutucu-fiyati-38189/?gclid=Cj0KCQiA_JTUBRD4ARIsAL7_VeWhcSUnjhnqpyMR3J89OP98Zzokfdt80vMbAD0sPVjPhD1fTRidUrkaAl6hEALw_wcB
ya da custom yani kendiniz su sogutma sisteminizi hazirlayacaksiniz. Ama size tavsiyem corsairin yukardaki urununu alin custom sivi sogutmalarda sizdirma tehlikesi olabiliyor belli olmaz ne olacagi garanti olsun.. Ben Zalman CNPS 14X gibi devasa bir hava sogutma ile 4.3 ghz de 91 derece gordum sonra 4.1 ghz de sakin kullanmaya karar verdim yine de max 81-82 gordum. Bundan dolayi dikkat diyorum aman.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi oarsman -- 15 Şubat 2018; 22:18:15 >
-
Evet hocam gaming 7 gaming 9 un bir dusugu ama arada cok ufak farklar var :).Attiginiz sogutucuyu alacagim zaten .Iron mask hocamin yardimiyla islemciyi 4.5 ghz ve ramleri 3600 yapacagiz insallah
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi smalllbrother -- 15 Şubat 2018; 22:29:30 >
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X