Şimdi Ara

iATKOS, Kalyway ve diğer Leopard Sürümleri Hakkında Herşey! (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
188
Cevap
0
Favori
32.778
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • kuhiiii sen beni hiç annamamışınki güzelim, biz ne konuşuyozzz burda
  • Anlıyorum ama sabırsızlanıyorum da:)
    Biran önce kurmak kullanmak istiyorum.
  • APPLE.MAC.OSX.LEOPARD.V10.5.ISO-OSX bu pc ler için olan sürümümü arkadaşlar?
  • iatkos felan bu ara çıkmaz arkadaşlar, adamların forumunda zati ekran kartı, ses kartı ve wireless i tanıtamadıklarını yazmıs, onunla uğraşıyolarmıs, çıksa bile bu destekler olmadan cıkacakmıs ilk versiyon, yani bi işe yaramaz kısacası.
  • quote:

Orjinalden alıntı: 2smoke

iatkos felan bu ara çıkmaz arkadaşlar, adamların forumunda zati ekran kartı, ses kartı ve wireless i tanıtamadıklarını yazmıs, onunla uğraşıyolarmıs, çıksa bile bu destekler olmadan cıkacakmıs ilk versiyon, yani bi işe yaramaz kısacası.

hehehe eksik kısımlarınıda biz ekleyelim mi ne dersin ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi dgnzcn -- 13 Kasım 2007; 10:05:01 >
  • keşke okadar anlasam, orjinali bile kullanırdık ozaman, ama enteresan bir dip not, yeni imac lerde ati 2600pro/xt olmasına karşılık, pc lerdeki aynı ekran kartını tanımıyormuş iatkos...
  • nvidia 8600m gt içinde aynı şey geçerli..ama ilerde bir çözüm ona da bulunur sanırım...
  • bende 8600 gt kullanıyorum hiç bi problem yaşamıyorum mac canavar gibi leopard danda korkmuyorum bence onuda kaldırır sorun olmazz. canavar gibi PC
  • arkadaslar..

Forumu okuyorsaniz, iatkos ile ilgili bilgilere ulasabilirsiniz..

Cikis tarihi ertelendi cunku yeni bir Boot Metodumuz var artik.. Orjinal Kernel ve patch lenmemis kextlerle
    core 2 duo ve core duo cpu ya sahip olan kisiler yeni bir bootloader ile orjinal kerneli boot edebiliyor..

Bunun Iatkos a entegre edilmesi biraz zaman aldi..

En kisa zamanda cikicak piyasaya..

Demonoid kapali oladugu icin mininova yapa TPB olabilir tracker.
  • x1600pro bende de canavar gibi çalışıyor Tiger da, ama Leopard da ne yaptıysam kuramadım, 1024x768 e çakıldı kaldı, ne coreimage nede quartz extreme acılmadı, palavradan bişeyler çıkarmıs birileri sürücü diye, yukleyince bidaha acılmıyor alet. Bekleyin arkadaslar derim baska bişey demem.
  • eskurza hocamın yaptığı açıklama iyi oldu.
  • quote:

x1600pro bende de canavar gibi çalışıyor Tiger da, ama Leopard da ne yaptıysam kuramadım, 1024x768 e çakıldı kaldı, ne coreimage nede quartz extreme acılmadı, palavradan bişeyler çıkarmıs birileri sürücü diye, yukleyince bidaha acılmıyor alet. Bekleyin arkadaslar derim baska bişey demem.

sen böyle en başta cayıcaksan yandık...http://forum.osx86scene.com/viewtopic.php?f=16&t=2312 bi bak bakalım işine yarıcakmı...
  • quote:

x1600pro bende de canavar gibi çalışıyor Tiger da, ama Leopard da ne yaptıysam kuramadım, 1024x768 e çakıldı kaldı, ne coreimage nede quartz extreme acılmadı, palavradan bişeyler çıkarmıs birileri sürücü diye, yukleyince bidaha acılmıyor alet. Bekleyin arkadaslar derim baska bişey demem.

Arkadaş kırıldımı yani intel için nereden bulabiliriz finalimi bu yoksa kırılmaya devammı ediyor acaba?
  • beklicezz arkadaşlar başka çare yok.
  • quote:

Orjinalden alıntı: ugur_bek
    sen böyle en başta cayıcaksan yandık...http://forum.osx86scene.com/viewtopic.php?f=16&t=2312 bi bak bakalım işine yarıcakmı...

Dostum ciyaklayan felan yok, o verdiğin linktekileri çalıştıran bir allahın kulu yok daha, ya kurulumdan sonra ya mavi ekran geliyor, ya QE/CI acılıyor ama ekrnda hem mouse izi kalıyor, hemde 1024*768 e cakılıyor yada counurluk desteği geliyor QE/CI acılmıyor. mal gibi oluyor yani.

Su an tiger kullanıyorum zati, 1 tane bile sorunum olmadan, hemde ole kullanmak için değil, hem tasarım işlerim için, hemde eğlence için, yani kısaca xp den daha sorunsuz kullanabiliyorum her işimde. x1600 un device id si tiger da 0x71c2 görünmesine rağmen, leopard da 0xc271 gözüküyor, hadi bakalım kur kurabilirsen, nerden bulacan. Oynamadığım kext, plist dosyası kalmadı ama başaramadım, başaran olursa yazssında bizde yararlanalım.

Bak bunlarda Tiger ve Leopard Masaüstlerim...

Tiger

iATKOS, Kalyway ve diğer Leopard Sürümleri Hakkında Herşey!

Büyük hali içinhttp://neodesktop.deviantart.com/art/City-69646693

Buda Leopard, resme tıklayabilirsiniz.

iATKOS, Kalyway ve diğer Leopard Sürümleri Hakkında Herşey!

• Arkadaşlar NF4 çipsete macosx kurabilen birileri varmı yada kurulabiliyormu? Leopard da olur
    Bende kernel 8.8.1 gibi bir yazı geliyo be çakılıyor sataları görmüyor zaten ide den kurulum yapıyorum. 10.4.9 uphuck kurmaya çalıştığım versiyon.

Bilenlerden yardım bilmeyenlerden tavsiye bekliyorum
  • Arkadaşlar ben Pc ye indirdim ve kurdum kurulumda yada yüklerken herhangi bi sorun yaşamadım lakin kurulum bitip restart yaptıkdan sonra Xp mde gitti "Error Loading Operating System" dio bunu nasıl düzeltebilirim acaba....HP Dv2172ea Laptopuma kurmuştım yardımcı olursanız sevinirim,tekrar format atmak istemiyorum :(
  • quote:

Orjinalden alıntı: yasinrahan

Arkadaşlar ben Pc ye indirdim ve kurdum kurulumda yada yüklerken herhangi bi sorun yaşamadım lakin kurulum bitip restart yaptıkdan sonra Xp mde gitti "Error Loading Operating System" dio bunu nasıl düzeltebilirim acaba....HP Dv2172ea Laptopuma kurmuştım yardımcı olursanız sevinirim,tekrar format atmak istemiyorum :(

arkadaşım çok basit bir tane gparted live cd indirceksin. cd ye yazıp boot etceksin. hp desteğide var hem rahat rahat

sonra ana ekrandan boot flagını xp nin kurulu olduğu bölüme alcaksın bu kadar basit
  • TOH leopard ku rmayı deniyorum, ne sıfırdan ne de tiger üstüne kurmayı başaramadım.

tiger konusunda yaşanan heyecan ve iştiyak leopardla yenilenmedi nedense
  • arkadaşlar hala çıkmadımı bu Leopar acaba?
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.