Şimdi Ara

iATKOS S3V2 KURULUM YENİ VİDEOLAR EKLENDİ !! (31. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
682
Cevap
1
Favori
44.686
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2930313233
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: Assasinate

quote:

Orijinalden alıntı: ArdilesS

quote:

quote:

Orijinalden alıntı: 2smoke

İzin vermiyor değil verecek elbet ama ne zaman işte, birisi çıkacak da kaynak dosyayı decode ve encode eden yazılımı yapacak ondan sonra anca.

E bizde ozaman geçeriz. Pekiya buna egçiş nasıl oluyor kurulu makinadan.

Böyle oluyor.
    Hackintosh_Lion Osx 10.7_Guide.pdf (1.45 MB)
    http://www.multiupload.com/KG8WLTM0NS

Güzel, bir kenarda bulunsun. Geçmek istediğimiz zaman güzel bir anlatım olsun elimizin altında . Saol.

çağlar snowu sildiğini sanıyordum özellikle lionda full screen olayı çok hoşma gitti beta bile olmayan bir sistem için iyi çalışıyor safari 5.1 ile geliyor denemek isterseniz iboot3.2.1 beta var fakesmc ve nullcpupowermanagement dosyaları yeterli nvidiaenabler de kullanabilsiniz ki en iyi haber ati 5870 eyefiniti full çalışıyor ati 6... serisi kartlar zaten çalışacakdı ve notebook lar için ati mobiliti 6.. serisi çalışacak bu arda 10.7 beta booter netkasda yine en önemli şey elinizde dsdt.aml dosyası olması gerekiyor donanımların algılanması için

• birde hiç bir yazılımda hata vermedi snow da kullandığım tüm yazılımlar çalıştı leopardan snow a gectiğimde bir çok yazılım çalışmamıştı
  • quote:

Orijinalden alıntı: andromeda9

quote:

quote:

Orijinalden alıntı: ArdilesS

quote:

quote:

Orijinalden alıntı: 2smoke

İzin vermiyor değil verecek elbet ama ne zaman işte, birisi çıkacak da kaynak dosyayı decode ve encode eden yazılımı yapacak ondan sonra anca.

E bizde ozaman geçeriz. Pekiya buna egçiş nasıl oluyor kurulu makinadan.

Böyle oluyor.
    Hackintosh_Lion Osx 10.7_Guide.pdf (1.45 MB)
    http://www.multiupload.com/KG8WLTM0NS

Güzel, bir kenarda bulunsun. Geçmek istediğimiz zaman güzel bir anlatım olsun elimizin altında . Saol.

çağlar snowu sildiğini sanıyordum özellikle lionda full screen olayı çok hoşma gitti beta bile olmayan bir sistem için iyi çalışıyor safari 5.1 ile geliyor denemek isterseniz iboot3.2.1 beta var fakesmc ve nullcpupowermanagement dosyaları yeterli nvidiaenabler de kullanabilsiniz ki en iyi haber ati 5870 eyefiniti full çalışıyor ati 6... serisi kartlar zaten çalışacakdı ve notebook lar için ati mobiliti 6.. serisi çalışacak bu arda 10.7 beta booter netkasda yine en önemli şey elinizde dsdt.aml dosyası olması gerekiyor donanımların algılanması için

iATKOS S3V2 KURULUM YENİ VİDEOLAR EKLENDİ !!

Silmedim silmemde , çalışmalar sürüyor. Mikrofonda galiba bir sorun var tamamen kapatmak istiyorum okadar :) yoksa canavar gibi çalışıyor.

• tema güzel olmuş
  • quote:

tema güzel olmuş

mikrofon olayına nediyorsun ??
  • tiz bir ses mi cıkıyor öyleyse ses için yüklediğimiz voodoo hda kextden kaynaklanıyor sanırım mikrofonun bozulması imkansız kaldıki ben hiç kulanmadım ses i yeniden pachlemek gerekiyor sanırım alc ses kextleri ile yapılması lazım
  • quote:

tiz bir ses mi cıkıyor öyleyse ses için yüklediğimiz voodoo hda kextden kaynaklanıyor sanırım mikrofonun bozulması imkansız kaldıki ben hiç kulanmadım ses i yeniden pachlemek gerekiyor sanırım alc ses kextleri ile yapılması lazım

Onun için bana güzel bir anlatım lazım :D
  • hackintosh lion için video performansınıa bakabilrsiniz
  •  iATKOS S3V2 KURULUM YENİ VİDEOLAR EKLENDİ !!

