Şimdi Ara

[I9500][4.4.2]KoalaROM - XXUFNB3 - Knox Free (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
78
Cevap
2
Favori
2.912
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Kedi meraktan ölmüş.. Çok yakında denerim Rom'unu..
  • Rom u şu anda kullanıyorum dün telefonla konuşurken reset attı telefon. Bu resetlerin nedeni ne olabilir ?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: ahmethc

Rom u şu anda kullanıyorum dün telefonla konuşurken reset attı telefon. Bu resetlerin nedeni ne olabilir ?

Bunu bir anda söylemek zor hocam, kullandığınız bir uygulama başta olmak üzere pek çok sebebi olabilir. Eğer çok sık karşılaşırsanız tekrar iletişime geçerseniz memnun olurum.
  • merhaba

oncelikle tesekkur ederim rom icin.
    su an icin bir hatayla karsilasmadim.
    basarilarinin devamini dilerim.

• acaba cihazin geneline hakim olan siyah temayi beyaz yapabilir miyiz?

• quote:

Orijinalden alıntı: aydinbircan

merhaba

Teşekkür ediyorum,

Linkte verdiğim şekilde bir mod var fakat bunun için ROM'un DeOdexed olması gerekiyor. Şu anda ROM Odexed. Eğer yoğun talep olursa DeOdexed'a geçebiliriz.

Edit: Çalışan bir mod yokmuş şu anda 4.3 için. Zaten ekran yapısı nedeniyle siyah kalması yaklaşık %20 şarj artışı sağlıyormuş.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sueraronoh -- 22 Aralık 2013; 20:40:02 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: CentilmenKoala

quote:

Orijinalden alıntı: aydinbircan

merhaba

Teşekkür ediyorum,

Linkte verdiğim şekilde bir mod var fakat bunun için ROM'un DeOdexed olması gerekiyor. Şu anda ROM Odexed. Eğer yoğun talep olursa DeOdexed'a geçebiliriz.

Edit: Çalışan bir mod yokmuş şu anda 4.3 için. Zaten ekran yapısı nedeniyle siyah kalması yaklaşık %20 şarj artışı sağlıyormuş.

aynen öyle. google sayfası siyah olsaydı diye bir haber okumuştum. elektrik kazancını anlatıyordu sayılar çok uçuktu. :)

• hocam öncelikle ellerine sağlık...romu bugün itibariyle kurdum...şu ana kadar sadece bir seferlik ses sorunu yaşadım onun dışında telefon gayet stabil şekilde çalışıyor..ram kullanımı ve şarj tüketimide gayet iyi gidiyor şimdilik..gelişmeleri takip edeceğim eğer herhangi bi skıntı falan olursada (umarım olmaz) yine msj atarım..tekrar ellerine emeğine sağlık..
  • quote:

Orijinalden alıntı: akulata

hocam öncelikle ellerine sağlık...romu bugün itibariyle kurdum...şu ana kadar sadece bir seferlik ses sorunu yaşadım onun dışında telefon gayet stabil şekilde çalışıyor..ram kullanımı ve şarj tüketimide gayet iyi gidiyor şimdilik..gelişmeleri takip edeceğim eğer herhangi bi skıntı falan olursada (umarım olmaz) yine msj atarım..tekrar ellerine emeğine sağlık..

Teşekkürler hocam, umarım sorunsuz devam eder. Ses sıkıntısı da ROM kaynaklı değil, kullandığımız kernel kaynaklı malesef.
  • Bir defa ses, bir defa yavaşlam sorunu dışında güzel bir rom olmuş.
    Peerseus kernelden dolayı bu iki ufak sorunu yaşadığımı düşünüyorum.
    Adam kernel kullansam olur mu acaba?
  • quote:

Orijinalden alıntı: behcet98

Bir defa ses, bir defa yavaşlam sorunu dışında güzel bir rom olmuş.
    Peerseus kernelden dolayı bu iki ufak sorunu yaşadığımı düşünüyorum.
    Adam kernel kullansam olur mu acaba?

Kernel kaynaklı olabilir, ses sorunu da sesin gitmesiyse Perseus kaynaklı. Eğer hoparlörden gelen ses kalitesini beğnenmediyseniz Synapse uygulamasının ses bölümünün en altında Enable speaker equalizer'ın tikini kaldırın ve ekranın en üstündeki tike bir kere dokunun çözülecektir. Adam Kernel kullanabilirsiniz pek tabii ki ama ODIN'den flashlamanızı tavsiye ederim bulabilirseniz.
  • Hocam kullandığınız icon pack in adı nedir acaba ?

• quote:

Hocam kullandığınız icon pack in adı nedir acaba ?

Belle UI Icon Pack olarak geçiyor hocam.
  • Teşekkür ederim :)

• Tweak'ler güncellendi. Buradan indirip direkt olarak flashlayabilirsiniz.

http://yadi.sk/d/zzsVPK0MEwoqy
  • XXUMK9 bazlı Modem'i de içeren ROM'u yükledim. Wipe'a gerek yok fakat Wipe yapılmasını tavsiye ediyorum.

I9500-XXUEMK9-KoalaROMv6.5

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sueraronoh -- 28 Aralık 2013; 19:01:02 >
  • yeni versiyonun artıları nedir hocam
  • quote:

yeni versiyonun artıları nedir hocam

Ufak tefek hata düzeltmeleri, Xposed Installer, Wanam Xposed, SuperSU güncellendi.
  • houstoun bir sorunumuz var.
    Kurmazdan evvel ne kadar wipe falan varsa yaptım.
    Recoveryden kurdum fakar tel açılmadı.
    adonis ve cwm yi tekrar yükledim yine açılmıyor.
    s4 yazısı gelip siyah ekrana geçiyor.
    şimdi odinle atabileceğim bir rom bulup, onu odinle yükleyip sonra bunu tekrar yüklemeyi deneyeceğim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: behcet98

houstoun bir sorunumuz var.
    Kurmazdan evvel ne kadar wipe falan varsa yaptım.
    Recoveryden kurdum fakar tel açılmadı.
    adonis ve cwm yi tekrar yükledim yine açılmıyor.
    s4 yazısı gelip siyah ekrana geçiyor.
    şimdi odinle atabileceğim bir rom bulup, onu odinle yükleyip sonra bunu tekrar yüklemeyi deneyeceğim.

Aynısı benim de başıma geldi ilk ROM yüklemeyi denediğim zaman. Ne Xphoid ROM ne başkası fayda etmedi. Eski yedeklere dönerek çözdüm sorunu. Anlamadığım bir problem var 4.3'te.

Ama çözümü şu: Telefonun içindeki dahili hafıza kartında bulunan tüm her şey gidecek bunu bilin öncelikle. Advanced sekmesinde format system ve format sdcard diyin. SdCard1 ya extSdcard'ı formatlamayın çünkü ROM orada. Sonra tekrar wipe yapıp kurun. Büyük ihtimalle düzelecek.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sueraronoh -- 29 Aralık 2013; 12:31:11 >

• 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.