Şimdi Ara

iATKOS S3V2 KURULUM YENİ VİDEOLAR EKLENDİ !! (32. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
682
Cevap
1
Favori
44.686
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 3031323334
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • arkadaslar ben de cd ile kurulumu yapiyorum sorunsuz kuruluyor. fakat benim boardum gigabyte h57m usb3 board.. klavye icin ps2 portum var fakat mouse icin yok. haliyle usb mouse kullaniyorum. kurulumdan sonra klavyem calismakta fakat bir turlu mouse calistiramadim.. nasil calistirabilirim.
  • kurulum herşey süper video zaten harika. Tastamam kurdum yanlız panic yedim :) combo update yaptım more infodan kontrol ettim ekran kartı ses ve anakart sorun yaratmadı ama görüntüyü net alamadım displayde 1024 x 768 vardı sadece. ayrıca ethernet kurarken yedim panic i fikri olan varsa yardımcı olsun arkadaşlar :)
  • Bu iatkos süper bi olay ama daha süperi 10.6.6 upgrate den sonra multibeast ile yeniden optimize etmek..makine hem daha hızlı oluyor çünkü chameleon bootloaderden daha hızlı multibeastın bootloaderi..hemde ekran kartını daha rahat tanıyor...Multibeastı kim yaptıysa Snow leopardı linux sürümleri gibi çatır çatır her pc ye rahatlıkla kuruyordur dehşet bir teknoloji...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi head-breaking -- 31 Mart 2011; 23:54:19 >

• quote:

Orijinalden alıntı: gkn2

kurulum herşey süper video zaten harika. Tastamam kurdum yanlız panic yedim :) combo update yaptım more infodan kontrol ettim ekran kartı ses ve anakart sorun yaratmadı ama görüntüyü net alamadım displayde 1024 x 768 vardı sadece. ayrıca ethernet kurarken yedim panic i fikri olan varsa yardımcı olsun arkadaşlar :)

Makinenin tüm özelliklerini yazarsan nerde sorun var yardımcı oluruz
  • quote:

Orijinalden alıntı: head-breaking

quote:

Orijinalden alıntı: gkn2

kurulum herşey süper video zaten harika. Tastamam kurdum yanlız panic yedim :) combo update yaptım more infodan kontrol ettim ekran kartı ses ve anakart sorun yaratmadı ama görüntüyü net alamadım displayde 1024 x 768 vardı sadece. ayrıca ethernet kurarken yedim panic i fikri olan varsa yardımcı olsun arkadaşlar :)

Makinenin tüm özelliklerini yazarsan nerde sorun var yardımcı oluruz

hallettim dostum teşekkür ederim ilgin için

• bulunsun
  • arkadaslar iatkos s3 v2 yukledım sorunsuz ama bır kext yada guncelleme yapınca system acılmıyor -v ile baslatınca nanosecond 254612345489 bu sekılde bısey cıkıyor orda kalıyor -x -x ile acıyorum ne yapmam gerekıyor sorunu halletmek ıcın

kurdugum system

intel core2 duo t7200
    2gb ram
    intel 945 chıpset
    950gm ekran kartı onbo
  • merhaba iaktos v7 s3 kurdum ancak usb klavyemi sistem install dan sonra tanımaya calısırken tanımlayamıyor.Nasıl kurtarabilirim ? bir de snow leoapard retail dmg sini indirip usb ye atarak sistemi kurabilirmiyim?
  • bu form da anlatılan iaktos v7 s3 un kurulumu 2010 yılı içindeki donanımları kapsamaktadır. ben videolarda anlatılan herseyi yaptım ancak butun driver ları yukledikten sonra gri hata ekranı cıktı anca guvenli mod ta acabildim bir de retail dvd olusturup kurmayı deniycem
  • arkadaşlar p4 3.00 ghz lik işlemcimle snow leopard retail dvd kurulumu yapabilirmiyim acaba? yardımcı olursanız sevinirim..
  • quote:

Orijinalden alıntı: emrah08

arkadaşlar p4 3.00 ghz lik işlemcimle snow leopard retail dvd kurulumu yapabilirmiyim acaba? yardımcı olursanız sevinirim..