Performansı İMAC'ten , büyüsü İPAD'ten demişler
  • arkadaşlar bende kurmak istiyorum laptobum casper. intel i5 -460m işlemci 6gb ddr3 ram nvidia 320m ekran kartı var. wifi markası atheros. merak ettiğim asıl konu ekran kartının optimus özelliği var yani normal kullanımda aktif değil onboard intel ekran kartı kullanıyor mac kurarken sorun çıkarırmı?
  • quote:

Orijinalden alıntı: altuntepe2

arkadaşlar bende kurmak istiyorum laptobum casper. intel i5 -460m işlemci 6gb ddr3 ram nvidia 320m ekran kartı var. wifi markası atheros. merak ettiğim asıl konu ekran kartının optimus özelliği var yani normal kullanımda aktif değil onboard intel ekran kartı kullanıyor mac kurarken sorun çıkarırmı?

Modelin detaylı bi şekilde yaz özelliklerini yardım gelecektir
  • CASPER

İşlemci: İntel i5 460m

Ram: 6gb Nanya (DDR3-1066 DDR3 SDRAM)

Ekran Kartı: nVidia 320m optimus'lu onboard intel hd graphics

Ses: Realtek ALC269 @ Intel Ibex Peak PCH - High Definition Audio Controller

Wifi : Atheros AR9285 Wireless Network Adapter

Lan: Atheros AR8131 PCI-E Gigabit Ethernet Controller

............................................................

Anakart
    CPU Türü DualCore Intel Core i5 540M, 2800 MHz (21 x 133)
    Anakart Adı Pegatron H36FF
    Anakart Çipseti Intel Ibex Peak-M HM55, Intel Ironlake-M
    Sistem Belleği 5941 MB (DDR3-1066 DDR3 SDRAM)
    DIMM1: Nanya M2S2G64CB88B5N-BE 2 GB DDR3-1066 DDR3 SDRAM (7-7-7-20 @ 533 MHz) (6-6-6-18 @ 457 MHz) (5-5-5-15 @ 380 MHz)
    DIMM3: Nanya M2S4G64CB8HB5N-BE 4 GB DDR3-1066 DDR3 SDRAM (7-7-7-20 @ 533 MHz) (6-6-6-18 @ 457 MHz) (5-5-5-15 @ 380 MHz)
    BIOS Türü AMI (06/15/09)

Görüntü Birimi
    Görüntü Bağdaştırıcısı Intel(R) HD Graphics (2812452 KB)
    Görüntü Bağdaştırıcısı Intel(R) HD Graphics (2812452 KB)
    Görüntü Bağdaştırıcısı NVIDIA GeForce GT 320M (1024 MB)
    3D-Hızlandırıcı Intel GMA HD
    Monitör AU Optronics B156XW02 V2 [15.6" LCD]

Çokluortam
    Ses Bağdaştırıcı Intel HDMI @ Intel Ibex Peak PCH - High Definition Audio Controller
    Ses Bağdaştırıcı Realtek ALC269 @ Intel Ibex Peak PCH - High Definition Audio Controller

Depolama
    IDE denetleyici Intel(R) 5 Series 4 Port SATA AHCI Controller
    Disk Sürücüsü Multiple Card Reader USB Device
    Disk Sürücüsü WDC WD3200BEVT-00A0RT0 (298 GB, IDE)
    Optik Sürücü TSSTcorp CDDVDW SN-S083F
    SMART Sabit Disk Durumu OK

Bölümler
    C: (NTFS) 99899 MB (36009 MB boş)
    D: (NTFS) 200.4 GB (27.9 GB boş)
    Toplam Boyut 298.0 GB (63.0 GB boş)

Giriş
    Klavye Standart PS/2 Klavye
    Fare HID uyumlu fare
    Fare PS/2 Uyumlu Fare

Ağ Bağdaştırıcısı Atheros AR8131 PCI-E Gigabit Ethernet Controller
    Ağ Bağdaştırıcısı Atheros AR9285 Wireless Network Adapter (192.168.2.2)

Çevre Birimleri
    USB2 denetleyici Intel Ibex Peak PCH - USB 2.0 EHCI Controller 1
    USB2 denetleyici Intel Ibex Peak PCH - USB 2.0 EHCI Controller 2
    USB-Aygıt Generic USB Hub
    USB-Aygıt Generic USB Hub
    USB-Aygıt USB Bileşik Aygıt
    USB-Aygıt USB Giriş Aygıtı
    USB-Aygıt USB Yığın Depolama Aygıtı
    USB-Aygıt USB2.0 UVC 1.3M Webcam
    Akü Microsoft AC Bağdaştırıcısı
    Akü Microsoft ACPI Uyumlu Denetim Yöntemi Pili
    Akü Microsoft Bileşik Pil

