Şimdi Ara

iATKOS, Kalyway ve diğer Leopard Sürümleri Hakkında Herşey! (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
188
Cevap
0
Favori
32.778
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

sen yinede 9 kasımı bekle oradaki sürüm RC2 olup, final değil.
  • quote:

Orjinalden alıntı: ugur_bek
    quote:

Orjinalden alıntı: 2smoke

Hayır o 6 gb lığı çekemezsiniz, çünkü o powerPC işlemci versiyonu, yani orjinal MAC ister. X86 tabanlı işlemcide çalışmaz.

leo universal. iki platformda da çalışıyo ;)

İyi çek çalıştır ozaman, PC inde TPM(Trusted Platform Module) çipide vardır zaten..

Benim demek istediğim yalnış kelime kullanmam dan dolayı yalnıs anlasıldı, zati yeni cıkan mac lar x86 işlemci kullanıyor fakat, o 6gb lik olan yukardaki chip i arar bilgisayarda..Yani orjinal MACINTOSH arar.
  • Yaptığınız çalışma AMD de mi INTEL işlemciler de mi çalışacak ? Yoksa her ikisinde de mi ?
    Başarılar...
  • Dostum biz bişi yapmıyoruz, keşke yapabilsek, ama duyumlara göre 2 sindede çalışacak.
  • quote:

Orjinalden alıntı: 2smoke
    Benim demek istediğim yalnış kelime kullanmam dan dolayı yalnıs anlasıldı, zati yeni cıkan mac lar x86 işlemci kullanıyor fakat, o 6gb lik olan yukardaki chip i arar bilgisayarda..Yani orjinal MACINTOSH arar.

Doğru o kısımla ilgili bişey demedim. Dosya yamalanıp kullanılıyo. Tabiki direk orjinal dvdyi kullanamıyoruz; ama yamalar ve çeşitli yöntemlerle hem intel hem de amd sistemlerde çalışıyo ;)

Not: Ben o 6 gb lık imaj dosyası ile kurdum; fakat onla uğraşmanıza gerek yok. Ya iatkosu bekleyin yada d-e-m-o-n-o-i-d adresini biraz gezin...
  • arkadaşlar uphuck.com neden aktif değil, bilen var mı?
  • Hani nerede?
  • valla ya nerde bu iatkos

site dün çöktü neler oluyo anlamadım torrent felan bulan varsa söylesin lütfen
  • Site bir ara açıldı, şimdi gene yok. Neler oluyor bilen var mı?
  • Arkadaşlar uphuck forumları açılmıyor. Bende henüz bilgi alamadım. Sanırım bu gecikmenin sebebi Demonoid'in kapanması..
  • quote:

Orjinalden alıntı: aLTuu

Arkadaşlar uphuck forumları açılmıyor. Bende henüz bilgi alamadım. Sanırım bu gecikmenin sebebi Demonoid'in kapanması..

ne alaka demono idle başka torrent servisimi yok sanki.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi clavuza -- 10 Kasım 2007; 12:21:02 >
  • Torrent sitesi çok ama onların paylaşım sitesi olarak belirlediği site orasıydı. Herkes iAtkos'u Demonoid'de bekliyordu. Şimdi yeni bir site bulup forumlarından duyurmaları gerekiyor. O yüzden biraz gecikme olabilir.
  • iatkos ZORT olmuş

Çıkar yakında, çıkar..
  • 9 kasım ama hala ses seda yok.
    Sebeb?
  • Alıştık böyle vakalara, neyse adam gibi bişey olsunda biraz geç olsun ne yapalım. şimdilik tiger la yetiniyoz. arakadaşları bekliyoz vesselam...
  • Ha bu arada forum kullanıma açılmıştır bilginize
  • quote:

Orjinalden alıntı: clavuza

Ha bu arada forum kullanıma açılmıştır bilginize

hangi forum acaba?
  • uphuck forumu..
  • arkadaş yanıtladı

ama açılmış olmasının bize getirisi yok ortada iatkos leopard dan eser yok inşallah çıkacağı günü görürürüz....
  • Ya bu leopar nezam kırılacak blen varmı ayın 9 odu ama ses seda yok daha.

Bekliyoruz hadii.
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.