İşlemcinin komut seti içerisinde SSSE3 bulunmadığından Snow Leopard ı herhangi bir türlü kurmanız pek olası değil, kurulsada sürekli çökecektir.

Ama Leopard ı deneyebilirsiniz.
  • işlemcimde s3 desteği bulunmaktadır.ve iatkosun s3 versiyonu bilgisayarımda kuruludur. ben sadece retail versiyonunu denemek istiyorum o yüzden sormuştum.
  • samsung r580 e kurdum bende 10.6.3 iatkos. açıldı ancak güncellemeden önce mikrofon sorunu vardı. güncelledikten sonra da hiç açılmadı elmada kaldı. bu kernel kext felan nasıl yapıcam 10.6.6 ya yükseltmek için detaylı anlatabilir misiniz ?

i5 430m
    gt330m
    4gb ram li r580
  • quote:

Orijinalden alıntı: emrah08

işlemcimde s3 desteği bulunmaktadır.ve iatkosun s3 versiyonu bilgisayarımda kuruludur. ben sadece retail versiyonunu denemek istiyorum o yüzden sormuştum.

s3 nedir yahu, SSSE3 diyorum yazılanı okumuyormusunuz. Intelin SSSE3 destekli işemcileri;

Xeon 5100 Series
    Xeon 5300 Series
    Xeon 3000 Series
    Core 2 Duo
    Core 2 Extreme
    Core 2 Quad
    Core i7
    Core i5
    Core i3
    Pentium Dual Core ("Pentium D" hariç)
    Celeron 4xx Sequence Conroe-L
    Celeron Dual Core E1200
    Celeron M 500 series
    Atom

bunlardır.

Ayrıca ben çalışmaz demedim, sağlıklı çalışmaz dedim, sebebi bu özellik işlemcinizde olmadığından kurulumda seçtiğiniz yamalı kernel ile emüle edilmesidir. Emülasyon nerde tırtlar orda kalırsınız :), Mesela şu an bir sorunu yoktur, ama o komut setine ihtiyaç duyan bir pogram çalıştırdığınızda KP verebilir.

Eğer sisteminiz sağlıklı çalışıyorsa Retail olayına girmeye hiç uğraşmayın.

• Merhaba arkadaşlar

CESAJANS arkadaşımızın video göstermiş olduğu gibi kuruluma geçmek istiyorum -x -v busratio=24 (işlemci i5 650) (and/or cpus=4) sanal çekirdek 4

bunları yazıp enter tuşuna bastığımda 2 dk kadar beklettikten sonra en sonunda efi_inject_get_devprop_string NULL trying stringdata yazıyor ve pc rest atıyor bunun nedeni ne olabilir.

iATKOS s3 kullanıyorum.

işlemci :i5 650
    anakar:asus p7h55-m
    ekran kartı:leatek 460 gtx
    ram:2x2 ddr3 1333 mhz
  • quote:

Orijinalden alıntı: kuzey_19

Merhaba arkadaşlar

CESAJANS arkadaşımızın video göstermiş olduğu gibi kuruluma geçmek istiyorum -x -v busratio=24 (işlemci i5 650) (and/or cpus=4) sanal çekirdek 4

bunları yazıp enter tuşuna bastığımda 2 dk kadar beklettikten sonra en sonunda efi_inject_get_devprop_string NULL trying stringdata yazıyor ve pc rest atıyor bunun nedeni ne olabilir.

iATKOS s3 kullanıyorum.

işlemci :i5 650
    anakar:asus p7h55-m
    ekran kartı:leatek 460 gtx
    ram:2x2 ddr3 1333 mhz

boot= -v busratio=19 cpus=1 olarak dene bakalım...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi head-breaking -- 30 Nisan 2011; 21:45:36 >
  • merhaba arkadaşlar
    öncelikle videoyu hazırlayan arkadaşa çok teşekkür ederim. videolardan ve netten edindiğim bilgiler doğrultusunda iatkosu s3 v2 yi kurdum çok şükür. 1 ay kadar oldu test ediyordum. izlenimlerimi aktarmak paylaşmak istedim

asus p5ql se anakartım core2 2.7 işlemcim var
    ekran kartı Ati 4850

uzun bir zamandır tüm verisyonları indirip denemeler yapıyordum (iatkos,ideneb...) hiç bir kurulum başarılı olmadı :) 3 pc denedim