DMI
    DMI BIOS Sağlayıcısı American Megatrends Inc.
    DMI BIOS Sürümü 201
    DMI Sistem Üreticisi PEGATRON CORPORATION
    DMI Sistem Ürün Adı H36FF
    DMI Sistem Sürümü 1.0
    DMI Sistem Seri Numarası 10BPE2000742
    DMI Sistem UUID 80C64C0E-7CDDDF81-20E07071-BCC38E18
    DMI Anakart Üreticisi PEGATRON CORPORATION
    DMI Anakart Ürün Adı H36FF
    DMI Anakart Sürümü 1.0
    DMI Anakart Seri Numarası To be filled by O.E.M.
    DMI Kasa Üretiçisi PEGATRON CORPORATION
    DMI Kasa Sürümü 1.0
    DMI Kasa Seri Numarası To Be Filled By O.E.M.
    DMI Kasa Fiyat Etiketi To Be Filled By O.E.M.
    DMI Kasa Türü Notebook

sistemim bunlardan oluşuyor umarım yeterli bilgiler vardır daha hiç mac kurmadım ama baya araştırdım retail kurulum yapmayı düşünüyorum iboot ile. ekran kartı sorun çıkarırmı çünkü optimus var normalde onboard intel ekran kartı kullanıyor biostan iptal etme seçeneğimde yok malesef

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi altuntepe2 -- 12 Mart 2011; 14:57:56 >

• Selamlar,

1 haftadır adam gibi bir 10.6.3 kurmaya çalışıyorum fakat artık canım sıkılmaya başladı.10.5.7 sürümünü rahatlıkla kurdum.10.6.3 de ise ekran boot ettikten elmadan sonra siyahta kalıyor ekran kartında sıkıntı var sanırım.

Sistem

Intel E6750 2.67
    Gigabyte DS3L P35
    Palit 8600 GTS

Yardımcı olabilirseniz çok memnun olurum.Yoksa pes edeceğim.
  • Arkadaşlar Mac OSX ile tam uyumlu notebook listesini nereden bulabilirim? Tam uyumlu bir notebook almak istiyorum....
  • Merhaba arkadaslar elımde iatkos s3 v2 dvd si mevcut systemımde amd systemlere kuran arkadaslar yardımcı olurlarsa sevınırız

AMD phenom 2 x4 965
    asus m4a89GTD Pro usb3
    ramler kingstıon 1600 mhz ddr3 4gb
    ekran kartı ati 2600 xt

Benim sorunun su sisteme snow leopart kuramıyorum
  • -v -x ... onları yazdıkdan sonra önyükleme bitince ekran dil seçenegi geldiği yerde mousem imeci haraket etmıo ne moue calısıo nede touchpad
  • o sorunu halletik ondan snra ilk restatdan sonra böle takılıo ekran

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 3DMystic -- 22 Mart 2011; 22:11:52 >
  • arkadaşlar nvida gt335m + intel core i7 720qm işlemcili notebook'uma iatkos s3v2 kurmaya çalışıyorum.
    -x -v busratio=20 (and/or cpus=8) olarak başlatıyorum herşey iyi güzel fakat aşağıdaki ekrandan öteye gidemiyorum. alttaki dönen bar sürekli dönüyor başka bi tepkisi yok. neden olabilir?

• ilk mesaja eklenen 2smoke nickli arkadaşın çektiği videoyu (sanal kurulum) uygulamak için tam olarak elimizde hangi programlar,hangi osx versiyonu vs bulunması gerekiyo acaba?
  • Merhaba,

Videolardan faydalanarak elimdeki Acer Aspire One 532H-2Bb modeli netbooka iATKOS S3 V2 kurmaya çalışıyorum. İlk videonun sonuna kadar her şeyi harfiyen uyguladım. Customize penceresinden netbookun donanımını göz önünde bulundurarak yalnızca gerekli bulduğum eklentileri seçtim, yükleme tamamlanıp restart ekranı geldiğinde videoda da belirtildiği gibi hiçbir şeye dokunmadım, kendisi restart etti. Bilgisayar yeniden başlatılırken biosa girip SATA modunu AHCI'ye döndürdüm ve sabit diskimden boot edecek şekilde yeniden düzenledim. Fakat ikinci videonun 30. saniyesindeki "Press any key to enter startup options." ekranından sonra bilgisayar restart atıyor, aynı ekrana geliyor ve tekrar restart atıyor (sürekli reboot söz konusu).

Yerli ve yabancı birçok forumda bu problemden bahsedildiğini gördüm ancak henüz bir çözüme rastlayamadım.
    Bir öneriniz var mı?

Gerek kalmadı. Vazgeçtim, Windows 7 kurdum.
    < Bu mesaj bir yönetici tarafından değiştirilmiştir >

• 
Sayfa: önceki 2930313233
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.