en sonda s3 v2 yi tekrar indirip 10x de cd ye yazdırdım..önceki denemelerde yavaş yazdırmadığım için çok pişman oldum ama tecrübe diyelim :p

cd den başlatırken -x -v -f le başlatıyordum ne olr ne olmaz :)

kurum ekranı geldikten sonra disk utilty den d yi biçimlendirip mac os parti yaptım vs vs. (detaylar bu sayfanın 1. sayfasındaki videolarda çok güzel anlatılmış)
    hep kaçırdığım noktalardan biri ise Customize yı tıklayıp gerekli dosyaları seçmemek oluyordu..

ordan sisteme uygun olan dosyaları seçtim. ATİ 4850 Var onu seçmemek gerekiyor ! o 4850*2 ekrankartı için çalışıyor sanırım. ama 4850 de çalışmadığını ,-x de bile açılmadığını defalarca gördüm. ekran kartını seçmezsek sorun yok.. (daha sonra güvenli modda açıp kuruyoruz)

kurulum bitince restartı kendi yapması (videoyu iyi izlersek üstadımız anlatıyor) gerekiyor(gereksiz yamaları seçince bug oluyor.. aniden restart çekebiliyor)
    -x ile başlattıktan sonra baya bir yawaş açılıyor.. (oturum açma ekranı geç geliyor ama geliyor)
    tüm updateleri yaptıkdan sonra
    http://www.kexts.com/downloads.php?do=file&id=633 adresindeki dosyayı indirip ati 4850 kextini yüklemek oldu (yükleme adımları dosyanın içinde var.. 3. adımdan sonra sistem Hızlanıyor.. hemde dehşet bişe oluyor :) )
    fazlada bir işlem yapmadım.. en son ses kartımı5+1 kullanmak için yüklediğim kextler çökertti maci :) 5+1 den şuan için feragat ettim.. normal ses yetiyor zaten :)

visual studio da küçük bir projem kaldı onuda bitirnce artık windowsu kaldırmayı planlıyorum..

xcode (ios developing) çalışıyor.. (app storedan 5 dolar gibi..)
    java + eclipse çalışıyor..(android sdk yükleyebilirsiniz :))
    office 2011 çalışıyor
    virturalbox+win7 çalışıyor...

silverlight (tivibu web için çalışıyor. application yapamamış ttnet) bkz. mac tivibu

• Arkadaşlar bende mac'e geçmek istiyorum. iATKOS v2'yi indirmeye başladım ama donanımlarım uygunmu sormak istedim size uygun değilse hiç başlamayayım.

HP Compaq 6720s
    Mobile Intel(R) GMA X3100 384 MB
    Intel(R) Core(TM)2 Duo CPU T5470 @ 1.60GHz
    DRR2 2 Gb ram
    Chipset:İntel GM 965
    Southbridge:Intel ICH8-ME
    Ses:High Definition Audio
    Ağ Bağdaştırıcı Tanımı
    Intel(R) PRO/Wireless 3945ABG Ağ Bağlantısı
    Ağ Bağdaştırıcısı Intel(R) 82562GT 10/100 Ağ Bağlantısı
    Acil cevap verebilir misiniz? :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi emre_14 -- 16 Mayıs 2011; 18:05:00 >
  • Arkadasıma bılgısayar toplayacaz mac osx kurmak ıcın ama en uyumlu parcalar hangılerı yanı sorunsuz kurulan system ne tavsıye edıyorsunuz
  • Merhabalar, hackintosh hakkında hep birşeyler okumaya çalıştım epey zorladım kendimi ama bir türlü anlayamıyorum. acaba istanbulda bütçemize göre sistemi toplayıp işletim sistemini yükleyip kendi işçilik-hizmet ücretini de alan bir yerler biliyor musunuz? açıkcası 3500 lira imac e vermektense o paraya çok daha performanslı bir pc toplanabileceğine inanan biriyim. yardımlarınızı bekliyorum. özele de atabilirsiniz herhangi bir teklifinizi. iyi günler
  • 
Sayfa: önceki 3031323334
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.